Dit meisje begon haar make-up te doen. Plotseling barstte ze in tranen uit! Toen ik haar linkerhand zag, was ik even sprakeloos!

Jordan Bone heeft vaak tutorials opgenomen over make-up technieken. De kijkers kwamen er een tijdje geleden achter dat het meisje tien jaar geleden een ernstig ongeval had gehad, waardoor ze in een rolstoel terecht kwam. Ze is gedeeltelijk verlamd en kan haar handen niet goed gebruiken, maar ze kan zich heel professioneel opmaken, en zelfs de beste make-up artist zou zich er niet voor hoeven schamen! Het begin was niet gemakkelijk.

Haar handen weigerden haar te gehoorzamen en het meisje was niet in staat om zelf haar wimpers te doen. Ze probeerde het met tranen in haar ogen. Ze oefende elke dag tot haar doorzettingsvermogen uiteindelijk werd beloond. Jordan heeft behoorlijk wat problemen, ze kan zich niet zelf aankleden en haar haar niet goed kammen. Het feit dat ze wel haar make-up kan doen is haar grootste overwinning.

Ik hou ervan mijn gezicht contouren te geven en op te fleuren. Net zoals in het leven zelf. Waar er duisternis is, is er ook licht.

Ongeacht wat je in het leven hebt meegemaakt, na regen komt altijd zonneschijn. Tot nu toe knipte het meisje de momenten waarop haar handen trilden uit de video’s die ze online plaatste. Onlangs besloot ze de gehele waarheid te onthullen, en te laten zien hoe veel moeite ze moest doen om het er op die manier uit te laten zien.

2

111

3

Pagina 1 van 116 interessante en mega eenvoudige kapsels, waardoor je je speciaal gaat voelen. Het duurt maar een minuut om te maken!
Verveelt datzelfde oude kapsel je al? Als je genoeg hebt van de eentonigheid op je hoofd, dan hebben we goed nieuws voor jou. Wanneer je geïnspireerd wordt door de volgende voorbeelden, zul je je nooit meer vervelen met je kapsel! Het stijlen van jeToen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel

Als jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Vestmannaeyjar archipel ligt in de buurt van de zuidkust van IJsland. De kleine eilanden in de Atlantische Oceaan zitten vol met enkel vogels dus deze gebieden gebruiken om te rusten. Van een afstand, kan je een al een groot huis zien! Na dat het wer

Een hotel en een bibliotheek ineen, alleen maar in Japan…
Veel mensen houden van boeken, en vooral om ze vlak voor het naar bed gaan te lezen. “Boek & Bed” in Tokio is een hotel en een bibliotheek ineen. Het is te vinden op de zevende verdieping van een wolkenkrabber in het Ikebukuro blok in