Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!

Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen.

Zoals onderstaand voorbeeld laat zien, kan de lynx, die mensen vermijdt, omgaan met een jachtschotel… zelfs als het een haai is…(Flickr/DGriebeling)

r2(Flickr/toadlady1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is een zeer ongewone gebeurtenis die werd gefotografeerd in Florida. Een toerist die op het strand wandelde zag de lynx die in het water stond. Plotseling dook hij en kwam met een haai van bijna een meter in de bek weer boven.


Toen de lynx de toeschouwer zag, liet hij de haai los en vluchtte het bos in. We weten dat een lynx op verschillende dieren jaagt, maar dit is het eerste gedocumenteerde geval waarin de lynx in zout water jaagde.

r1

Iedereen is benieuwd wie de strijd won… de lynx of de haai. En wat denk je?

Pagina 1 van 111 kamers waar je zo naar toe zou willen verhuizen, nu direct!
De meesten van ons wonen in steden, waar het uitzicht soms de muur van een bijgebouw of een stuk van een plein is. Een enkeling heeft een beter uitzicht op een landschap, behalve dan wanneer je op een hogere etages woont. Daarom willen we als we naarZe Verwijdert Barbie’s Makeup. Als Je Erachter Komt Waarom Ze Het Doet, Moet Je Toegeven Dat Ze Gelijk Heeft!
Sonia Singh, een kunstenares maar ook een moeder, afkomstig uit Tasmanië, is de initiatiefneemster van een echt fantastische actie. De wereld waarin we leven creëert vreemde, vaak onrealistische schoonheidsidealen, en het ergste is dat deze idealen

Puppies tegenover oudere honden. Bekijk deze ontroerende foto’s die laten zien hoe viervoeters ouder worden!
Honden worden veel sneller oud dan mensen. De eerste tekenen van veroudering kunnen vrijwel direct zichtbaar worden. Huisdieren bewegen zich langzamer, eten minder en slapen meer. Ze kunnen flink dik worden of veel gewicht verliezen. Ze krijgen gemak

Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil