Een bekende Franse kunstenaar laat op een briljante manier zien hoe technologie onze levens van ons steelt

De Franse illustrator, Jean Julien, probeert met zijn tekeningen op een grappige manier de nadelen van de moderne samenleving te laten zien. Onze verslaving aan de media, informatie en gadgets, houdt ons in contact met anderen.

De kunstenaar toont aan dat, ondanks dat we deel uitmaken van een groeiend aantal samenlevingen en dat we in contact staan met de hele wereld, we in werkelijkheid alleen zijn. Zijn satires zijn overal te zien omdat zijn geestige uitspraken hun doel raken en interessant zijn. Ben je het eens met hem eens?1. Hebt jij geen apparaat bij je? Ben je nou helemaal!

1


2. Eindelijk vrij!

2


3. De evolutie van het ochtendnieuws. Gaat dit echt in de goede richting?

3


4. Het maken van foto’s ging ook al niet helemaal goed…

4


5. Altijd wakker.

5bron : jeanjullien.com

Facebook Comment
Een doodsbange moeder draaide haar dochter weg toen ze een getatoeëerde motorrijder naar haar zag zwaaien. Ze maakte een grote fout!
Een getatoeëerde man op een motorfiets liep naar een meisje dat bij haar ouders in hun auto zat. Hij gaf haar een vriendelijke glimlach en zwaaide met zijn hand. Verschrikt door zijn gedrag draaide de moeder snel haar dochter weg en verbood haar elk10 Foto’s Die Bewijzen Dat We In Een Wereld Van Leugens Leven!
Onwetendheid is een zegen, maar soms moet je een kopje koffie drinken en nuchter naar de wereld kijken. En dan kan ons nuchtere brein veel interessante informatie verwerken…De waarheid is soms grappig, soms lastig… bekijk het maar! 1. Dit

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeën en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel

Ze maakte 18 maanden lang geen gebruik van shampoo. Het resultaat van het experiment ging haar stoutste verwachtingen te boven!
Een jonge huishoudster uit Ontario – Katherine Martinko, werd een paar jaar geleden de gelukkige moeder van twee prachtige kinderen. Met haar groeiende familie kwamen veel huishoudelijke verantwoordelijkheden, welke Katherine maar moeilijk kon