Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!

Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen.

Zoals onderstaand voorbeeld laat zien, kan de lynx, die mensen vermijdt, omgaan met een jachtschotel… zelfs als het een haai is…(Flickr/DGriebeling)

r2(Flickr/toadlady1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is een zeer ongewone gebeurtenis die werd gefotografeerd in Florida. Een toerist die op het strand wandelde zag de lynx die in het water stond. Plotseling dook hij en kwam met een haai van bijna een meter in de bek weer boven.


Toen de lynx de toeschouwer zag, liet hij de haai los en vluchtte het bos in. We weten dat een lynx op verschillende dieren jaagt, maar dit is het eerste gedocumenteerde geval waarin de lynx in zout water jaagde.

r1

Iedereen is benieuwd wie de strijd won… de lynx of de haai. En wat denk je?

Pagina 1 van 1Dit is niet het resultaat van een draconische dieet! Kijk hoe je er heel snel beter uit kunt gaan zien!
Adobe Photoshop is een van de beste foto bewerkingsprogramma’s die beschikbaar zijn. Bijna iedereen gebruikt het. Van fotografen en grafisch ontwerpers tot gewone mensen die hun foto’s een beetje willen oppoetsen. Als we zelf niet weten hoe wDeze hond werd met het vuilnis achtergelaten toen een gezin verhuisde. Hij bleef daar meer dan een week liggen, in de hoop dat de eigenaren terug zouden komen!
Een gezin uit Detroit in de Verenigde Staten verhuisde naar elders. Naast het oude huis lieten ze hun ongewenste spullen achter, waaronder een matras, lampenkappen en meubels. Tussen het afval bevond zich ook hun hond Boo. Het huisdier lag op de matr

Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Nooit meer huur betalen, wakker worden en luisteren naar het prachtige getjilp van vogels, en tegelijk je eigen huis hebben – voor veel mensen een droom. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven een huis te bezitten vanwege de hoge kosten. Min

Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!
Fotograaf Evan Schiller en zijn vrouw Lisa Holzwarth, die ook fotograaf is, zijn altijd gepassioneerd geweest over het leven van de grote katten. Ze besteden veel tijd aan het documenteren van hun leven. Tijdens hun reizen over de wereld hebben ze me