Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.

In 2014 hield ze een toespraak, als reactie op de wrede woorden die door de haters werden gebruikt.

Ik ben geboren met een van de meest zeldzame ziekten ter wereld. Slechts twee mensen hebben er last van, en ik ben er één van. Op de middelbare school verborg ik me voor iedereen, maar desondanks wist iedereen van mijn ziekte. Mijn kamergenoot heeft me bijna nooit gezien, zij zag me alleen als ik naar de koelkast liep om eten te pakken.

Ik was het eerste kind dat mijn ouders kregen. Ze waren heel blij toen ik geboren werd. Na de geboorte vertelde de dokter mijn moeder dat er geen vruchtwater om me heen was. Het was een wonder dat ik geboren ben. Ze zeiden dat ik niet in staat zou zijn om te spreken en de gewone alledaagse dingen te doen.

Mijn ouders zeiden dat ze ondanks nog steeds van mij hielden en er alles aan zouden doen om me goed te laten voelen. En ze deden ook wat ze gezegd hebben.2

3

 bron : littlethings.com

Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deelHet verschil in pensioenuitkeringen is enorm. Kijk maar hoeveel iemand in verschillende landen ontvangt.
3. Tsjechische Republiek $ 134 4. Chili $ 136 5. Mexico $ 143 6. Polen $ 226 7. Brazilië $ 230

Vrienden bezochten de verlaten silo. Dat is wat ze vonden, het is een nachtmerrie!
Na de jaren van de Silo moesten wij allemaal een masker dragen zodat wij geen asbest zouden inademen. Naar binnen van de Silo, Praten over de verschrikkelijke dingen die wellicht tegen zou komen of discussie zou komen en niet om om te keren en terug

19 make-up geheimen die elke vrouw moet weten.
4. Om de wimpers aan te brengen kun je de mascara verwarmen. Niet met een magnetron, je hoeft het alleen maar een paar minuten in je beha tegen je lichaam te houden.   5. Breng eyeliner aan op je wimperkruller en gebruik hem zoals je zou doen om