Miljonair begraaft een luxe Bentley. Men was er snel bij om hem te bekritiseren, maar kenden de hele waarheid niet

Thane Chiquinho Scarpa is een van de beroemdste mensen in Brazilië, en niet alleen omdat hij een enorm fortuin heeft. Onlangs trok hij de aandacht van de pers door de begrafenis van zijn luxe auto, een Bentley, aan te kondigen. De gebeurtenis ging in de sociale media snel rond, en het werd zelfs door de televisie uitgezonden.

Er was ook direct harde kritiek te horen. De magnaat werd gevraagd waarom hij de auto niet voor andere doeleinden had kunnen gebruiken. Hij had hem kunnen verkopen en het geld aan de zieken en armen kunnen doneren. Hij werd beschuldigd van zelfzuchtig en zeer ongepast handelen.

1


Het publiek kende echter niet de hele waarheid. Het was niet alleen bedoeld om de aandacht van de pers te trekken en te laten zien hoe rijk Scarpa is. De man wilde de aandacht van het publiek vestigen op de kwestie van orgaandonatie na de dood.
2


De meeste mensen begraven veel waardevollere dingen. Ogen, longen, hart, nieren, lever… Organen die in goede staat zijn, kunnen het leven redden van duizenden mensen die op een transplantatie wachten. Helaas worden deze organen onder de grond begraven. In vergelijking daarmee is mijn Bentley waardeloos – verklaarde de miljonair.

Denk je dat hij een goede manier heeft gekozen om mensen te bereiken?

3

Pagina 1 van 1


bron : exolas.com

Ze lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!
Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleidZie hier de kleine huizen die zijn verdwenen tijdens de winter. Als u een pauze nodig heeft, is dit de perfecte plek.
Wanneer het ijs aan het kraken is tijdens de forst, en de sneeuw vlokken op de neuzen vallen dan komt er een mooie winter aan. Echter zijn de mooiste plekken ver weg van de bewoonde wereld, waar de ploegen en zout gaan toegang tot hebben. Hier is een

Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.
 Mannen die op hoogte op grote bouwplaatsen werken, worden verondersteld stalen zenuwen te hebben. Hard werken en het voortdurende gevaar maken hen hard, of misschien lijkt het alleen maar zo. Tijdens het werken op een bouwplaats, zagen deze mannen

Een 17-jarige kunstenaar creëert interactieve illusies met behulp van alledaagse objecten. De effecten zijn echt geweldig!
Een 17-jarige kunstenaar uit de Tsjechische Republiek – Krystian Mensa – geprobeerde al toen hij nog maar een klein kind was de wereld en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.   Zie zijn opmerkelijke werk! 1. Gevangen. Krystian bes