Een loodgieter met een roeping. Het bedrijf Wrangler raakte in hem geïnteresseerd en zorgde voor een erg leuke verrassing

Het repareren van de sanitaire installaties in huis is geen gemakkelijke werk en is soms zelfs teveel voor de vaardigheden van de beste klusjesman. Geen wonder dat, toen een vrouw in Texas in haar huis een probleem met de leidingen had, ze direct een specialist belde. De gedachte om zelf het “vuile werk” op te knappen kwam niet eens bij haar op.

Een jonge loodgieter genaamd Jimmie Cox verscheen ten tonele en begon direct de lekkende leidingen in de achtertuin van Andrea Adams te repareren. Toen de vrouw het huis uit kwam om te kijken hoe het werk vorderde, was ze volledig verrast door wat ze zag.


plumber3


Er lag een man op de grond die half in de modder was ondergedompeld. Er was geen andere manier om de beschadigde pijp te bereiken, dus Jimmie haalde diep adem en dook de modder in. Hoewel hij niets kon zien, deed hij zijn werk uitstekend door de beschadigde pijp te herstellen.
Verbaasd door de inzet van de loodgieter om zijn werk te doen, maakte Andrea een foto van hem (eigenlijk alleen maar van zijn onderste helft). Later publiceerde ze die op het internet en het werd direct een hit.
plumber


Hij werd opgemerkt door Mike Rowe, de gastheer van het programma Dirty Work, die hem uitnodigde in de uitzending. En dat is nog niet alles! Wrangler, een bekende producent van spijkerbroeken, bood de loodgieter gratis een hoeveelheid broeken voor het komende jaar aan. Zoals je kunt zien betaalde zijn toewijding zich uit.
Jak widać poświęcenie się opłacało.

plumber1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Een vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!
De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baaDit meer verbergt een verschrikkelijk verhaal. Je zult niet geloven wat onder het oppervlakte ligt!
In 1942 ontdekte men een ijsberg in een meer in Uttarakhand in India. Het is gelegen op een hoogte van 5029 meter, wat verklaart waarom een gebeurtenis van meer dan 1200 jaar geleden nu pas werd ontdekt. Gelegen in de bergen werd het Skelettenmeer in

4 dingen die elk gelukkig paar doet. Kijk maar of je jouw relatie aan het verwaarlozen bent!
Alle gelukkige paren hebben rituelen en gedragingen samen die helpen hun relatie door de jaren heen te behouden. Soms weten ze zelf niet eens dat het hun rituelen zijn en zien het als iets natuurlijks. Sommigen geloven dat de magie van de liefde geno

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.