Heb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent.

Handlezen is de kunst van het lezen van de toekomst van mensen uit hun hand. Het wordt al duizenden jaren gedaan! Onze voorouders die naar de sterren aan de hemel keken, zagen lijnen in de handen die vergelijkbaar waren met die welke de verschillende hemellichamen verbonden. Op basis daarvan voorspelden ze het menselijk lot, vanaf geboorte tot de dood. Dit onderwerp trok de belangstelling van specialisten, die hun eigen observaties uitvoerden. Ze legden de mensen die de letter “M” aan de binnenkant van hun handen hadden onder een vergrootglas.

Het bleek dat deze mensen bijzonder getalenteerd waren, en intuïtie en zakelijk inzicht hadden. Ze kiezen hun eigen lot, want ze zijn begiftigd met grote kracht en motivatie en zakelijk inzicht. Ze kunnen de bedoelingen van andere mensen aanvoelen en zonder probleem begrijpen of ze de waarheid vertellen. Ze werden “de vertegenwoordigers van een nieuw tijdperk” die 4 belangrijke eigenschappen bezaten: geluk, richting, rijkdom en goede vooruitzichten. Ze zijn perfect als leiders, politici of op leidinggevende posities.

2


De letter “M” komt heel zelden voor, dus als je hem op je hand ziet, heb je veel geluk. Binnenkort zal de wereld van je horen :).

1

Pagina 1 van 1


bron : allhealthynews.com

“Ik hoop dat je dit bericht deelt…” De oproep van een acteur ontroert je!
Als we rijke en beroemde mensen zien, lijkt het vaak alsof hun leven over rozen gaat, maar dat is niet altijd zo. Dit zijn mensen met dezelfde problemen en moeilijkheden als gewone mensen. Op de fanpagina van de acteur Keanu Reeves, Before Christmas,Heb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!

Niemand Durfde Deze Kat Aan Te Raken…Toen Nam Hij Hem In Zijn Armen… Wat Er Daarna Gebeurde Raakt Je Hart!
Iedereen kende Ugly – een verdwaalde kat die in de kelder leefde. Hij was heel erg lelijk. Hij had slechts één oog! Op de plaats waar het tweede had moeten zitten, had hij een lelijke, etterende wond. De linker poot van de kat had een ernstig

Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen g