8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!

Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. Soms kunnen een paar veranderingen in het uitgavepatroon verrassende resultaten opleveren.

Je kunt gezond en lekker eten zonder teveel te betalen, en geld overhouden om bijvoorbeeld eens op vakantie te gaan of iets te kopen waarvan je dacht dat je het niet kon veroorloven.


małe główne


1. Maak een lijst

Het klinkt heel gewoon, maar het helpt echt. Als je thuis kijkt wat je nodig hebt en een lijst maakt, en alleen koopt wat je nodig hebt, zul je merken dat je veel minder uitgeeft. De winkels zijn gemaakt om je overal langs te laten lopen en dingen in je boodschappenwagen te laten doen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Grocery shopping for Thanksgiving dinner.


2. Let op met de verkoop met bonnen

We worden vaak verleid door aanbiedingen, bijv. 3 producten voor de prijs van 2. Maar later blijkt dan dat de producten een korte vervaldatum hebben en je ze niet binnen de aangegeven tijd kunt gebruiken. Denk na of je wel zo veel producten nodig hebt. Je denkt dat je bespaart door de aanbieding en reclames, maar de waarheid is dat je je geld in de afvalbak gooit.

2


3. Controleer de prijzen

Een ander trucje is om er geen prijs op te zetten of met grote letters aan te geven dat het een aanbieding is. Neem even de tijd en controleer de prijs per eenheid en vergelijk de prijs per liter of per kilo. Het kan blijken dat de superlage prijs helemaal niet zo laag is.

3


4. Wees niet bang voor huismerkproducten

We zijn bang dat goedkopere producten die als huismerk worden verkocht van mindere kwaliteit zullen zijn dan merkartikelen. Deze tip is simpel, kijk naar de ingrediënten en controleer of ze verschillen van kwaliteitsproducten. Een kleurrijk label is leuk, maar je gaat toch alleen maar de inhoud eten.

4bron : lifehack.org

Medewerkers van een café vertelden een dakloze om direct te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…
Op een dag zag een vrouw die samen met een vriend in een café zat, twee elegante mensen de winkel binnenkomen. Ze liepen naar de bedienden en bestelden 5 koffie, waarvan 3 “uitgesteld”. Even later verlieten ze het café met slechts tweeDeze foto van een jongen die de kist van zijn moeder vasthield schokte iedereen, maar dat is nog niet alles in dit trieste verhaal!
De dood van mensen die ons nabij staan komt altijd als een plotselinge klap en verscheurt ons hart. We zijn ons ervan bewust dat onze ouders ons op een dag zullen verlaten, maar we hopen dat het pas zal gebeuren als we zelf oud zijn. Helaas is niet i

Een jaar lang dronk ze water met 2 extra ingrediënten. Kijk hoe het haar leven heeft veranderd.
Iedereen is op zoek naar een manier om lang en gezond te leven. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, ongeacht je leeftijd. Soms zijn onze dagelijkse kwaaltjes erger dan ernstige ziekten. Vermoeidheid, slapeloosheid, slechte concentratie, spierpijn

Je Tablet Kan Dingen Doen Waar Je Niet Eens Van Zou Kunnen Dromen. Je Moet Alleen Een Beetje Van Magie Afweten.
In de wereld van vandaag is er steeds minder ruimte voor magie. Het wordt verdrongen door de moderne technologie die de menselijke verbeelding grijpt. Het is heel goed mogelijk dat de volgende boeken van geheime kennis uit zal komen als e-books. Maar