Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!

Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie zou er immers niet op Facebook willen pronken met een foto van een leeuw of een tijger?

Stel je voor hoeveel vrienden dat leuk zouden vinden! Het verlangen om anderen te imponeren doet mensen voor dat soort foto’s kiezen. Ze beseffen helaas niet (of willen het niet weten) wat er met de dieren gebeurt alvorens ze aan het publiek worden getoond.

2


In Indonesië is het een vrij gangbare praktijk om leeuwen vol te spuiten met drugs of slaapmiddelen. Ze doen dan niet moeilijk en blijven rustig zitten. Lachende toeristen kunnen zo een gevaarlijk kat aanraken en een op hun gemak een foto maken.
Meestal vraagt niemand zich af waarom het dier zo vriendelijk is. Veel mensen denken dat dat het resultaat is van vele maanden temmen, maar de waarheid is heel wat erger… Kijk maar eens naar deze leeuw!

Het is bijna buiten bewustzijn, hoewel de eigenaar zijn kop vastpakt en naar de camera draait!

Pagina 1 van 1


bron : Yayasan Scorpion Indonesia

Facebook Comment
Tweelingbroers trouwden met Hindu tweelingzussen, maar dat is niet het vreemdste. Kijk maar wie hen in de echt verbond!
Onlangs vond er een bijzonder en unieke huwelijk plaats in de St. Xavier kerk in de wijk Thissur in Kerala (zuidwesten van India). Wat de ceremonie zo anders maakte dan alle andere is het feit dat er twee paren identieke tweelingen voor het altaar stEen vrouw gaf de daklozen te eten, ze wist niet dat ze daardoor over de hele wereld beroemd zou worden!
Het helpen van zwakkeren is wat de meeste van ons in ons bloed hebben. Velen van ons kunnen de armen een helpende hand toesteken, zonder iets terug te verwachten. Deze houding is prachtig. Maar hoewel we zelden aarzelen om anderen te helpen via goede

Een betoverende video die laat zien hoe 6.000 lucifers in brand vliegen. Een buitengewone show!
Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als je 6.000 lucifers in een keer in de fik steekt? Het is een ongelooflijk schouwspel, dat je gefascineerd verder zal doen kijken. Het lijkt misschien niet veel bijzonders, maar je zult niet meer van de monit

Deze eend was niet in staat om haar kinderen te redden! Gelukkig was er iemand om haar te helpen met dit!
De baby’s waren in serieuze problemen! Als wij de eend niet hielpen, wisten de mensen niet hoe het was afgelopen. De eendjes waren te klein om zichzelf te kunnen redden.   De moeder keek hulpeloos toe. Ze wilden hoeveel het ook zo kosten helpe