Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.

De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alleen haar vrienden, maar ook volslagen vreemden ontroerde. Dit is wat ze schreef!

“Mijn man Jason is hoofd van de Afdeling Gezin en Kinderen. Hij en vele andere werknemers hebben een ondankbare taak en worden nauwelijks gewaardeerd. Ze moeten vaak kinderen weghalen bij mensen die hen niet de juiste zorg kunnen geven.

poor-children


Toen ze op een dag een van de kinderen naar een pleeggezin overbrachten, bleef mijn man wat langer werken. Hij had ze zorg voor een klein kind, dat op zijn nieuwe pleegouders wachtte. Hij was heel erg bang, wist niet waar hij was en kende niemand. In een wereld vol haat en woede, waar de enige argumenten wapens zijn, zijn er ook nog weerloze kinderen.

Ze hebben vaak met problemen te maken en het zijn mensen zoals mijn man die voor hen zorgen en vaak niet worden gewaardeerd voor het werk dat ze doen. Hij heeft nog nooit ook maar een woord van dank of erkenning gekregen. Deze foto is het ideale beeld van liefde en steun. Mijn man was vroeger gaan werken en is later vertrokken om ervoor te zorgen dat het kind veilig was. “Het spreekt voor zich dat deze man een fantastisch persoon is. We moeten allemaal zulke mensen waarderen!”
jason-heckman

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

Jammer genoeg? Deze foto’s zullen je laten lachen!
Deze foto’s zijn gemaakt in ongebruikelijke situaties – wij hopen dat je er op z’n minst om zal lachen. (wallpaperup.com) 1. Zwemmen met deze zeehond.  Kijk deze mooie taart eens! Denk je dat hij heel makkelijk te maken is? Wij laten je een eenvoudig recept zien!
Iedere keer dat we iets zien dat zo mooi gebakken is, vragen we ons af hoe het zelfs maar mogelijk is dat het gemaakt werd. Wij zijn ervan overtuigd dat de cake werd gemaakt door een professionele banketbakker, en dat het enorm moeilijk is om te make

Bekijk hier de 10 mooiste kastelen ter wereld. Het kijken waard!
Niet alleen de natuur kan dingen creëren wat we kunnen zien. Mensen in de leeftijd van ingebouwde prachtige forten en paleizen filigraan. Bekijk hier de mooiste en beweeg het omhoog! 1. Kasteel Howard in Yorkshire.

Hij besloot om te rusten in de boezem van de natuur! Zulke bezoeken had ik zeker niet verwacht!
Bent u ook zo’n natuurliefhebber? Geniet u ook van het kijken naar dieren in een natuurrijke omgeving? Pas op! Voordat u uw vakantie pland kijk eerst wat deze kerel doet! Dierlijke aanbidder – Drew Hamilton, hij plaatsen zijn kamp in de buurt