Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen


Teddy’s leraar uit klas één schreef:

“Teddy is een gelukkig kind, lacht altijd en heeft plezier. Hij maak zijn taken zorgvuldig en heeft goede manieren. Hij is altijd vrolijk…”

Teddy’s leraar uit klas twee liet deze informatie achter:

“Teddy is een uitstekende leerling, en onderscheidt zich van zijn medeleerlingen, maar je kunt merken dat hij de dodelijke ziekte van zijn moeder moet verwerken, en zijn gezinsleven is nu een constante strijd.”

De notities over de jongen uit klas drie waren als volgt:

“De dood van zijn moeder heeft hem echt hard getroffen. Hij probeert de beste student te zijn, maar zijn vader is niet in hem geïnteresseerd. Zijn gezinsleven zal hem erg moeilijk vallen, als er geen maatregelen worden genomen.”

Opmerkingen over de jongen uit klas vier waren als volgt:

“Teddy is teruggetrokken en heeft geen interesse meer in school. Hij valt soms in de klas in slaap, en hij heeft niet veel vrienden. Hij is gestopt met het maken van huiswerk. ”


Zo was het dus een jaar geleden, maar aan het begin van het volgende schooljaar kende mevrouw Thompson de oorzaak van zijn probleem en ze schaamde zich voor haar eerdere gedachten. Ze voelde zich nog minder toen haar leerlingen geschenken meebrachten om Kerstmis te vieren, allemaal prachtig verpakt. Allemaal, behalve het geschenk van Teddy. Zijn geschenk was onhandig in een krant gewikkeld. Nieuwsgierig deed Mrs. Thompson het papier open en haalde er een plastic armband uit waar een paar stenen aan ontbraken, en een halfvol flesje parfum.
Facebook Comment
Deze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Een ladder leidt naar de zolder waren zij slapen. De zolder is voorzien van een grote matras en een klerenkast. Ramen doen de kamer er licht en ruim uitzien.Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
5. Geef een kusje/h2> 6. De kapitein en zijn metgezellen gaan op weg voor een belangrijke missie 7. En een theelepeltje voor mama 8. Een schattig dutje

Wiskundetrucjes die het tellen eenvoudiger maken. Ik vraag me af waarom ze het niet op school onderwijzen?
4. Als je wilt vermenigvuldigen met 6, 7, 8 en 9 kun je je handen gebruiken. Hoewel je de vermenigvuldigingstafel uit het hoofd zou moeten kennen! 5. Zo moet je Fahrenheit omrekenen naar Celsius en andersom. Uiteraard is het gemakkelijker om het op e

21 Grappen Die Je Op Anderen Moet Uitproberen!
4. Haal zo’n grap uit achter de nooduitgang.  5. Plaats een alarm onder je stoel.  6. Maak gebakken appels met karamel, maar gebruik uien in plaats van appels.  7. Doe een autostoel na en kijk naar de reactie van mensen die langs rijden.