8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!

Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. Soms kunnen een paar veranderingen in het uitgavepatroon verrassende resultaten opleveren.

Je kunt gezond en lekker eten zonder teveel te betalen, en geld overhouden om bijvoorbeeld eens op vakantie te gaan of iets te kopen waarvan je dacht dat je het niet kon veroorloven.


małe główne


1. Maak een lijst

Het klinkt heel gewoon, maar het helpt echt. Als je thuis kijkt wat je nodig hebt en een lijst maakt, en alleen koopt wat je nodig hebt, zul je merken dat je veel minder uitgeeft. De winkels zijn gemaakt om je overal langs te laten lopen en dingen in je boodschappenwagen te laten doen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Grocery shopping for Thanksgiving dinner.


2. Let op met de verkoop met bonnen

We worden vaak verleid door aanbiedingen, bijv. 3 producten voor de prijs van 2. Maar later blijkt dan dat de producten een korte vervaldatum hebben en je ze niet binnen de aangegeven tijd kunt gebruiken. Denk na of je wel zo veel producten nodig hebt. Je denkt dat je bespaart door de aanbieding en reclames, maar de waarheid is dat je je geld in de afvalbak gooit.

2


3. Controleer de prijzen

Een ander trucje is om er geen prijs op te zetten of met grote letters aan te geven dat het een aanbieding is. Neem even de tijd en controleer de prijs per eenheid en vergelijk de prijs per liter of per kilo. Het kan blijken dat de superlage prijs helemaal niet zo laag is.

3


4. Wees niet bang voor huismerkproducten

We zijn bang dat goedkopere producten die als huismerk worden verkocht van mindere kwaliteit zullen zijn dan merkartikelen. Deze tip is simpel, kijk naar de ingrediënten en controleer of ze verschillen van kwaliteitsproducten. Een kleurrijk label is leuk, maar je gaat toch alleen maar de inhoud eten.

4bron : lifehack.org

Jammer genoeg? Deze foto’s zullen je laten lachen!
Deze foto’s zijn gemaakt in ongebruikelijke situaties – wij hopen dat je er op z’n minst om zal lachen. (wallpaperup.com) 1. Zwemmen met deze zeehond.  Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uit

In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
Naast het zandstrand op het Duitse eiland Rügen (Oostzee) staat het grootste hotel in de wereld. Het heeft 10.000 kamers met uitzicht op zee.  Hoewel het meer dan 70 jaar geleden werd gebouwd, heeft geen man hier ooit geslapen.   Het resort wo

Zie hier de beste manier om snel een telefoonhoesje te maken! Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk en creatief het is!
Smartphones kosten veel, en er is nogal wat ruimte voor verbetering. Soms is een korte afleiding al voldoende om het apparaat te ruïneren. Soms is hij niet helemaal kapot, maar zitten er allemaal krassen op. Zie hier de goedkoopste manier om een tel