Ze lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!

Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleiding de uitdaging aan te gaan en in het water af te dalen om de schatten verborgen naar de oppervlakte te halen.

Met veel enthousiasme, moderne apparatuur en geluk zijn we in staat de meest waardevolle schatten van de bodem te halen. Sommige mensen slagen, terwijl anderen gemakkelijker toegankelijke bronnen van inkomsten moeten vinden.

De video hieronder van Jason Eisener vertelt een beangstigend verhaal dat al door meer dan 5,5 miljoen mensen is bekeken! Het laat een duiker zien die naar de bodem van een meer afdaalt. Hij ziet daar een heleboel verschillende voorwerpen. Om te beginnen ziet hij een fiets, dan handboeien en dan iets dat je kippenvel zal bezorgen!

nurkownaie


Bekijk de video nauwkeurig en laat anderen weten of jij ook zo bang was als ik! Als je deze post leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Beroemde acteurs en hun dubbelgangers. Zou jij ze gemakkelijk uit elkaar kunnen houden?
Het werk van een dubbelganger wordt ondergewaardeerd, en meestal gaat alle erkenning naar de bekende acteurs. Hoewel ze vaak de gevaarlijke scènes spelen en het onmogelijke doen, denkt iedereen dat de stunts door de hoofdpersonen worden gedaan en heJe zult niet geloven hoe groot deze vrouw is. Toen ik de waarheid hoorde, kon ik het niet geloven!
Het 18-jarige meisje genaamd Eliza Cruz Silva, afkomstig uit Brazilië, trekt ieders aandacht naar zich toe. Het is omwille van haar lengte. Iedereen die haar ziet kan niet meer wegkijken. Geen wonder – Eliza is de langste tiener ter wereld. Silva

De vorm van je neus en je persoonlijkheid. Kijk wat dit deel van je gezicht over je karakter zegt!
Je vindt het misschien een beetje vreemd of zelfs onmogelijk, maar de vorm van je neus zegt veel over je persoonlijkheid. Dat is tenminste wat professor Abraham Tamir van de Negev Universiteit in Israël zegt. De resultaten van zijn onderzoek werden

In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!
Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door he