En ze leefden nog lang en gelukkig? Vergeet het maar. Ontdek het werkelijke slot van de populaire sprookjes!

Als je je jeugdherinneringen niet wilt verpesten, dan moet je dit niet lezen. Deze waarschuwing is wel op zijn plaats, want het lijkt erop dat Disney kinderen een grote teleurstelling wil besparen, en het einde van de populaire verhalen van de gebroeders Grimm radicaal heeft veranderd.

Vroeger werden de  verhalen gemaakt voor volwassenen, en pas later hebben kinderen over de hele wereld de sprookjes overgenomen. Maar lang geleden, toen het bos nog een echte bedreiging was tijdens de lange winters, en wolven de dorpen decimeerden, werden kinderen niet betoverd met leuke verhalen. Deze verhalen werden verondersteld om kinderen voor te bereiden op een ernstige zaak – de aanwezigheid van het kwaad in de wereld. Walt Disney, die de duistere verhalen heeft gewijzigd naar leuke verhalen waar iedereen nog lang en gelukkig leeft, veranderde alles.1. Sneeuwwitje.

In de versie van Disney, valt de Boze Koningin plotseling en onverwacht dood neer. Nou, de gebroeders Grimm gaven haar een slechtere ondergang – in de oorspronkelijke versie moest de Boze Koningin met hete stalen laarzen aan dansen totdat ze stierf van pijn en uitputting.

1


2. Doornroosje.

Het verhaal van de slapende Aurora was niet goed genoeg om aan kinderen te vertonen. Waarom? Omdat je haar in de originele versie in het boek niet wakker maakt met een kus, maar misbruik van haar maakt, zodat de onwetende schoonheid een paar maanden later zwanger wakker wordt.

2


3. De Sneeuwkoningin uit Frozen.

In de originele versie van het boek, vergiftigt de gebroken spiegel de harten van alle mensen, zodat ze de wereld zien als immoreel en gebroken.

3


4. Pinocchio.

In het boek verplettert Pinocchio, een slechte houten jongen, de pratende sprinkhaan, die de personificatie van zijn geweten is. Hij verschijnt later weer als spook. Disney heeft ook dit de kinderen bespaard, en in zijn versie leeft de sprinkhaan.

4


5. Rapunzel of Raponsje.

In de Disney-versie wordt Rapunzel gered door de schurk Flinn, maar in de originele versie gaat het niet zo vrolijk toe. De heks ontdekt dat de prins Rapunzel bezoekt en in een vlaag van woede stuurt ze het meisje de woestijn in en maakt de prins blind.

5


6. De Kleine Zeemeermin.

Helaas hebben in de oorspronkelijke versie prins Eric en Ariella geen gelukkig huwelijk. Eric trouwt met een andere vrouw, en de zeemeermin verandert in zeeschuim. En de transformatie naar een persoon is niet zo geweldig als het lijkt. Arielle voelt alsof bij elke stap die ze neemt duizend messen haar in de voet steken.

6


7. Assepoester.

Assepoester eindigt helemaal niet zo geweldig als in de verhalen van Disney. Om hun voet in het muiltje te laten passen moeten de stiefzusters van Assepoester delen van hun voeten afsnijden, en hun leugens worden bovendien bestraft doordat vogels hun ogen uitpikken.

7

Dit nieuws zal waarschijnlijk menig gelukkige jeugd ruïneren. De verhalen werden echter al honderden jaren geleden geschreven, en alleen in onze tijd zijn er verhalen met prachtige, betoverende prinsen bedacht.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Wanneer je erachter komt waarom deze mensen op deze manier zijn gekleed, zal het je tot tranen toe beroeren… Dit verhaal had niet zo moeten eindigen!
Deze gebeurtenis zal zeker de geschiedenisboeken ingaan. Nooit eerder is er zoiets gebeurd! De ceremonie werd bijgewoond door meer dan 450 mensen. De meesten van hen droegen belachelijke roze badjassen met witte stippen. Je zou je af kunnen vragen waZe sneed aardappels in plakjes en legde ze in een muffinvorm. Toen ik zag hoe het eruit zag wilde ik direct hetzelfde doen!
Aardappelen zijn een van de meest favoriete groenten ter wereld. Er bestaan een heleboel recepten voor gerechten gemaakt van aardappelen, maar hier zal iedereen zeker verliefd op worden. Geserveerd in de vorm van mooie, knapperige rozen, zullen ze ee

Deze fotograaf zag iets op de muur van het gebouw. Je raad nooit wat dat is….. WAUW!
Fotograaf Paolo Seimandi bracht een bezoek aan Nationaal Park Gran Paradiso, Noord-Italië, toen zijn aandacht getrokken werd door iets vreemds. Kijk goed, en probeer te raden zonder verder te kijken, wat Seimandi zag.

Internetters begonnen haar vriend vet te noemen. De vriendin kreeg de haters snel stil! Kijk maar wat ze deed!
 Ashley Stevens en Christopher Reed zijn al meer dan twee jaar samen. Ze houden veel van elkaar en kunnen zich niet voostellen weer single te zijn. Onlangs heeft zich bij hen een onaangename situatie voorgedaan. Ashley ving op de bruiloft van haar n