Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!

In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke geopereerd worden.

Gelukkig was ze niet alleen. Behalve de artsen was er nog iemand anders op voor haar gezondheid lette. Haar zoon verliet nooit haar zijde. Het 6 maanden oude jong was bij haar tijdens de operatie procedure en hield zijn moeder lekker vast.

Tijdens het ongeval heeft Phantom niet geleden. De artsen besloten hem niet van zijn moeder te scheiden. Ze nam hem ook mee en lieten hem gewoon bij zijn moeder blijven.

Momenteel wordt Lizzy steeds beter en haar zoon past altijd op haar. Beide beertjes verblijven in de dierentuin in Beerwah. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Het personeel van de kliniek weet zeker dat moeder en zoon binnenkort weer in het wild terug kunnen naar en van hun vrijheid zullen kunnen genieten. Laten we maar flink voor hen duimen!

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

3

2

Pagina 1 van 1


bron : peoplepets.com

Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!
Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). J5 dingen wat mensen zullen bekeren voor de dood!
Mensen die die dood gaan hebben altijd wel iets in het leven waar ze spijt van hebben. Toen Bronnie verpleegkundige was en werkzaam in een hospice schreef op wat mensen het vaakst berouw voor hun dood. Op zijn bevindingen bracht hij een boek uit. (ti

Deze Betoverende Gifs Houden Je Aan Het Scherm Gekluisterd! Kijk Zelf Maar!
Het koninkrijk van de schimmels bevat meer dan 120.000 soorten! Hoewel deze organismen gekenmerkt worden door sterke groei, is het proces onzichtbaar voor het menselijk oog. Het kan echter worden vastgelegd met behulp van een reeks foto’s die i

Een man groef een enorme kuil in zijn tuin, maar het resultaat is geweldig!
Wie een huis met een tuin heeft en buren achter een hek, weet dat ze soms ideeën hebben die niet van deze wereld zijn. En dan gaat het niet alleen om het ‘s ochtends maaien van het gazon of een grote Pitbull die uit het asiel komt. Dus toen Wayne