Als iets dom is, maar wel werkt… Dan is het niet dom. Bekijk deze 12 geniale trucs die je een hoop tijd en geld besparen!4. Geen problemen met een bekraste CD, gewoon met een banaan inwrijven en de schade verdwijnt.

45. Sporen van chemicaliën kunnen gemakkelijk van een tafel worden verwijderd met mayonaise, waardoor aangetaste plekken worden ingevet.

66. Plastic verpakkingen kunnen eenvoudig worden geopend met een blikopener.

8bron : omgfacts.com

Katten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
Als je van dit kattenras houdt, dan moet je dit bericht delen met je vrienden.Eten dat in een magnetron is opgewarmd is ongezond. Het betekent een langzame dood op eigen verzoek
Dat is nog niet alles. Kijk maar wat een natuurkundige te zeggen had over voedsel uit de magnetron: bij het consumeren van voedsel uit de magnetron lopen we het risico van gammastraling en ionisatie van atomen in ons eigen lichaam. Dit leidt tot de v

Kijk naar deze foto’s en je hersenen zullen je iets heel anders laten zien… Deze ongelooflijke illusies zullen je geest voor de gek houden!
4. Er is geen water op deze foto.   5. Deze vloer is volledig vlak.   6. Kijk een halve minuut naar de rode stip op haar neus en kijk dan naar de zwarte achtergrond. Zie je het? 7. Concentreer je op een van de witte stippen. Na een tijdje z

Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Het nummer 571 was verborgen op de achtergrond van het tapijt. Je moet toegeven dat het we op een donkere achtergrond een beetje duidelijker uitziet. Na hoeveel seconden heb jij het gevonden?