3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!

Een magnetron is een van de huishoudelijke apparaten die we heel vaak gebruiken. Als je iets wilt opwarmen, ontdooien, of gewoon wat popcorn wilt eten, dan kun je daar gewoon een magnetron voor gebruiken. Het dagelijkse gebruik maakt regelmatig schoonmaken noodzakelijk. Etensresten plakken aan de wanden vast, en drogen na een tijdje uit en maakt vervelende strepen.

De binnenkant is gemakkelijk schoon te maken, maar sommige plaatsen waar zich vet- en etensresten verzamelen zijn heel moeilijk te bereiken. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen. De hieronder beschreven methoden zorgen ervoor dat je aangekoekt vuil niet langer hoeft te schrapen maar al het vuil met een vochtige papieren handdoek kunt verwijderen.

1


1. Water en citroen

Doe een halve citroen in een beker of kan. Zet alles 3 minuten lang in de magnetron. Daarna is het vuil gemakkelijk te verwijderen.

22. Azijn

Giet wat azijn in een kom en zet de schotel een halve minuut in de magnetron. Na het openen van de deur moeten de vlekken van de wanden naar beneden lopen.

3bron : littlethings.com

9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!
Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wijHij bedekt de oude vloer met houten cirkels. Toen hij klaar was kon ik mijn ogen niet geloven. Een openbaring!
Dankzij creatieve ‘doe het zelf’ ideeën is de renovatie van een huis of appartement nu wat leuker en minder kostbaar. Voor een klein bedrag kunnen we iets unieks maken dat niet in de winkel te koop is. De techniek die deze man gebruikt i

Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!
Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid. Het is m

Honderden lichamen op het strand in Normandië! Dit project maakte de hele wereld wakker!
Twee getalenteerde kunstenaars uit het Verenigd Koninkrijk hebben een zeer ontroerende project gecreëerd. Zij besloten om op een boeiende manier de komst van de geallieerde troepen in Normandië te herdenken. 9000 mensen creëerde de zand silhouette