3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!

Een magnetron is een van de huishoudelijke apparaten die we heel vaak gebruiken. Als je iets wilt opwarmen, ontdooien, of gewoon wat popcorn wilt eten, dan kun je daar gewoon een magnetron voor gebruiken. Het dagelijkse gebruik maakt regelmatig schoonmaken noodzakelijk. Etensresten plakken aan de wanden vast, en drogen na een tijdje uit en maakt vervelende strepen.

De binnenkant is gemakkelijk schoon te maken, maar sommige plaatsen waar zich vet- en etensresten verzamelen zijn heel moeilijk te bereiken. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen. De hieronder beschreven methoden zorgen ervoor dat je aangekoekt vuil niet langer hoeft te schrapen maar al het vuil met een vochtige papieren handdoek kunt verwijderen.

1


1. Water en citroen

Doe een halve citroen in een beker of kan. Zet alles 3 minuten lang in de magnetron. Daarna is het vuil gemakkelijk te verwijderen.

22. Azijn

Giet wat azijn in een kom en zet de schotel een halve minuut in de magnetron. Na het openen van de deur moeten de vlekken van de wanden naar beneden lopen.

3bron : littlethings.com

Ze begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!
De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken? Je kZe gooide 3 ballen van aluminiumfolie in de wasmachine. Voortaan zal ik hetzelfde doen! Wat een briljant idee!
Samen met de ontwikkeling van de technologie, is er nieuwere apparatuur in de winkels te vinden. Onze overgrootmoeder zou waarschijnlijk nooit hebben gedacht dat het met de hand wassen ooit zou worden vervangen door een machine, maar het is echt gebe

Hij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Een eenvoudige Rubik’s kubus is geen uitdaging voor u? Misschien is het tijd voor iets extremer. De standaard kubus heeft afmetingen van 3x3x3. Deze man loste deze monsterlijk grote 17x17x17 kubus op in meer dan 7 uur. Zou jij het sneller kunne

Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!
Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben