Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.

Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak. We kennen de voorgeschiedenis van de hond niet.
We weten niet waar hij vandaan kwam, of hoe hij over Lake Michigan was gezworven. Maar de viervoeter was per ongeluk op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, want tijdens het lopen over een bevroren meer, brak het ijs onder hem. Het dier viel in het ijskoude water en kon niet meer aan land komen. Gelukkig merkte iemand het daaropvolgende drama op en waarschuwde de betreffende diensten.

Zonder menselijke hulp zou de hond kansloos zijn geweest om zelf weer aan land te komen.

pies-1


De reactie van de politie was erg snel. Na korte tijd kwamen de agenten naar het meer en hielpen de hond naar de wal te komen. Het dier was erg verzwakt en vertoonde tekenen van onderkoeling. Dus werd hij onmiddellijk meegenomen naar een opvangcentrum, de Wisconsin Humane Society, waar al een dierenarts klaar stond. Dankzij zijn inspanningen was men in staat om de hond, die de naam Michigan kreeg, te redden. Toen de hond zich wat beter voelde, begon men de eigenaar te zoeken.

Michigan wachtte geduldig op iemand om hem op te halen.

pies-2


De dagen gingen voorbij, en de eigenaren van de viervoetige belden niet om hun huisdier. Zo’n situatie kan maar één ding betekenen: Michigan is achtergelaten, en moet nu naar een nieuw thuis met mensen die hem liefde zullen geven. De hond had de hoeveelheid pech in zijn leven waarschijnlijk al opgebruikt, want het duurde niet lang voordat er iemand was die de hond een nieuw thuis zou willen geven.

De hond had eindelijk eens wat geluk: er was iemand die hem wilde adopteren.

pies-3
bron : reshareworthy.com

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar teOm De Kindertijd Van Zijn Zoon Te Herdenken, Kwam Hij Met Dit Gekke Idee! Dit Is Een Echt Bewijs Van Vaderliefde!
Keith Anderson woont in Peterborough (Ontario) en hij is een liefhebbende vader. Net als zijn zoon, houdt hij ook van tatoeages. Elk jaar laat hij een tekening van zijn kind op zijn lichaam tatoeëren. Hij wil op deze manier Kai’s jeugd herdenk

Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel

De echte invasie van het Kerst eiland! Bekijk het!
De Kerst eiland is een kleine gebied op de Indische Oceaan. Deze plek herdenkt de bijbelse paradijs overdekt met een tropische vegatie, vol met een magische uitkijk. Echter is het voor een inwoners een keer per jaar een echte nachtmerrie! Kijk hier w