Een bekende Franse kunstenaar laat op een briljante manier zien hoe technologie onze levens van ons steelt

De Franse illustrator, Jean Julien, probeert met zijn tekeningen op een grappige manier de nadelen van de moderne samenleving te laten zien. Onze verslaving aan de media, informatie en gadgets, houdt ons in contact met anderen.

De kunstenaar toont aan dat, ondanks dat we deel uitmaken van een groeiend aantal samenlevingen en dat we in contact staan met de hele wereld, we in werkelijkheid alleen zijn. Zijn satires zijn overal te zien omdat zijn geestige uitspraken hun doel raken en interessant zijn. Ben je het eens met hem eens?1. Hebt jij geen apparaat bij je? Ben je nou helemaal!

1


2. Eindelijk vrij!

2


3. De evolutie van het ochtendnieuws. Gaat dit echt in de goede richting?

3


4. Het maken van foto’s ging ook al niet helemaal goed…

4


5. Altijd wakker.

5bron : jeanjullien.com

Al deze honden hebben een groot probleem! Deze angst is pluizig en zacht, maar kan heel erg… vervelend zijn. Wat is het?
De meesten van ons denken dat grote honden erg dapper zijn. Ze redden mensen, zijn gidsen, werken voor de politie. Maar soms zijn al deze honden bang voor… katten! Zelfs voor een grote hond is een pluizig katje op de weg soms een onoverkomelijkHij loste ‘s werelds grootste Rubik’s kubus op in meer dan 7 uur! Kijk maar eens hoe hij het deed.
Een eenvoudige Rubik’s kubus is geen uitdaging voor u? Misschien is het tijd voor iets extremer. De standaard kubus heeft afmetingen van 3x3x3. Deze man loste deze monsterlijk grote 17x17x17 kubus op in meer dan 7 uur. Zou jij het sneller kunne

Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-

Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.
Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk. Als