Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.

De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alleen haar vrienden, maar ook volslagen vreemden ontroerde. Dit is wat ze schreef!

“Mijn man Jason is hoofd van de Afdeling Gezin en Kinderen. Hij en vele andere werknemers hebben een ondankbare taak en worden nauwelijks gewaardeerd. Ze moeten vaak kinderen weghalen bij mensen die hen niet de juiste zorg kunnen geven.

poor-children


Toen ze op een dag een van de kinderen naar een pleeggezin overbrachten, bleef mijn man wat langer werken. Hij had ze zorg voor een klein kind, dat op zijn nieuwe pleegouders wachtte. Hij was heel erg bang, wist niet waar hij was en kende niemand. In een wereld vol haat en woede, waar de enige argumenten wapens zijn, zijn er ook nog weerloze kinderen.

Ze hebben vaak met problemen te maken en het zijn mensen zoals mijn man die voor hen zorgen en vaak niet worden gewaardeerd voor het werk dat ze doen. Hij heeft nog nooit ook maar een woord van dank of erkenning gekregen. Deze foto is het ideale beeld van liefde en steun. Mijn man was vroeger gaan werken en is later vertrokken om ervoor te zorgen dat het kind veilig was. “Het spreekt voor zich dat deze man een fantastisch persoon is. We moeten allemaal zulke mensen waarderen!”
jason-heckman

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

Hij was enkele dagen en nachten bezig met het omtoveren van deze ruïne in een mooi appartement. Het is ongelooflijk wat hij heeft bereikt!
Dit oude gebouw stamt uit in 1890. Het heeft een rijke geschiedenis die is verbonden met de locatie. Het is gelegen in het Ledroit Park, een noordwestelijke district van Washington, op slechts 3 km van het Witte Huis! Na lange nadenken besloot de eigFietsen Bij Avond Hoeft Niet Gevaarlijk Te Zijn. Maak Kennis Met De Nieuwste Manier Om De Zichtbaarheid Van Fietsers Te Verbeteren.
Fietsen in het donker is nog steeds uiterst riskant. Er is maar één moment van onoplettendheid nodig om slachtoffer van een ongeval te worden. De grootste bedreiging voor fietsers zijn automobilisten die je soms niet snel genoeg opmerken. Autobedri

Dit meisje heeft een geweldige moeder! Zie hoe goed je kindertijd als baby kan herbeleven!
Lane Rouch is drie jaar oud en woont in Florida en is een regelmatige bezoeker van Disney World in Orlando. Het zou niet ongewoon zijn, er zijn namelijk altijd mooie kostuums. Dank aan de moeder van Jennifer, het kost een klein beetje, maar een hoogg

Medische studenten hadden maar weinig aandacht voor hun conciërge. De professor richtte hun aandacht op één feitje en zij begonnen anders naar haar te kijken…
Medische studenten ging de collegezaal binnen en waren compleet verrast, omdat de professor weer een proefwerk aankondigde om hun kennis te controleren. Iedereen kreunde en schudde ontevreden met hun hoofd. De beste student van het jaar was niet erg