Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!

Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie zou er immers niet op Facebook willen pronken met een foto van een leeuw of een tijger?

Stel je voor hoeveel vrienden dat leuk zouden vinden! Het verlangen om anderen te imponeren doet mensen voor dat soort foto’s kiezen. Ze beseffen helaas niet (of willen het niet weten) wat er met de dieren gebeurt alvorens ze aan het publiek worden getoond.

2


In Indonesië is het een vrij gangbare praktijk om leeuwen vol te spuiten met drugs of slaapmiddelen. Ze doen dan niet moeilijk en blijven rustig zitten. Lachende toeristen kunnen zo een gevaarlijk kat aanraken en een op hun gemak een foto maken.
Meestal vraagt niemand zich af waarom het dier zo vriendelijk is. Veel mensen denken dat dat het resultaat is van vele maanden temmen, maar de waarheid is heel wat erger… Kijk maar eens naar deze leeuw!

Het is bijna buiten bewustzijn, hoewel de eigenaar zijn kop vastpakt en naar de camera draait!

Pagina 1 van 1


bron : Yayasan Scorpion Indonesia

Deze 12 kinderen zien er precies hetzelfde uit als hun poppen.
Kinderen zijn geen speelgoed, maar vaak kunnen ze er met het juiste kapsel en kleding wel zo uitzien. Deze kinderen lijken heel erg op hun poppen, en dat is allemaal te danken aan de ouders die een actieve rol hebben gespeeld in de karakterisering vaHoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Knuffels uit een speelgoedmachine halen is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van het type en de grootte van het apparaat, doen we er een munt in en proberen de teddybeer te grijpen die we het liefst willen hebben. En zelfs als dat bij de eerste poging n

Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!
Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen ov

Als je hoogtevrees hebt, dan is die plaats niet voor jou! Alleen voor de dapperen.
Als je hoogtevrees hebt, dan kan je naar die attracties in Chicago uit beneden kijken. Dit zijn zgn. City liften in Jogn Hancock Tower, een uitzichtplatform die om 1000 voeten buigt en op 94 verdieping zich bevindt. Wij raden het niet aan mensen met