Lemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.

Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of misschien vervelen ze zich of willen iemand imponeren.

Een hond genaamd Bonita werd in de straten van Houston, Texas gevonden door Martha Vasquez. Zijn bek was gedeeltelijk uitgescheurd en zijn ogen puilden heel erg uit. De vrouw alarmeerde alle mogelijke reddingsteams.


firecrackerBij het zien van zijn verschrikkelijke lijden, wilde ze hem zo snel mogelijk helpen, maar het bleek dat zijn verwondingen te uitgebreid waren. De dierenarts zag geen mogelijkheden meer om het dier te redden en gaf hem een spuitje om hem uit zijn lijden te verlossen.

dog-fireworks


Het lichaam van Bonita werd naar de Houston Humane Society gebracht, om een röntgenfoto van zijn bek te maken. De gescheurde bek bleek het resultaat te zijn van een ontplofte voetzoeker. Het is niet erg waarschijnlijk dat het dier daar uit zichzelf in heeft gebeten. Waarschijnlijk heeft iemand hem daar opzettelijk in gedaan of hem aangestoken en de hond aangemoedigd hem op te halen.

Vanwege de ernst van het letsel werd een deel van de foto geblokkeerd.

dog-firecracker

Pagina 1 van 1


bron : viral4real.com

Deze dief gaf een vrouw een fiets! Zie hier waarom hij dat deed!
Terwijl Eileen Remedios het bezoeken van zieken, werd haar geliefde fiets gestolen. Haar favoriete vervoermiddel verdween voor haar neus! Ze was overstuur, en in plaats van naar de politie te gaan, probeerde zij andere manieren te vinden om haar eigeEr Werd Coca-Cola Gebruikt Voor De Renovatie Van Deze Auto. Je Zult Het Resultaat Niet Geloven!
Cola heeft zijn voor- en tegenstanders. Sommigen kunnen niet leven zonder een glas van deze drank, anderen beschouwen het als schadelijk. De man in de video bewijst dat je cola niet alleen kunt drinken, maar ook gebruiken als roestoplosmiddel. Ieder

Deze foto van de tweede anniversary zal jou hart breken…
Oorlog is wreed. Het stopt je leven, vernietigt gezinnen, brengt geweld. In 2011 een jong koppel vieren samen met familie en vrienden. Ze trouwden op de oever van de oceaan, de dag kon niet meer mooi geweest. Twee jaar later stond zij zelf op de oeve

Deze dieren staan graag in de middelpunt van belangstelling! Bekijk hier de trouwfoto’s!
Dieren zijn lastig om in bedwang te houden. Het is lastig om hun gedrag te voorspellen. Zij doen wat ze willen en wanneer ze willen. Dat is hun charme! Het gebeurd vaak op bruiloften dat zij meer dan blij zijn om deel uit te mogen maken van de foto&#