Iemand maakte een foto van een bijzonder moment tussen een maatschappelijk werker en leerling. De foto veroverde het internet.

De vrouw van Jason Heckman plaatste een foto van haar man op Facebook. Er zou niets bijzonders mee zijn behalve dan dat de man aan het werk was en een volledig onbekend kind troostte. Ze legde alles uit in een emotioneel bericht, waarmee ze niet alleen haar vrienden, maar ook volslagen vreemden ontroerde. Dit is wat ze schreef!

“Mijn man Jason is hoofd van de Afdeling Gezin en Kinderen. Hij en vele andere werknemers hebben een ondankbare taak en worden nauwelijks gewaardeerd. Ze moeten vaak kinderen weghalen bij mensen die hen niet de juiste zorg kunnen geven.

poor-children


Toen ze op een dag een van de kinderen naar een pleeggezin overbrachten, bleef mijn man wat langer werken. Hij had ze zorg voor een klein kind, dat op zijn nieuwe pleegouders wachtte. Hij was heel erg bang, wist niet waar hij was en kende niemand. In een wereld vol haat en woede, waar de enige argumenten wapens zijn, zijn er ook nog weerloze kinderen.

Ze hebben vaak met problemen te maken en het zijn mensen zoals mijn man die voor hen zorgen en vaak niet worden gewaardeerd voor het werk dat ze doen. Hij heeft nog nooit ook maar een woord van dank of erkenning gekregen. Deze foto is het ideale beeld van liefde en steun. Mijn man was vroeger gaan werken en is later vertrokken om ervoor te zorgen dat het kind veilig was. “Het spreekt voor zich dat deze man een fantastisch persoon is. We moeten allemaal zulke mensen waarderen!”
jason-heckman

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

Wat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetpAls je ziet wat deze vrouw met haar hond deed, kom je niet meer bij! Hoe kan iemand zo dom zijn?!
De afgelopen jaren is het steeds modieuzer geworden om het lichaam met tatoeages of piercings te verfraaien. Een glimmende decoratie in tong of kin is niet langer ongewoon, maar het is een persoonlijke keuze om dat te doen. Zoals je weet verschillen

Ze hebben inmiddels 13 zonen verwekt en wachten vol spanning op een dochter. Ze geven niet op en blijven het proberen. Zullen ze eindelijk eens geluk hebben?
Irineu Cruz en Jucicleide Silva wonen in de Braziliaanse stad Conceição do Coité. Ze wonen bescheiden, maar gelukkig. Ze kunnen bogen op een grote familie. Zij hebben al 13 zonen maar wachten nog steeds op een graag gewenste dochter. Zij hebben hu

De ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediënten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di