Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


De kinderen zagen dit geschenk en lachten. Maar waren stil toen de leraar demonstratief het parfum op zichzelf sprenkelde en opgetogen de armband om haar pols deed. Ze stelde met tevredenheid vast dat op het gezicht van de jongen – voor de eerste keer in een lange tijd – een glimlach verscheen.

Die dag wachtte Teddy na school op Mrs. Thompson. Toen ze de lerarenkantine verliet, liep hij naar haar toe en zei: ‘Mevrouw Thompson, vandaag rook u naar mijn moeder.’ Die avond huilde de vrouw voor het eerst in lange tijd. Ze nam ook een belangrijke beslissing.


Ze besloot dat ze vanaf die dag nog meer met de kinderen zou werken. Dat ze zou proberen om hen te helpen goede mensen te worden.
Ze besteedde bijzondere aandacht aan Teddy die zijn moeder moest missen. Vanaf de dag dat ze met hem begon te werken, begon de jongen te veranderen, alsof hij weer naar de levenden terug was gekeerd. Hoe meer ze hem aanmoedigde om te leren, hoe sneller hij vooruitgang maakte. Toen hij de basisschool had afgerond, was Teddy de slimste en intelligentste van al haar leerlingen en – moest ze toegeven – had hij het hart van de lerares gestolen. Ze wist dat ze hem zou gaan missen.
Er verscheen een stad in de wolken boven China!
Er zijn veel dingen in de wereld die nog niet helemaal verklaard kunnen worden, en elke dag vinden we meer. Maar er zijn ook nog dingen die zo mysterieus zijn dat het onmogelijk is er een verklaring voor te vinden. Specialisten op vele gebieden en soEen jongen ruilde zijn fles met dit kleine meisje. Ze dronk iets wat ze haar hele leven had gemist!
Je hoort veel over sociale ongelijkheid in de wereld. Er zijn landen waar rijkdom in contact komt met extreme armoede, moderne wolkenkrabbers met verwoeste huizen, overvolle borden met lege magen. Er is al veel over gezegd, maar er is nog maar weinig

Grappige Ongelukken Met Cheerleaders. Leuke Pret Gegarandeerd – Bekijk Het!
7. Dat is nou echt een man… 8. Het belangrijkste is dat ze haar team aanmoedigt. Vond je deze foto’s leuk? Deel ze dan met je vrienden op Facebook :)

Een Kleine Kat Valt Een Paardenstal Binnen… Je Zult Niet Geloven Wat Er Dan Gebeurt!
Eerst was het paard wat erg groot, maar hij raakte dol op knuffelen. Bekijk de video van deze geweldige ontmoeting. Deze verwende kat zal nog regelmatige te gast zijn bij deze nieuwe vriend. ;).