Heb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent.

Handlezen is de kunst van het lezen van de toekomst van mensen uit hun hand. Het wordt al duizenden jaren gedaan! Onze voorouders die naar de sterren aan de hemel keken, zagen lijnen in de handen die vergelijkbaar waren met die welke de verschillende hemellichamen verbonden. Op basis daarvan voorspelden ze het menselijk lot, vanaf geboorte tot de dood. Dit onderwerp trok de belangstelling van specialisten, die hun eigen observaties uitvoerden. Ze legden de mensen die de letter “M” aan de binnenkant van hun handen hadden onder een vergrootglas.

Het bleek dat deze mensen bijzonder getalenteerd waren, en intuïtie en zakelijk inzicht hadden. Ze kiezen hun eigen lot, want ze zijn begiftigd met grote kracht en motivatie en zakelijk inzicht. Ze kunnen de bedoelingen van andere mensen aanvoelen en zonder probleem begrijpen of ze de waarheid vertellen. Ze werden “de vertegenwoordigers van een nieuw tijdperk” die 4 belangrijke eigenschappen bezaten: geluk, richting, rijkdom en goede vooruitzichten. Ze zijn perfect als leiders, politici of op leidinggevende posities.

2


De letter “M” komt heel zelden voor, dus als je hem op je hand ziet, heb je veel geluk. Binnenkort zal de wereld van je horen :).

1

Pagina 1 van 1


bron : allhealthynews.com

9 manieren om tijd te besparen in de keuken! Ik wist niet dat het zo simpel was!
Zelfs als je van koken houdt, zijn er dagen dat je er geen tijd voor hebt en kan het de moeite waard zijn om snel en efficiënt iets te maken. Je wilt graag dat een gerecht in een oogwenk klaar zou kunnen zijn, zodat jij je weer andere taken kunt wijEen uittreksel met de beginselen van savoir vivre, hiermee zul je in een restaurant nooit in verlegenheid worden gebracht!
Iedereen weet bepaalde dingen, zoals dat je in onze cultuur niet met een volle mond moet praten, je bord moet aflikken of slurpen (hoewel dat in Japan wordt gezien als waardering voor het voedsel). Maar het is de moeite waard een paar basisregels van

Al deze honden hebben een groot probleem! Deze angst is pluizig en zacht, maar kan heel erg… vervelend zijn. Wat is het?
De meesten van ons denken dat grote honden erg dapper zijn. Ze redden mensen, zijn gidsen, werken voor de politie. Maar soms zijn al deze honden bang voor… katten! Zelfs voor een grote hond is een pluizig katje op de weg soms een onoverkomelijk

Ze namen een schaar, mannenondergoed en knipten wat… Maar wat ze maakten zullen veel vrouwen handig vinden!
Kijk eerst even naar onderstaande video voordat je die oude mannenonderbroeken weggooit die tot nu toe onder in de kast hebben liggen wachten op betere dagen. Omdat je ze kan veranderen in iets nuttigs door alleen maar een schaar te gebruiken, zelfs