Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!

In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke geopereerd worden.

Gelukkig was ze niet alleen. Behalve de artsen was er nog iemand anders op voor haar gezondheid lette. Haar zoon verliet nooit haar zijde. Het 6 maanden oude jong was bij haar tijdens de operatie procedure en hield zijn moeder lekker vast.

Tijdens het ongeval heeft Phantom niet geleden. De artsen besloten hem niet van zijn moeder te scheiden. Ze nam hem ook mee en lieten hem gewoon bij zijn moeder blijven.

Momenteel wordt Lizzy steeds beter en haar zoon past altijd op haar. Beide beertjes verblijven in de dierentuin in Beerwah. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Het personeel van de kliniek weet zeker dat moeder en zoon binnenkort weer in het wild terug kunnen naar en van hun vrijheid zullen kunnen genieten. Laten we maar flink voor hen duimen!

Als je dit bericht interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

1

3

2

Pagina 1 van 1


bron : peoplepets.com

Er vloog een huis in brand. Een hond die daar woonde besloot zelf haar jongen te redden. Kijk hoe ze het deed!
In de stad Santa Rosa de Temuco (Chili), brak een brand uit. Brandweerlieden kwam snel naar het brandende huis om zijn bewoners te redden. Een hond die onlangs jongen had gekregen, woonde bij het gezin. Ze kon zichzelf redden, maar haar nest was nogRijdend Met De Auto Zag Hij Iets Zich Verbergen In Een Rotsige Schuilplaats. Hij Werd Overweldigd Door Het Uitzicht!
Peter Mather was toevallig getuige van een buitengewone gebeurtenis. Tijdens het autorijden in de buurt van de Yukon in Canada, zag hij de kleine beer en zijn moeder. De man besloot zich op een veilige afstand te verbergen en een paar foto’s te

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na