Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


Teddy’s leraar uit klas één schreef:

“Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…”

Teddy’s leraar uit klas twee liet deze informatie achter:

“Teddy is een uitstekende leerling, en onderscheidt zich van zijn medeleerlingen, maar je kunt merken dat hij de dodelijke ziekte van zijn moeder moet verwerken, en zijn gezinsleven is nu een constante strijd.”

De notities over de jongen uit klas drie waren als volgt:

“De dood van zijn moeder heeft hem echt hard getroffen. Hij probeert de beste student te zijn, maar zijn vader is niet in hem geïnteresseerd. Zijn gezinsleven zal hem erg moeilijk vallen, als er geen maatregelen worden genomen.”

Opmerkingen over de jongen uit klas vier waren als volgt:

“Teddy is teruggetrokken en heeft geen interesse meer in school. Hij valt soms in de klas in slaap, en hij heeft niet veel vrienden. Hij is gestopt met het maken van huiswerk. ”


Zo was het dus een jaar geleden, maar aan het begin van het volgende schooljaar kende mevrouw Thompson de oorzaak van zijn probleem en ze schaamde zich voor haar eerdere gedachten. Ze voelde zich nog minder toen haar leerlingen geschenken meebrachten om Kerstmis te vieren, allemaal prachtig verpakt. Allemaal, behalve het geschenk van Teddy. Zijn geschenk was onhandig in een krant gewikkeld. Nieuwsgierig deed Mrs. Thompson het papier open en haalde er een plastic armband uit waar een paar stenen aan ontbraken, en een halfvol flesje parfum.
Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!
Dit is de sandwich bar.Toen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Vlak voor Samara en Rachel, stond een vrouw met twee dochters. Plotseling draaide ze zich om en zei tegen Samara: “Ik weet niet waarom je verkleed bent als ijsprinses. Anna en Elsa waren niet zwart.” Toen Rachel de vrouw vroeg wat ze bedo

Als je ziet wat deze vrouw met haar hond deed, kom je niet meer bij! Hoe kan iemand zo dom zijn?!
De afgelopen jaren is het steeds modieuzer geworden om het lichaam met tatoeages of piercings te verfraaien. Een glimmende decoratie in tong of kin is niet langer ongewoon, maar het is een persoonlijke keuze om dat te doen. Zoals je weet verschillen

Deze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
3. Nu moet je alle platte delen verwijderen. Gebruik een doek om de gewenste vorm te maken. 4. Snijd de tweede watermeloen in tweeën en verwijder de binnenkant. 5. Verwijder met behulp van een lepel de rest van de rode pulp.