Toen ik dit liefdesverhaal las, kon ik alleen maar huilen!

Liefde is de weldadige verbintenis van twee zielen, als we ervan uit gaan dat ze door alle ontberingen samen gelukkig kunnen zijn.

Ontdek het verhaal van de mensen die hun hele leven samen hebben gewoond, en stierven terwijl ze elkaars hand vasthielden. Jeanette Toczko en Aleksander Toczko uit San Diego, Californië, bleven hun hele leven lang verliefd. Ze kenden elkaar al toen ze 8 jaar oud waren. Lees hier hun ontroerende verhaal…Aleksander en Jeanette Toczko leerden elkaar kennen toen ze acht jaar oud waren.

1 Maar een paar weken geleden brak Mr. Toczko zijn heup en moest het bed houden. Gelukkig zorgde het medisch personeel ervoor dat hij die periode thuis bij zijn vrouw kon zijn.

2Het echtpaar trouwde in het jaar 1940. De heer Toczko woonde bij de marine als telegrafist en verhuisde later naar New York. Ze waren gelukkig en kregen vijf kinderen.

3
Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!
Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen ergJongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie z

Goede daden die je doet komt altijd terug!
Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manie

Deze kleine baby olifant zag het strand voor de eerste keer in zijn leven. Zijn reactie is onbetaalbaar! :)
Herinner je je jouw eerste keer op het strand? Mensen vergeten soms hun indrukken, maar blijkbaar vergeten olifanten deze geweldige ervaring nooit. Deze kleine olifant lijkt deze theorie te bevestigen.