Een loodgieter met een roeping. Het bedrijf Wrangler raakte in hem geïnteresseerd en zorgde voor een erg leuke verrassing

Het repareren van de sanitaire installaties in huis is geen gemakkelijke werk en is soms zelfs teveel voor de vaardigheden van de beste klusjesman. Geen wonder dat, toen een vrouw in Texas in haar huis een probleem met de leidingen had, ze direct een specialist belde. De gedachte om zelf het “vuile werk” op te knappen kwam niet eens bij haar op.

Een jonge loodgieter genaamd Jimmie Cox verscheen ten tonele en begon direct de lekkende leidingen in de achtertuin van Andrea Adams te repareren. Toen de vrouw het huis uit kwam om te kijken hoe het werk vorderde, was ze volledig verrast door wat ze zag.


plumber3


Er lag een man op de grond die half in de modder was ondergedompeld. Er was geen andere manier om de beschadigde pijp te bereiken, dus Jimmie haalde diep adem en dook de modder in. Hoewel hij niets kon zien, deed hij zijn werk uitstekend door de beschadigde pijp te herstellen.
Verbaasd door de inzet van de loodgieter om zijn werk te doen, maakte Andrea een foto van hem (eigenlijk alleen maar van zijn onderste helft). Later publiceerde ze die op het internet en het werd direct een hit.
plumber


Hij werd opgemerkt door Mike Rowe, de gastheer van het programma Dirty Work, die hem uitnodigde in de uitzending. En dat is nog niet alles! Wrangler, een bekende producent van spijkerbroeken, bood de loodgieter gratis een hoeveelheid broeken voor het komende jaar aan. Zoals je kunt zien betaalde zijn toewijding zich uit.
Jak widać poświęcenie się opłacało.

plumber1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Toen ik dit liefdesverhaal las, kon ik alleen maar huilen!
Liefde is de weldadige verbintenis van twee zielen, als we ervan uit gaan dat ze door alle ontberingen samen gelukkig kunnen zijn. Ontdek het verhaal van de mensen die hun hele leven samen hebben gewoond, en stierven terwijl ze elkaars hand vasthieldNadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up o

84 Jaar Oude Grootmoeder Gaat Voor De Eerste Keer Bowlen. Zie Het Resultaat Dat Ze Behaalde. Je Zult Het Niet Geloven!
Het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen. Soms wordt het parachutespringen, soms een nieuw gerecht. Ouderdom hoeft geen triest afwachten te zijn van de volgende portie pillen. Deze oude dame zal je ervan overtuigen dat het altijd de moei

Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
Bij het planning van een gezinsuitbreiding kijken de toekomstige ouders vaak naar foto’s van schattige baby’s op het internet. Hun mooie, vrolijke gezichtjes kijken je vanaf de monitor met grote ogen aan. Ze denken meteen dat hun kind net