Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.

Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak. We kennen de voorgeschiedenis van de hond niet.
We weten niet waar hij vandaan kwam, of hoe hij over Lake Michigan was gezworven. Maar de viervoeter was per ongeluk op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, want tijdens het lopen over een bevroren meer, brak het ijs onder hem. Het dier viel in het ijskoude water en kon niet meer aan land komen. Gelukkig merkte iemand het daaropvolgende drama op en waarschuwde de betreffende diensten.

Zonder menselijke hulp zou de hond kansloos zijn geweest om zelf weer aan land te komen.

pies-1


De reactie van de politie was erg snel. Na korte tijd kwamen de agenten naar het meer en hielpen de hond naar de wal te komen. Het dier was erg verzwakt en vertoonde tekenen van onderkoeling. Dus werd hij onmiddellijk meegenomen naar een opvangcentrum, de Wisconsin Humane Society, waar al een dierenarts klaar stond. Dankzij zijn inspanningen was men in staat om de hond, die de naam Michigan kreeg, te redden. Toen de hond zich wat beter voelde, begon men de eigenaar te zoeken.

Michigan wachtte geduldig op iemand om hem op te halen.

pies-2


De dagen gingen voorbij, en de eigenaren van de viervoetige belden niet om hun huisdier. Zo’n situatie kan maar één ding betekenen: Michigan is achtergelaten, en moet nu naar een nieuw thuis met mensen die hem liefde zullen geven. De hond had de hoeveelheid pech in zijn leven waarschijnlijk al opgebruikt, want het duurde niet lang voordat er iemand was die de hond een nieuw thuis zou willen geven.

De hond had eindelijk eens wat geluk: er was iemand die hem wilde adopteren.

pies-3
bron : reshareworthy.com

Een aap vond een achtergelaten puppy op straat. Wat is er toen gebeurde is prachtig!
Onbaatzuchtige gebaren komen niet alleen bij mensen voor, ook dieren zij in staat zijn tot hulp en mededogen. Dit verhaal is het beste bewijs. Het internet werd onlangs ontroerd door het gedrag van een aap, die voor een puppy zorgde zie alleen op strKijk eens naar dit recept voor de gezondste pannenkoeken ter wereld! Ze zijn heel eenvoudig te bereiden!
Spinaziebladeren bevatten veel essentiële voedingsstoffen. Ze beschermen tegen atherosclerose, bevatten luteïne, bètacaroteen en vitamine C. Ze zijn ook rijk aan foliumzuur, kalium en ijzer. Het is dan ook de moeite waard om hiermee zo vaak mogeli

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uit

10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!
Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare pr