Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


Teddy’s leraar uit klas één schreef:

“Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…”

Teddy’s leraar uit klas twee liet deze informatie achter:

“Teddy is een uitstekende leerling, en onderscheidt zich van zijn medeleerlingen, maar je kunt merken dat hij de dodelijke ziekte van zijn moeder moet verwerken, en zijn gezinsleven is nu een constante strijd.”

De notities over de jongen uit klas drie waren als volgt:

“De dood van zijn moeder heeft hem echt hard getroffen. Hij probeert de beste student te zijn, maar zijn vader is niet in hem geïnteresseerd. Zijn gezinsleven zal hem erg moeilijk vallen, als er geen maatregelen worden genomen.”

Opmerkingen over de jongen uit klas vier waren als volgt:

“Teddy is teruggetrokken en heeft geen interesse meer in school. Hij valt soms in de klas in slaap, en hij heeft niet veel vrienden. Hij is gestopt met het maken van huiswerk. ”


Zo was het dus een jaar geleden, maar aan het begin van het volgende schooljaar kende mevrouw Thompson de oorzaak van zijn probleem en ze schaamde zich voor haar eerdere gedachten. Ze voelde zich nog minder toen haar leerlingen geschenken meebrachten om Kerstmis te vieren, allemaal prachtig verpakt. Allemaal, behalve het geschenk van Teddy. Zijn geschenk was onhandig in een krant gewikkeld. Nieuwsgierig deed Mrs. Thompson het papier open en haalde er een plastic armband uit waar een paar stenen aan ontbraken, en een halfvol flesje parfum.
16 Foto’s Die Bevestigen Dat Perspectief Belangrijk Is! Je Zal Proesten Van Het Lachen Als Je Dit Ziet :).
4. Hoe is ze daar gekomen ?! 5. Nee, zo kort zijn ze niet, kijk nog eens goed! 6. Heb je door wat er aan de hand is? 7. Een sterke vrouw. 8. Ondertussen, ergens in een pub, verloor iemand haar hoofd. 9. Een kleine jongen met een sterke hand :).Tieners hebben een mysterieus bericht gevonden en… een hond gered!
De originele opgehangen advertentie na het verdwijnen van Tomah.

Realistische wonders op stranden van Nieuw-Zeeland! Bekijk wat die mensen hebben bedacht!
Bijzonder trouw weergegeven zeelandschap.

Een hond hing aan een balkon met een ketting rond zijn nek. Wanhopig pakte hij de rand vast met zijn tanden…
De hond werd Bella genoemd en in een opvangcentrum geplaatst. Een paar weken later bracht de Amerikaanse Organisation for Animal Rescue & Rehabilitation Bella naar de VS, waar ze voor haar een nieuw thuis vonden. Niemand weet of de man die verant