Wanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!


Hun kostuums werden ontworpen om hun vriend, die in een tragisch ongeval was overleden, te herdenken. Max is overleden op 15 november, toen de auto waarin hij reed tegen een tegemoetkomende bestelwagen botste. Ze konden hem niet meer op tijd redden.


6

 bron : swindonadvertiser.co.uk

Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
1. Elke plaats is goed voor een dutje…Ze opende een zak groenten en zag iets angstaanjagend. Je zult niet geloven wat ze binnenin vonden!
In de strak verzegelde verpakking zat een dode hagedis… De vrouw was geschokt toen ze het zag. Dat is niet zo vreemd. Niemand wil immers zo’n verrassing binnenin vinden. Hoe kwam het daarbinnen? Als dit bericht je heeft geschokt, deel het

Een relatie gaat niet om op jonge leeftijd verliefd worden. Dit stel heeft 63 jaar lang bewezen dat je elke dag samen gelukkig kunt zijn!
Aan het einde van ons leven realiseren we ons dat liefde het belangrijkste is en het wint van al het andere. De kleindochter van het echtpaar vroeg haar grootouders liefdesbrieven aan elkaar te schrijven. De woorden die haar het meest ontroerden ware

Het moest een gewone wandeling met de hond door het bos worden. Plotseling merkte het dier iets dat redelijkerwijs niet verklaard kan worden!
Een Rus was bezig in het bos een video te maken van zijn hond, Tarzan. Hij gooide een stok weg en keek terwijl het dier die terug bracht. Op een gegeven moment reageerde de hond niet meer op zijn commando’s. Hij stond op even stil en liep vervo