Een betoverende video die laat zien hoe 6.000 lucifers in brand vliegen. Een buitengewone show!

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je 6.000 lucifers in een keer in de fik steekt? Het is een ongelooflijk schouwspel, dat je gefascineerd verder zal doen kijken.
Het lijkt misschien niet veel bijzonders, maar je zult niet meer van de monitor weg kunnen kijken. De video op YouTube is door meer dan 15 miljoen mensen bekeken. En hun aantal groeit nog voortdurend.

1


Wat is er zo fascinerend aan? Misschien doet het ons beseffen wat een krachtig element vuur is, het heeft maar een moment nodig om vrijwel alles te verteren! Doe zulke experimenten beslist niet in huis.

Laat het aan de professionals over om dit soort experimenten uit te voeren! Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : HTD

5 dingen wat mensen zullen bekeren voor de dood!
Mensen die die dood gaan hebben altijd wel iets in het leven waar ze spijt van hebben. Toen Bronnie verpleegkundige was en werkzaam in een hospice schreef op wat mensen het vaakst berouw voor hun dood. Op zijn bevindingen bracht hij een boek uit. (tiZe deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!
Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te v

Artsen waarschuwen: laat je hond niet je gezicht likken! De gevolgen kunnen heel ernstig zijn!
Het contact met speeksel van een dier roept bij sommige walging op en bij anderen plezier. Hondenliefhebbers geloven dat het huisdier zijn gevoelens op deze manier wil uiten en dat ze hem niet moeten verbieden dat te doen. Het is in feite een van de

19 dingen die je waarschijnlijk verkeerd doet!
Soms doen we in het leven dingen op een bepaalde manier als gewoonte, niet realiserend dat we het verkeerd doen. Dit zijn 19 dingen die je waarschijnlijk niet goed doet. Maar dat verandert na vandaag. 1. Als je een houten lepel bij het koken van soep