Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.

Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak. We kennen de voorgeschiedenis van de hond niet.
We weten niet waar hij vandaan kwam, of hoe hij over Lake Michigan was gezworven. Maar de viervoeter was per ongeluk op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, want tijdens het lopen over een bevroren meer, brak het ijs onder hem. Het dier viel in het ijskoude water en kon niet meer aan land komen. Gelukkig merkte iemand het daaropvolgende drama op en waarschuwde de betreffende diensten.

Zonder menselijke hulp zou de hond kansloos zijn geweest om zelf weer aan land te komen.

pies-1


De reactie van de politie was erg snel. Na korte tijd kwamen de agenten naar het meer en hielpen de hond naar de wal te komen. Het dier was erg verzwakt en vertoonde tekenen van onderkoeling. Dus werd hij onmiddellijk meegenomen naar een opvangcentrum, de Wisconsin Humane Society, waar al een dierenarts klaar stond. Dankzij zijn inspanningen was men in staat om de hond, die de naam Michigan kreeg, te redden. Toen de hond zich wat beter voelde, begon men de eigenaar te zoeken.

Michigan wachtte geduldig op iemand om hem op te halen.

pies-2


De dagen gingen voorbij, en de eigenaren van de viervoetige belden niet om hun huisdier. Zo’n situatie kan maar één ding betekenen: Michigan is achtergelaten, en moet nu naar een nieuw thuis met mensen die hem liefde zullen geven. De hond had de hoeveelheid pech in zijn leven waarschijnlijk al opgebruikt, want het duurde niet lang voordat er iemand was die de hond een nieuw thuis zou willen geven.

De hond had eindelijk eens wat geluk: er was iemand die hem wilde adopteren.

pies-3
bron : reshareworthy.com

Een hond zat aan de oever van een rivier en wachtte. Wat zij deed breekt je hart…
Deze hond ging met haar eigenaren varen over de Chao Phraya rivier in de buurt van Bangkok, Thailand. Sommige mensen denken dat de hond uit de boot viel en erin slaagde om naar de Rama V pier te zwemmen. De omstandigheden van het ongeluk zijn niet heVolgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.
De reclame campagne nam plaatst in een supermarkt. Vader en zoon doen een scene, omdat hij geen snoep voor hem wou kopen.

Het is geen Photoshop! Dit is de kleinste vrouw ter wereld!
Sommigen van ons klagen over een te lage groei, maar zeker niemand is lager dan haar! Slechts 62,8 cm! Zo veel meet de kleinste vrouw ter wereld. Ze komt uit India en is 21 jaar oud, maar ze ziet eruit als een paar maanden oude baby! Toen ze achttien

Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!
Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden. Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in