Ze lieten een duiker naar de bodem van het meer afdalen. Angstaanjagend wat hij er vond!

Onderin waterreservoirs kun je vaak een heleboel interessante dingen vinden. De zeeën en oceanen zitten vol met onontdekte wrakken, waarin schatten en kostbaarheden liggen. Gouden munten, juwelen en staven goud brengen veel avonturiers in de verleiding de uitdaging aan te gaan en in het water af te dalen om de schatten verborgen naar de oppervlakte te halen.

Met veel enthousiasme, moderne apparatuur en geluk zijn we in staat de meest waardevolle schatten van de bodem te halen. Sommige mensen slagen, terwijl anderen gemakkelijker toegankelijke bronnen van inkomsten moeten vinden.

De video hieronder van Jason Eisener vertelt een beangstigend verhaal dat al door meer dan 5,5 miljoen mensen is bekeken! Het laat een duiker zien die naar de bodem van een meer afdaalt. Hij ziet daar een heleboel verschillende voorwerpen. Om te beginnen ziet hij een fiets, dan handboeien en dan iets dat je kippenvel zal bezorgen!

nurkownaie


Bekijk de video nauwkeurig en laat anderen weten of jij ook zo bang was als ik! Als je deze post leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Nee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bewDeze hond werd levend begraven… Kijk wat er later met hem gebeurde.
De teef Lily was een dakloze hond die in Zuid-Afrika op straat leefde. Ze had een ernstig ongeluk gehad en kon niet meer goed lopen. Ze liep alleen door de straten in de hoop iemand te vinden die voor haar zou zorgen. Ze vond uiteindelijk onderdak bi

Een deel van ede schedel kwijtgeraakt… Bekijk hier hoe het eruit ziet!
Met de hulp van de dokters en presentatie van de moderne medicatie na het verliezen van 1/4 deel van Jake zijn schedel, iemand die zijn toekomst niet helemaal zit, kan toch gewoon normaal leven! Tot een paar jaar geleden was de toekomst erg somber. T

Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoor