3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!

Een magnetron is een van de huishoudelijke apparaten die we heel vaak gebruiken. Als je iets wilt opwarmen, ontdooien, of gewoon wat popcorn wilt eten, dan kun je daar gewoon een magnetron voor gebruiken. Het dagelijkse gebruik maakt regelmatig schoonmaken noodzakelijk. Etensresten plakken aan de wanden vast, en drogen na een tijdje uit en maakt vervelende strepen.

De binnenkant is gemakkelijk schoon te maken, maar sommige plaatsen waar zich vet- en etensresten verzamelen zijn heel moeilijk te bereiken. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen. De hieronder beschreven methoden zorgen ervoor dat je aangekoekt vuil niet langer hoeft te schrapen maar al het vuil met een vochtige papieren handdoek kunt verwijderen.

1


1. Water en citroen

Doe een halve citroen in een beker of kan. Zet alles 3 minuten lang in de magnetron. Daarna is het vuil gemakkelijk te verwijderen.

22. Azijn

Giet wat azijn in een kom en zet de schotel een halve minuut in de magnetron. Na het openen van de deur moeten de vlekken van de wanden naar beneden lopen.

3bron : littlethings.com

Met behulp van Google Maps ontdekt men het hele alfabet verstopt in steden.
Bij het zoeken naar een adres in Google Maps merkte Yousuke Ozawa iets op de virtuele gebouwen. Met behulp van satellietbeelden ontdekte hij dat de hoekpunten er in een paar plaatsen uitzien als de letters van het alfabet. Art Director droeg het zoekBezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.
Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met

Ze nam wat bladerdeeg en verspreidde het over een metalen plaat. Het resultaat werd de belangrijkste attractie van het feest!
Ik weet niet wie niet graag pizza lust. Het is een heel populair en snel gerecht, waar waarschijnlijk iedereen van geniet. Sommigen besluiten een kant-en-klare pizza bij een pizzeria te kopen, terwijl anderen hun best doen in hun eigen keuken. Als je

Dit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het i