Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


De kinderen zagen dit geschenk en lachten. Maar waren stil toen de leraar demonstratief het parfum op zichzelf sprenkelde en opgetogen de armband om haar pols deed. Ze stelde met tevredenheid vast dat op het gezicht van de jongen – voor de eerste keer in een lange tijd – een glimlach verscheen.

Die dag wachtte Teddy na school op Mrs. Thompson. Toen ze de lerarenkantine verliet, liep hij naar haar toe en zei: ‘Mevrouw Thompson, vandaag rook u naar mijn moeder.’ Die avond huilde de vrouw voor het eerst in lange tijd. Ze nam ook een belangrijke beslissing.


Ze besloot dat ze vanaf die dag nog meer met de kinderen zou werken. Dat ze zou proberen om hen te helpen goede mensen te worden.
Ze besteedde bijzondere aandacht aan Teddy die zijn moeder moest missen. Vanaf de dag dat ze met hem begon te werken, begon de jongen te veranderen, alsof hij weer naar de levenden terug was gekeerd. Hoe meer ze hem aanmoedigde om te leren, hoe sneller hij vooruitgang maakte. Toen hij de basisschool had afgerond, was Teddy de slimste en intelligentste van al haar leerlingen en – moest ze toegeven – had hij het hart van de lerares gestolen. Ze wist dat ze hem zou gaan missen.
Facebook Comment
Toen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!
Hij vermoedde een hond of een bever… Maar zoiets had hij vast nog niet eerder gezien. Er lag een jonge zeehond op de surfplank. Hij kwam zomaar vanuit het niets. Hij lag heerlijk in de zon te relaxen en zijn buik te krabben. Hij zag zijn kans sCheck of jij deze historische momenten kan herkennen, wel getoond in een ander perspectief!
5. 1909 – Wilbur Wright dat aan het rondcirckelen is rond het Vrijheidsbeeld. 6. 1960 – Jackie Kennedy is aan het kijken naar het debat tussen haar man en Richard Nixon. 7. De viering op de overwinning op Japan in New York.

De Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t

Zij bewonderden een ijsberg, plotseling riepen ze….. WAUW!
Bekijk de film die de gebeurtenis laat zien! Bron: riickstead Dit is een adembenemend uitzicht! Dit echtpaar overleefde het avontuur van hun leven, gelukkig zijn er geen geonden gevallen. Als deze ijsdaling een indruk op je maakt, deel het dan met je