Internetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.

Lizzie Velasquez ziet er anders uit dan andere mensen, en dat was de reden waarom ze altijd het doelwit was van vervelende grappen. Ze lijdt aan een zeldzame genetische ziekte waardoor ze altijd mager zal blijven. Ze heeft helemaal geen vetweefsel, en weegt amper 28 kg.

Iemand maakte een korte video van haar foto’s met de titel “de lelijkste vrouw van de wereld” en postte die op YouTube. Meer dan 4 miljoen gebruikers keken naar de vernederende video. De gebruikers gaven heel veel gemene opmerkingen, die onze heldin depressief maakten. Hier is er één van!

Waarom wilden haar ouders haar hebben?
Doe iedereen een plezier en maak jezelf van kant.
Oeps! Ik kan er niet eens naar kijken!

5

 

1

kobieta

 bron : littlethings.com

Facebook Comment
Fietsen Bij Avond Hoeft Niet Gevaarlijk Te Zijn. Maak Kennis Met De Nieuwste Manier Om De Zichtbaarheid Van Fietsers Te Verbeteren.
Fietsen in het donker is nog steeds uiterst riskant. Er is maar één moment van onoplettendheid nodig om slachtoffer van een ongeval te worden. De grootste bedreiging voor fietsers zijn automobilisten die je soms niet snel genoeg opmerken. AutobedriZij bewonderden een ijsberg, plotseling riepen ze….. WAUW!
Wanda en Rick Stead bewonderden een ijsberg in Exploity baai in New Foundland Canada. Plotseling schreeuwden ze toen ze een grote golf richting hun kant op zagen komen. Dit is een foto die de ijsrots vanuit een andere hoek laat zien. Ijsrots is veel

15 ongelooflijke situaties die modellen overkwamen. Je komt niet meer bij van het lachen!
Als je denkt dat het werken als model leuk en makkelijk is, dan vergis je je heel erg! Het is zweet, bloed en tranen vanwege de gênante situaties die op de catwalk gebeuren. Meestal is de oorzaak van zulke pijnlijke en vernederende slippertjes schoe

Dankzij onze eigen ondervraging, vond de dochter haar moeder na 52 jaar!
De plaatselijke krant publiceerde aan artikel over Lucy Ann Johanson als voorbeeld van de oudste onopgeloste verdwijningen in de omgeving. Dit motiveerde de dochter van een vrouw om haar eigen onderzoek te starten… Moeder Linda Evans, Lucy Ann