Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!

In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke geopereerd worden.

Gelukkig was ze niet alleen. Behalve de artsen was er nog iemand anders op voor haar gezondheid lette. Haar zoon verliet nooit haar zijde. Het 6 maanden oude jong was bij haar tijdens de operatie procedure en hield zijn moeder lekker vast.

Tijdens het ongeval heeft Phantom niet geleden. De artsen besloten hem niet van zijn moeder te scheiden. Ze nam hem ook mee en lieten hem gewoon bij zijn moeder blijven.

Momenteel wordt Lizzy steeds beter en haar zoon past altijd op haar. Beide beertjes verblijven in de dierentuin in Beerwah. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Het personeel van de kliniek weet zeker dat moeder en zoon binnenkort weer in het wild terug kunnen naar en van hun vrijheid zullen kunnen genieten. Laten we maar flink voor hen duimen!

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

3

2

Pagina 1 van 1


bron : peoplepets.com

Hou Je Niet Van Spinnen En Motten? Bekijk Degenen Die Je Vrienden Zouden Kunnen Worden. Dit Is Geen Grap, Kijk Zelf Maar!
Denken over spinnen en motten doet ons meestal rillen. We houden er niet van als ze in de buurt zijn en het enige waar ze op kunnen rekenen is… .een krant of een slipper. Maar soms is het de moeite waard om ze eens van dichterbij te bekijken, wDeze wereldwijd geliefde chocolade is gevaarlijk voor je gezondheid! Denk twee keer na voordat je er één neemt of aan een kind geeft!
Een paar dagen geleden kondigde een Duitse organisatie voor voedsel kwaliteitscontrole – Foodwatch – verontrustende informatie aan. Het blijkt dat de populaire, en door bijna alle kinderen geliefde, Kinder chocolade schadelijke stoffen be

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat

Op Het Eerste Gezicht Lijkt Het Stom… Maar Er Zit Logica In Deze Waanzin!
Soms is iets dat op het eerste gezicht gek lijkt een slimme en eenvoudige oplossing voor het probleem. We kunnen lachen, maar we weten dat noodzaak de moeder is van alle uitvindingen! Bekijk de oplossingen die op je lachspieren werken, maar ze blijke