Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!

In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke geopereerd worden.

Gelukkig was ze niet alleen. Behalve de artsen was er nog iemand anders op voor haar gezondheid lette. Haar zoon verliet nooit haar zijde. Het 6 maanden oude jong was bij haar tijdens de operatie procedure en hield zijn moeder lekker vast.

Tijdens het ongeval heeft Phantom niet geleden. De artsen besloten hem niet van zijn moeder te scheiden. Ze nam hem ook mee en lieten hem gewoon bij zijn moeder blijven.

Momenteel wordt Lizzy steeds beter en haar zoon past altijd op haar. Beide beertjes verblijven in de dierentuin in Beerwah. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Het personeel van de kliniek weet zeker dat moeder en zoon binnenkort weer in het wild terug kunnen naar en van hun vrijheid zullen kunnen genieten. Laten we maar flink voor hen duimen!

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

3

2

Pagina 1 van 1


bron : peoplepets.com

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver vHij Deed Het Gekookte Ei In Een Glas Water. Het Resultaat Van Dit Experiment Verbaasde Me!
Eieren worden in vele keukens bijna elke dag gebruikt, ze worden gewoonlijk toegevoegd aan bepaalde maaltijden, we eten roerei, omelet of een hard gekookt ei. Maar niemand vindt het leuk om ze te pellen. Deze man heeft een geweldige manier ontdekt ho

Deze hond vindt het ook leuk om video’s op het internet te bekijken! Geloof je me niet? Neem een kijkje!
Maak je geen zorgen dat je tijd verspilt aan het kijken naar lieve huisdieren op het internet.   Het blijkt dat ook dieren gek zijn op deze films! Als een hond obsessief naar deze video’s kijkt kan het niet slecht zijn, toch? In elk geval is d

Een man verzamelde 45 jaar lang munten. Je zult niet geloven hoeveel hij op zijn rekening kreeg!
Als kinderen hadden sommigen van jullie vast de gewoonte om allerlei dingen te verzamelen. In het begin waren dat kauwgomverpakkingen of van die kleine dingen die in zakken chips zaten, die later in een verzamelboek werden bewaard. Na verloop van tij