“Liefde is…” Zie 15 charmante definities van dit gevoel

LoveByte helpt koppels de mooiste dingetjes te vinden die met hun relatie te maken hebben. Verschillende strips en grappige tekeningen laten zien wat liefde tussen mensen werkelijk inhoudt! In hun serie “Liefde is…’, illustreren ze hoe geweldig het is iemand om iemand waarvan je houdt dicht bij je te hebben.

De universele schoonheid van het gevoel en het leven van liefdesparen zijn charmant. LoveByte heeft besloten om niet alleen die momenten van liefde te laten zien, maar ook om ze te promoten en te bevorderen.1. Liefde is… zoeken naar iets dat je beide leuk vindt.

1


2. Liefde is… samen slapen tijdens het weekend en geen spijt hebben.

2


3. Liefde is… de vreugde om een geliefde nog steeds te zien slapen.

3


4. Liefde is… steeds maar kleine grapjes met elkaar willen maken.

4


5. Liefde is… de hele tijd over een geliefde praten.

5bron : lovebyte.us

Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!
Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en eenNu en Toen. Dit is hoe het badpak zich in de loop van de afgelopen 65 jaar heeft ontwikkeld.
De zomer komt er binnenkort weer aan. Het is een goed moment om het badpak van vorig jaar te passen en te kijken of alles in orde is, of dat er iets versleten of uitgerekt is… Als tijdens het passen blijkt dat het niet meer geschikt is voor geb

De toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.
De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker

Deze geadopteerde hond veranderde het leven van deze man volledig! Lees dit verhaal, en de glimlach zal vandaag niet meer van je gezicht gaan! :)
De vriendschap tussen mens en hond is een van de meest verbazingwekkende relaties onder de zon. Het kan het leven van beide partijen veranderen en een heleboel geweldige emoties meebrengen. Natuurlijk zijn er een aantal momenten waarop een puppy ons