Een zwangere vrouw zat lekker op de bank… Toen haar hond naar haar toe kwam, gebeurde er iets magisch.

Als er een nieuw familielid komt, is dat een grote gebeurtenis voor mama en papa, maar ook voor de viervoeters die bij ons wonen. Toekomstige ouders zijn vaak bang dat hun huisdier nog niet klaar is voor de komst van de nieuwe bewoner. Ze zijn bang voor zijn reactie en voor onvoorspelbaar gedrag. Een nieuwe geur, nieuwe geluiden en, alsof dat niet genoeg was, zal het nieuwe kind alle aandacht krijgen die tot nu toe voor het huisdier was bestemd, wat een negatief effect op onze hondenvriend zou kunnen hebben.

Het is belangrijk dat de hond zich niet afgewezen voelt of alleen wordt gelaten. Zelfs als je nog maar net zwanger bent, kun je een huisdier geleidelijk aan voorbereiden op de nieuwe situatie door hem tot nu toe onbekende geuren te laten ruiken en een opname van de kreten van een baby af te spelen. In extreme gevallen besluiten sommige paren om hun huisdier weg te doen, maar is dat wel terecht?

Toevallig zijn honden vaak erg slim en verlangen net zoveel als mama en papa naar de schattige kleine baby. Kijk maar hoe ze zich tegenover zwangere vrouwen gedragen. Ongelooflijk…

2

3 4

6bron : heftig.co

Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoorHerken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero

Tijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!
Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam.

Een van deze bladeren niet echt is. Kun jij vertellen welke?
Verondersteld wordt dat ieder mens een soort verbazingwekkende talent heeft dat erop wacht om ontdekt te worden. Veel mensen realiseren dat potentieel en hun enorme latente mogelijkheden niet. Soms heb je iemand nodig om een ongewoon talent te herken