Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!

Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie zou er immers niet op Facebook willen pronken met een foto van een leeuw of een tijger?

Stel je voor hoeveel vrienden dat leuk zouden vinden! Het verlangen om anderen te imponeren doet mensen voor dat soort foto’s kiezen. Ze beseffen helaas niet (of willen het niet weten) wat er met de dieren gebeurt alvorens ze aan het publiek worden getoond.

2


In Indonesië is het een vrij gangbare praktijk om leeuwen vol te spuiten met drugs of slaapmiddelen. Ze doen dan niet moeilijk en blijven rustig zitten. Lachende toeristen kunnen zo een gevaarlijk kat aanraken en een op hun gemak een foto maken.
Meestal vraagt niemand zich af waarom het dier zo vriendelijk is. Veel mensen denken dat dat het resultaat is van vele maanden temmen, maar de waarheid is heel wat erger… Kijk maar eens naar deze leeuw!

Het is bijna buiten bewustzijn, hoewel de eigenaar zijn kop vastpakt en naar de camera draait!

Pagina 1 van 1


bron : Yayasan Scorpion Indonesia

Tijdens een tocht door het Sinaï-schiereiland heeft deze fotograaf iets ongewoons gevonden. Het mocht hier nooit terechtkomen!
Als je ooit toevallig door het Sinaï-schiereiland in Egypte loopt, kun je dit surrealistische beeld vinden. Als je dit ziet, kan je mentale gezondheid van streek raken. Honderden theaterstoelen, gelegen in de buurt van de bergen in het midden van deDit huisje ziet eruit als de hut van een Heks. Als je over de drempel bent, zult je het niet meer willen verlaten!
Hoewel dit huis eruit ziet als een in een sprookje, is het helemaal echt. Het bedrijf dat het heeft gebouwd heet The Rustic Way, en is gespecialiseerd in ongewone projecten. Hun gebouwen zijn gemaakt van materiaal dat van recycling afkomstig is. Eige

Je zal niet geloven wat er allemaal past in een appartement van 24 vierkante meter. WOW!
Toen Christian Schallert is een klein vierkant kocht een appartement in Barcelona, had een visioen van wat er zal gebeuren wanneer het zal reparaties uitvoeren. Het appartement is 24 vierkante meter groot. Hij wist dat hij in de functionele dankzij z

Dit zijn enkele van de voertuigen in China! Dat ze overbeladen zijn is toch wel overduidelijk!
Snelwegen en tolbruggen in China zijn vrij hoog. Sommige transportbedrijven kunnen ze niet betalen, dus moeten ze de situatie op een andere manier oplossen. Overbeladen voertuigen kom je in dit land dagelijks tegen. Ik moet toegeven dat de meeste er