Lemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.

Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of misschien vervelen ze zich of willen iemand imponeren.

Een hond genaamd Bonita werd in de straten van Houston, Texas gevonden door Martha Vasquez. Zijn bek was gedeeltelijk uitgescheurd en zijn ogen puilden heel erg uit. De vrouw alarmeerde alle mogelijke reddingsteams.


firecrackerBij het zien van zijn verschrikkelijke lijden, wilde ze hem zo snel mogelijk helpen, maar het bleek dat zijn verwondingen te uitgebreid waren. De dierenarts zag geen mogelijkheden meer om het dier te redden en gaf hem een spuitje om hem uit zijn lijden te verlossen.

dog-fireworks


Het lichaam van Bonita werd naar de Houston Humane Society gebracht, om een röntgenfoto van zijn bek te maken. De gescheurde bek bleek het resultaat te zijn van een ontplofte voetzoeker. Het is niet erg waarschijnlijk dat het dier daar uit zichzelf in heeft gebeten. Waarschijnlijk heeft iemand hem daar opzettelijk in gedaan of hem aangestoken en de hond aangemoedigd hem op te halen.

Vanwege de ernst van het letsel werd een deel van de foto geblokkeerd.

dog-firecracker

Pagina 1 van 1


bron : viral4real.com

Ondanks Zijn Ouderdom Helpt Hij… Het Is Bewonderenswaardig Wat Hij Doet Voor Stervende Dieren!
Alfie Date is de oudste burger van Australië. Een paar maanden geleden vierde hij zijn 109e verjaardag! Ondanks zijn hoge leeftijd heeft hij een geweldige hobby. Hij houdt ervan om te breien! In die meer dan honderd jaar heeft hij vele mooie truienIn deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!
Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door he

Hij maakte 4 gaten in een stokbrood en deed in elk een ei. Toen ik het eindresultaat zag, heb ik er thuis net zo’n gerecht gemaakt! Het smaakt heerlijk!
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar we hebben niet altijd tijd om iets lekkers en voedzaams klaar te maken. Terwijl we ons naar school of het werk haasten, is het moeilijk een moment te nemen om in de keuken te experimenteren, e

Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naar