Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!

Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen.

Zoals onderstaand voorbeeld laat zien, kan de lynx, die mensen vermijdt, omgaan met een jachtschotel… zelfs als het een haai is…(Flickr/DGriebeling)

r2(Flickr/toadlady1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is een zeer ongewone gebeurtenis die werd gefotografeerd in Florida. Een toerist die op het strand wandelde zag de lynx die in het water stond. Plotseling dook hij en kwam met een haai van bijna een meter in de bek weer boven.


Toen de lynx de toeschouwer zag, liet hij de haai los en vluchtte het bos in. We weten dat een lynx op verschillende dieren jaagt, maar dit is het eerste gedocumenteerde geval waarin de lynx in zout water jaagde.

r1

Iedereen is benieuwd wie de strijd won… de lynx of de haai. En wat denk je?

Pagina 1 van 1De creativiteit van kinderen kent geen grenzen, kijk maar naar deze puinhopen!
Kinderen zijn interessante wezens, ze kunnen niet stil zitten, en blijven diverse manieren bedenken om hun leven interessanter te maken. Wanneer je kind stil zit in een kamer, of zich heel erg op iets concentreert, dan weet je dat hij iets van plan iDe vader van een 6-jarige meisje kreeg een tatoeage, zodat ze zich niet anders zou voelen!
Het is pijnlijk voor ouders als hun kinderen aan een ziekte lijden. In Nieuw-Zeeland besloot Alistair Campbell om een stap extra te doen om zijn dochter te helpen. Dus om haar beter te laten voelen over haar cochleaire implantaat, kreeg hij er een op

Zij kregen een tweede kans… na 70 jaar!
Chuck Lewis en Sandy Gutting in de zomer van 1945, zij waren tijdens de voorjaarsvakantie naar de Oceanside Pier in Californië en… werden verliefd. Het was liefde op het eerste gezicht. Het waren tieners, maar zij wisten dat zij voor elkaar be

Kun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef