Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


Teddy’s leraar uit klas één schreef:

“Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…”

Teddy’s leraar uit klas twee liet deze informatie achter:

“Teddy is een uitstekende leerling, en onderscheidt zich van zijn medeleerlingen, maar je kunt merken dat hij de dodelijke ziekte van zijn moeder moet verwerken, en zijn gezinsleven is nu een constante strijd.”

De notities over de jongen uit klas drie waren als volgt:

“De dood van zijn moeder heeft hem echt hard getroffen. Hij probeert de beste student te zijn, maar zijn vader is niet in hem geïnteresseerd. Zijn gezinsleven zal hem erg moeilijk vallen, als er geen maatregelen worden genomen.”

Opmerkingen over de jongen uit klas vier waren als volgt:

“Teddy is teruggetrokken en heeft geen interesse meer in school. Hij valt soms in de klas in slaap, en hij heeft niet veel vrienden. Hij is gestopt met het maken van huiswerk. ”


Zo was het dus een jaar geleden, maar aan het begin van het volgende schooljaar kende mevrouw Thompson de oorzaak van zijn probleem en ze schaamde zich voor haar eerdere gedachten. Ze voelde zich nog minder toen haar leerlingen geschenken meebrachten om Kerstmis te vieren, allemaal prachtig verpakt. Allemaal, behalve het geschenk van Teddy. Zijn geschenk was onhandig in een krant gewikkeld. Nieuwsgierig deed Mrs. Thompson het papier open en haalde er een plastic armband uit waar een paar stenen aan ontbraken, en een halfvol flesje parfum.
Facebook Comment
Hij maakte met veel charme en gevoel voor humor een parodie op een beroemde campagne. Goed gedaan!
Voltaire Eric BompardDeze plekken zou jij nooit voor jezelf kiezen!
2. De Poorten naar de Hel, Turkmenistan officieel het was bedoeld voor een gasveld door de Sovjet-wetenschappers, maar het is totaal verbrand voor al 40 jaar. Het is de meest favoriete plek voor spinnen in deze omgeveing voor vele kilometers.

Deze katten leven het leven. Kijk maar eens wat zij hun respectieve eigenaren kunnen laten doen.
De trappen zijn goed om slank te worden.  (youtube.com)

Een man liep langs en dacht dat het gewoon een hoop afval was. Toen hij wat beter keek zag hij iets bewegen…
Een heleboel gematteerd en verward bont doet het op een groot en gevaarlijk dier lijken. De waarheid is heel anders. Na het verwijderen van de smerige buitenkant komt er een klein, bang hondje tevoorschijn. Hij was eerst bang voor het scheerapparaat,