8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!

Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. Soms kunnen een paar veranderingen in het uitgavepatroon verrassende resultaten opleveren.

Je kunt gezond en lekker eten zonder teveel te betalen, en geld overhouden om bijvoorbeeld eens op vakantie te gaan of iets te kopen waarvan je dacht dat je het niet kon veroorloven.


małe główne


1. Maak een lijst

Het klinkt heel gewoon, maar het helpt echt. Als je thuis kijkt wat je nodig hebt en een lijst maakt, en alleen koopt wat je nodig hebt, zul je merken dat je veel minder uitgeeft. De winkels zijn gemaakt om je overal langs te laten lopen en dingen in je boodschappenwagen te laten doen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Grocery shopping for Thanksgiving dinner.


2. Let op met de verkoop met bonnen

We worden vaak verleid door aanbiedingen, bijv. 3 producten voor de prijs van 2. Maar later blijkt dan dat de producten een korte vervaldatum hebben en je ze niet binnen de aangegeven tijd kunt gebruiken. Denk na of je wel zo veel producten nodig hebt. Je denkt dat je bespaart door de aanbieding en reclames, maar de waarheid is dat je je geld in de afvalbak gooit.

2


3. Controleer de prijzen

Een ander trucje is om er geen prijs op te zetten of met grote letters aan te geven dat het een aanbieding is. Neem even de tijd en controleer de prijs per eenheid en vergelijk de prijs per liter of per kilo. Het kan blijken dat de superlage prijs helemaal niet zo laag is.

3


4. Wees niet bang voor huismerkproducten

We zijn bang dat goedkopere producten die als huismerk worden verkocht van mindere kwaliteit zullen zijn dan merkartikelen. Deze tip is simpel, kijk naar de ingrediënten en controleer of ze verschillen van kwaliteitsproducten. Een kleurrijk label is leuk, maar je gaat toch alleen maar de inhoud eten.

4bron : lifehack.org

Nadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up oDat is wat ze zijn gemzen doen, zo duizelig! Hoe kon het op zo’n hoogte blijven?
De berggeit heeft een opmerkelijk over het vermogen om de torenhoge, berghellingen beklimmen. Het is net Spider Man! Hij kan bijna net op verticale wanden lopen!   Haar hoeven worden omgezet in verbazingwekkende klimmen tools die toelaten om de mees

Geloof het of niet, maar dit is hoe de moderne wereld eruit ziet! SCHOKKEND!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, zelfs kinderen kunnen zich geen leven meer zonder voorstellen. Vergeet niet dat constante toegang tot informatie verslavend werkt en ons berooft van onze vrijheid. Media en nieuwe technologie ko

12 foto’s die laten zien hoe groot de natuur is. Bekijk het zelf!
De natuur is soms eng, geweldig, prachtig en majestueus. Helaas zijn de meeste van ons niet in stat om iemand te overtuigen, dus een lijst van 12 coole dingen in de natuur ga je leuk vinden. Bekijk het zelf! 1. Een kleine vos rent door de woestijn.