Een betoverende video die laat zien hoe 6.000 lucifers in brand vliegen. Een buitengewone show!

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je 6.000 lucifers in een keer in de fik steekt? Het is een ongelooflijk schouwspel, dat je gefascineerd verder zal doen kijken.
Het lijkt misschien niet veel bijzonders, maar je zult niet meer van de monitor weg kunnen kijken. De video op YouTube is door meer dan 15 miljoen mensen bekeken. En hun aantal groeit nog voortdurend.

1


Wat is er zo fascinerend aan? Misschien doet het ons beseffen wat een krachtig element vuur is, het heeft maar een moment nodig om vrijwel alles te verteren! Doe zulke experimenten beslist niet in huis.

Laat het aan de professionals over om dit soort experimenten uit te voeren! Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : HTD

Deze Kunstenaar Toont Nieuwe Gezichten Van Beroemde Filmposters. De Een Beter Dan De Andere!
Jaemy Choong heeft er talent voor filmposters op de juiste plaats te zetten, zodat ze goed in de werkelijkheid passen. De resultaten van zijn plezier met posters en perspectief kunnen worden gevolgd op het internet. Hij publiceert al zijn werken op IZe hebben inmiddels 13 zonen verwekt en wachten vol spanning op een dochter. Ze geven niet op en blijven het proberen. Zullen ze eindelijk eens geluk hebben?
Irineu Cruz en Jucicleide Silva wonen in de Braziliaanse stad Conceição do Coité. Ze wonen bescheiden, maar gelukkig. Ze kunnen bogen op een grote familie. Zij hebben al 13 zonen maar wachten nog steeds op een graag gewenste dochter. Zij hebben hu

Hij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!
De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het inter

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat