8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!

Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. Soms kunnen een paar veranderingen in het uitgavepatroon verrassende resultaten opleveren.

Je kunt gezond en lekker eten zonder teveel te betalen, en geld overhouden om bijvoorbeeld eens op vakantie te gaan of iets te kopen waarvan je dacht dat je het niet kon veroorloven.


małe główne


1. Maak een lijst

Het klinkt heel gewoon, maar het helpt echt. Als je thuis kijkt wat je nodig hebt en een lijst maakt, en alleen koopt wat je nodig hebt, zul je merken dat je veel minder uitgeeft. De winkels zijn gemaakt om je overal langs te laten lopen en dingen in je boodschappenwagen te laten doen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Grocery shopping for Thanksgiving dinner.


2. Let op met de verkoop met bonnen

We worden vaak verleid door aanbiedingen, bijv. 3 producten voor de prijs van 2. Maar later blijkt dan dat de producten een korte vervaldatum hebben en je ze niet binnen de aangegeven tijd kunt gebruiken. Denk na of je wel zo veel producten nodig hebt. Je denkt dat je bespaart door de aanbieding en reclames, maar de waarheid is dat je je geld in de afvalbak gooit.

2


3. Controleer de prijzen

Een ander trucje is om er geen prijs op te zetten of met grote letters aan te geven dat het een aanbieding is. Neem even de tijd en controleer de prijs per eenheid en vergelijk de prijs per liter of per kilo. Het kan blijken dat de superlage prijs helemaal niet zo laag is.

3


4. Wees niet bang voor huismerkproducten

We zijn bang dat goedkopere producten die als huismerk worden verkocht van mindere kwaliteit zullen zijn dan merkartikelen. Deze tip is simpel, kijk naar de ingrediënten en controleer of ze verschillen van kwaliteitsproducten. Een kleurrijk label is leuk, maar je gaat toch alleen maar de inhoud eten.

4bron : lifehack.org

Toen ze haar vonden leek het nauwelijks op een hond. Ze liep alleen maar verder om te sterven…
Onlangs vonden redders een nauwelijks meer levende hond die door de straten liep. Ze bevond zich in een tragische toestand. Het dier was zo uitgeput, dat het nauwelijks op haar benen kon staan. Ze bewoog zich langzaam in de hoop op redding. Haar lich15 redenen die het feit bevestigen dat we door te lezen betere mensen worden!
Lezen is geweldig en van essentieel belang om de hersenen goed te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Lezen heeft veel voordelen, maar de meeste mensen lezen gewoon niet. Dankzij boeken hebben we de mogelijkheid om naar andere eeuwen of naa

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Hij wreef sinaasappelschillen op alle potplanten in huis. De reden waarom hij dit deed is briljant!
Sinaasappelen zijn speciale vruchten. Ze smaken erg lekker en geven het lichaam veel voedingsstoffen. Geschat wordt dat ze per 100 g tot wel 50 mg vitamine C bevatten! Dat betekent dat het eten van een flinke sinaasappel de dagelijkse behoefte voor d