Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!

Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als vuilniszak worden gebruikt). Na een tijdje hebben we er een flink aantal verzameld en zitten ze in bijna elke lade.

Als je er een wilt gebruiken, zitten ze vaak in de war en vallen ze er vaak allemaal in een keer uit. Er is gelukkig een slimme manier om deze puinhoop onder controle te houden. Plastic zakken kunnen gemakkelijk in een tissuedoos worden gedaan en een voor een worden verwijderd. Kijk maar hoe je dat moet doen!

1


Je hebt natuurlijk een lege tissuedoos nodig en een aantal plastic zakken. Doe de zakken met het handvat omhoog, en steek hem tot op de bodem van een andere zak naar binnen. Wanneer je de eerste verwijdert, zal de tweede niet vast komen te zitten en gemakkelijk uit de verpakking komen.

Het is een erg eenvoudige manier waarmee je de controle over overbodige rommel in je laden kunt houden. Als je denkt dat dit nuttig is, deel het dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Een bekende Franse kunstenaar laat op een briljante manier zien hoe technologie onze levens van ons steelt
De Franse illustrator, Jean Julien, probeert met zijn tekeningen op een grappige manier de nadelen van de moderne samenleving te laten zien. Onze verslaving aan de media, informatie en gadgets, houdt ons in contact met anderen. De kunstenaar toont aaHij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,

Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!
Eén van de mooiste dingen die kan gebeuren in het leven is vriendschap! Dit gevoel wordt nog mooier als het om dieren gaat… en zelfs om twee verschillende soorten! In het Albanese dorp Patok, vond in 2007 een wrede gebeurtenis plaats. Verschil

Je zal nooit raden wat er onder een verlaten winkelcentrum ligt! Het ziet er geweldig uit!
Het winkelcentrum genaamd “The New World Mall” is gevestigd in Bangkok. In 1997 werd het helaas gesloten in verband met schendingen van het gebouw. Twee jaar later brak brand uit in het gebouw en verwoestte alles en kwam water naar binnen