Een loodgieter met een roeping. Het bedrijf Wrangler raakte in hem geïnteresseerd en zorgde voor een erg leuke verrassing

Het repareren van de sanitaire installaties in huis is geen gemakkelijke werk en is soms zelfs teveel voor de vaardigheden van de beste klusjesman. Geen wonder dat, toen een vrouw in Texas in haar huis een probleem met de leidingen had, ze direct een specialist belde. De gedachte om zelf het “vuile werk” op te knappen kwam niet eens bij haar op.

Een jonge loodgieter genaamd Jimmie Cox verscheen ten tonele en begon direct de lekkende leidingen in de achtertuin van Andrea Adams te repareren. Toen de vrouw het huis uit kwam om te kijken hoe het werk vorderde, was ze volledig verrast door wat ze zag.


plumber3


Er lag een man op de grond die half in de modder was ondergedompeld. Er was geen andere manier om de beschadigde pijp te bereiken, dus Jimmie haalde diep adem en dook de modder in. Hoewel hij niets kon zien, deed hij zijn werk uitstekend door de beschadigde pijp te herstellen.
Verbaasd door de inzet van de loodgieter om zijn werk te doen, maakte Andrea een foto van hem (eigenlijk alleen maar van zijn onderste helft). Later publiceerde ze die op het internet en het werd direct een hit.
plumber


Hij werd opgemerkt door Mike Rowe, de gastheer van het programma Dirty Work, die hem uitnodigde in de uitzending. En dat is nog niet alles! Wrangler, een bekende producent van spijkerbroeken, bood de loodgieter gratis een hoeveelheid broeken voor het komende jaar aan. Zoals je kunt zien betaalde zijn toewijding zich uit.
Jak widać poświęcenie się opłacało.

plumber1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Op het eerste gezicht lijkt het niet veel bijzonders, maar als je er een stuk afsnijdt, zult je iets bijzonders zien. Kijk zelf maar!
Iets dat gebakken is met een verrassing er binnenin is al geruime tijd erg populair. Zelfs hoewel het op het eerste gezicht niet veel bijzonders lijkt, zit er iets sensationeels binnenin. En dat is hier ook het geval! Een Taiwanese bakkerij vond eenHij Pakte Een Klein Ei. Toen Begon Het Te Kraken, Stond Ik Doodstil. Kijk Eens Wat Er Uit Het Ei Kwam!
Het wonder van de geboorte… iets dat de mens noch enig ander schepsel in de wereld ooit zal begrijpen. Er is waarschijnlijk niets boeiender, dan de mogelijkheid om te kijken terwijl de wereld een volgende schattige baby verwelkomt. Een man pakt

Sterren die er net zo uit zien als hun beroemde ouders!
Talent is blijkbaar erfelijk. Misschien is dat de reden waarom zoveel kinderen van beroemde ouders voor een soortgelijke carrière kiezen. Soms slagen ze er door het veranderen van hun achternamen in om hun zelfbeeld op te bouwen en anders staan ze b

Heb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!