Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!

Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als vuilniszak worden gebruikt). Na een tijdje hebben we er een flink aantal verzameld en zitten ze in bijna elke lade.

Als je er een wilt gebruiken, zitten ze vaak in de war en vallen ze er vaak allemaal in een keer uit. Er is gelukkig een slimme manier om deze puinhoop onder controle te houden. Plastic zakken kunnen gemakkelijk in een tissuedoos worden gedaan en een voor een worden verwijderd. Kijk maar hoe je dat moet doen!

1


Je hebt natuurlijk een lege tissuedoos nodig en een aantal plastic zakken. Doe de zakken met het handvat omhoog, en steek hem tot op de bodem van een andere zak naar binnen. Wanneer je de eerste verwijdert, zal de tweede niet vast komen te zitten en gemakkelijk uit de verpakking komen.

Het is een erg eenvoudige manier waarmee je de controle over overbodige rommel in je laden kunt houden. Als je denkt dat dit nuttig is, deel het dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Een man liep langs en dacht dat het gewoon een hoop afval was. Toen hij wat beter keek zag hij iets bewegen…
Er wordt geschat dat er maar liefst vijf keer meer dakloze dieren zijn dan daklozen. Waarschijnlijk zal niemand verrast zijn bij het zien van een hond die over straat loopt. Het merendeel werd weggedaan omdat de eigenaar er genoeg van had of zij beslMarine soldaat gered en omhelsden de kleine beestjes. Zie wat er uit kwam!
KToen de marine soldaat, vier kleine konijntje zag, dichtbij de dode moeder, wist hij direct wat hij moest doen. Er ontwaakte in hem een held, dus de man nam de konijntjes naar de basis.   Voor maanden vele uren wijdde hij een kans om te leven hazen

Kijk eens naar dit recept voor de gezondste pannenkoeken ter wereld! Ze zijn heel eenvoudig te bereiden!
Spinaziebladeren bevatten veel essentiële voedingsstoffen. Ze beschermen tegen atherosclerose, bevatten luteïne, bètacaroteen en vitamine C. Ze zijn ook rijk aan foliumzuur, kalium en ijzer. Het is dan ook de moeite waard om hiermee zo vaak mogeli

De verpleegkundige deed de tweeling in het water… wat er daarna gebeurde is buitengewoon ontroerend
Het is al lang bekend dat tweelingen verbonden zijn door een speciale band. Vermoedelijk kun je hun ziel vergelijken met twee magneten, die na het samenvoegen tot één onlosmakelijk geheel verbonden zijn. Soms hoor je dat als een van de broers of zu