Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.

Lizzie Velasquez ziet er anders uit dan andere mensen, en dat was de reden waarom ze altijd het doelwit was van vervelende grappen. Ze lijdt aan een zeldzame genetische ziekte waardoor ze altijd mager zal blijven. Ze heeft helemaal geen vetweefsel, en weegt amper 28 kg.

Iemand maakte een korte video van haar foto’s met de titel “de lelijkste vrouw van de wereld” en postte die op YouTube. Meer dan 4 miljoen gebruikers keken naar de vernederende video. De gebruikers gaven heel veel gemene opmerkingen, die onze heldin depressief maakten. Hier is er één van!

Waarom wilden haar ouders haar hebben?
Doe iedereen een plezier en maak jezelf van kant.
Oeps! Ik kan er niet eens naar kijken!

5

 

1

kobieta

 bron : littlethings.com

Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!
Niet alle verhalen over dieren die aan hun lot worden overgelaten, en met name die met een handicap, hebben een happy end. Honden die afwijken van de standaard van de schoonheid van een hond, hebben vaak problemen met het vinden van een thuis en eenZie je hoe blij de puppy is? Bekijk hier de film en zie het zelf!
Laten we eerlijk zijn, het is niet moeilijk om een gelukkige puppy te zijn. Iets om mee te spelen, lekker eten en veel knuffels en dat is alles. De kleine kreeg zelfs een…

Creatieve reclame die gebruikt wordt voor een nobele zaak. Bekijk hoe ontroerend het voor jezelf is.
De Zweedse stichting Barncancer Fonden zag een shampoo advertentie op die zeer positief werd ontvangen. Wanneer de ondergrondse voorbij gaat, wordt het haar van vrouwen alle kanten op geblazen. De Stichting besloot om dit effect te gebruiken om aanda

Soms Laten Honden Hun Eigenaars Uit. Deze Man heeft Het Zelf Meegemaakt!
Een wandeling met onze viervoetige huisdier is meestal een aangename, heel ontspannende gebeurtenis. Maar soms kun je op een nogal onverwachte manier eindigen. De problemen beginnen wanneer de hond sterker en groter is dan wijzelf. Dan kunnen we er s