Een betoverende video die laat zien hoe 6.000 lucifers in brand vliegen. Een buitengewone show!

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je 6.000 lucifers in een keer in de fik steekt? Het is een ongelooflijk schouwspel, dat je gefascineerd verder zal doen kijken.
Het lijkt misschien niet veel bijzonders, maar je zult niet meer van de monitor weg kunnen kijken. De video op YouTube is door meer dan 15 miljoen mensen bekeken. En hun aantal groeit nog voortdurend.

1


Wat is er zo fascinerend aan? Misschien doet het ons beseffen wat een krachtig element vuur is, het heeft maar een moment nodig om vrijwel alles te verteren! Doe zulke experimenten beslist niet in huis.

Laat het aan de professionals over om dit soort experimenten uit te voeren! Vond je dit bericht leuk? Deel het dan met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : HTD

Ze bracht meer dan een week door in de bossen om haar gevangen vriend te beschermen. Hun verhaal is een echte smartlap.
Een paar dagen geleden plaatste de organisatie Vashon Island Pet Protectors een advertentie die aangaf dat twee honden werden vermist – Phoebe en Tillie. De vrijwilligers zochten de naburige bossen af in de hoop de honden te vinden. Toen ze dacNa 4 Jaar Pijn En Lijden Deed Hij Eindelijk Zijn Masker Af… De Reactie Van De Mensen? Onbeschrijfelijk!
Wang Gengxiang heeft meer dan vier jaar lang zijn gezicht verborgen onder een speciaal masker dat hem beschermde tegen nieuwsgierige ogen. Het masker had ook nog een andere functie. Het beschermde de wonden die waren veroorzaakt door een brand. Wang

Een man groef een enorme kuil in zijn tuin, maar het resultaat is geweldig!
Wie een huis met een tuin heeft en buren achter een hek, weet dat ze soms ideeën hebben die niet van deze wereld zijn. En dan gaat het niet alleen om het ‘s ochtends maaien van het gazon of een grote Pitbull die uit het asiel komt. Dus toen Wayne

Een 3-jarige meisje negeert het legerprotocol en rent naar haar vader om hem te omhelzen. Hoe prachtig!
Het werk als soldaat betekent voortdurend afwezig zijn en je gezin missen. Oefeningen, opleidingen, en een verblijf van enkele weken op oefenterreinen betekent dat ze gescheiden zijn van hun dierbaren. Het wordt nog erger als ze vertrekken op overzee