Deze kleine orang-oetan werd zijn hele leven opgesloten in een klein hok. Nadat hij werd vrijgelaten, gebeurde er iets wat mijn hart verwarmde…

Toen de medewerkers van de International Animal Rescue Budi voor de eerste keer zagen, konden ze de omstandigheden waaronder dit kleine ding had moeten leven niet geloven. De kleine orang-oetan werd vanaf zijn geboorte in een klein en vies kippenhok opgesloten. Voordat hij naar het centrum ging, had hij daar minstens tien maanden gezeten.

Hij kreeg gecondenseerde melk te eten. Zijn eigenaar legde uit dat ze hem geen fruit had geven omdat ze hem geen schade wilde berokkenen. Zijn buik stond bol van de honger en zijn gewrichten waren flink misvormd door ondervoeding. Hij kon niet eens alleen zitten. Toen hij werd vrijgelaten stonden er tranen in de ogen van het kleine ding… Later reageerde hij vaak op die manier. Elke keer dat de artsen hem aanraakten, schreeuwde en huilde hij van de pijn. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het is waar. Je kunt op de video zien dat zijn ogen worden overmand door emotie.


Zonder de snelle hulp van de organisatie zou Budi het zeker niet hebben overleefd onder zulke moeilijke omstandigheden.

1

 bron : reshareworthy.com

Dit 5-jarige autistisch meisje heeft net geleerd om te praten. Ze vond echter een ongebruikelijke manier om haar emoties en gevoelens te uiten!
Iris is een 5-jarige met het talent om zich te uiten door middel van beelden. Ze lijdt aan autisme en heeft nog maar net leren spreken, maar de manier waarop zij schildert ligt buiten het vermogen van gewone mensen. Ze geniet ervan om bezig te zijn mWaar zijn die kleine stukje op eetstokjes voor? je zult verbaasd staan als je erachter komt!
Wist je dat eetstokjes het meest populaire bestek ter wereld is en door meer dan twee miljard mensen worden gebruikt? Als je ze nog niet kunt gebruiken, dan kun je het altijd nog leren. Het is niet zo moeilijk! Met een beetje oefening kun je een echt

Een verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

Om Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee