Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


Teddy’s leraar uit klas één schreef:

“Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…”

Teddy’s leraar uit klas twee liet deze informatie achter:

“Teddy is een uitstekende leerling, en onderscheidt zich van zijn medeleerlingen, maar je kunt merken dat hij de dodelijke ziekte van zijn moeder moet verwerken, en zijn gezinsleven is nu een constante strijd.”

De notities over de jongen uit klas drie waren als volgt:

“De dood van zijn moeder heeft hem echt hard getroffen. Hij probeert de beste student te zijn, maar zijn vader is niet in hem geïnteresseerd. Zijn gezinsleven zal hem erg moeilijk vallen, als er geen maatregelen worden genomen.”

Opmerkingen over de jongen uit klas vier waren als volgt:

“Teddy is teruggetrokken en heeft geen interesse meer in school. Hij valt soms in de klas in slaap, en hij heeft niet veel vrienden. Hij is gestopt met het maken van huiswerk. ”


Zo was het dus een jaar geleden, maar aan het begin van het volgende schooljaar kende mevrouw Thompson de oorzaak van zijn probleem en ze schaamde zich voor haar eerdere gedachten. Ze voelde zich nog minder toen haar leerlingen geschenken meebrachten om Kerstmis te vieren, allemaal prachtig verpakt. Allemaal, behalve het geschenk van Teddy. Zijn geschenk was onhandig in een krant gewikkeld. Nieuwsgierig deed Mrs. Thompson het papier open en haalde er een plastic armband uit waar een paar stenen aan ontbraken, en een halfvol flesje parfum.
Facebook Comment
Iemand dronk 2 liter Coca-Cola per dag! Kijk hoe het zijn gezondheid beïnvloedde!
Na een korte periode woog hij al 85 kilo, en het experiment was nog lang niet voorbij. Tegen de tijd dat het experiment beëindigd werd, woog George 86,2 kg! George was in een maand 10 kg aangekomen, door niets anders te veranderen dan het toevoegenVolgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.
Wees zeker dat je de reclame bekijkt en wat zijn vader toen dacht:) Dit is erg indrukwekkend… als jij hetzelfde denkt, deel het dan met jouw vrienden.

Dit huisje ziet eruit als de hut van een Heks. Als je over de drempel bent, zult je het niet meer willen verlaten!
De gebouwen lijken erg op elkaar, maar ze hebben allemaal verschillende functies. Sommige ervan zijn tuinhuisjes en hutten voor gasten, terwijl andere bijvoorbeeld een sauna of een speelplaats voor de kinderen zijn. Zij zijn 2,5 tot 3,7 meter lang en

Een gehandicapte puppy werd aan zijn lot overgelaten, maar kreeg van dat lot een ongewoon geschenk: niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een interessante baan!
Toen Jess van een vriend hoorde van het lot van de gehandicapte puppy, besloot ze om hem te bekijken en ze werd er meteen verliefd op. Ze dacht dat Koper perfect zou kunnen opschieten met haar en haar dochter, en samen met hen zou kunnen werken voor