Deze dakloze hond zwierf de hele koude winter lang door de straten. Toen er eindelijk hulp kwam, kon ik mijn tranen niet bedwingen.

Bijna elke dakloze hond heeft een probleem met vertrouwen. Het is alsof ze weten dat als ze een mens vertrouwen, het uiteindelijk niet goed voor hen za aflopen. En helaas is dit oordeel vaak gebaseerd op negatieve ervaringen die het dier heeft gehad, terwijl het in de straten probeert te overleven. Een van die honden was Zuzi.

Verlaten door haar eigenaren bracht ze de hele winter alleen door, zonder enige beschutting. Traumatische ontmoetingen met hondenvangers deed haar de rest van haar vertrouwen in de mens verliezen. Het lot gaf haar een kans op verandering, toen ze bij Howl of a Dog kwam, een non-profit organisatie die dakloze honden redt en ze doet wennen aan een nieuw leven.

1


Hieronder kun je zien hoe Ziz veranderde, toen ze zich realiseerde dat haar nieuwe verzorgers haar echt wilden helpen. Maar ik waarschuw je dat de video je echt zal raken!

Zuzi begon weer met haar staart te kwispelen, alsof ze echt wilde geloven dat er iets in haar leven kon veranderen… maar ze had nog steeds geen vertrouwen. Gelukkig is alles goed afgelopen. Kijk zelf maar :).

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Een van de tweeling overleefde de bevalling niet. Maar toen de moeder de baby vastpakte gebeurde er iets geweldigs!
Een lang verwachte baby in de wereld verwelkomen is iets waar ouders met spanning naar uitkijken, maar er is altijd ook wel een beetje angst. Je weet nooit zeker of alles tijdens de bevalling gaat zoals het hoort. Deze zorgen waren Kate Ogg, die zwanJe moet zien hoe dapper deze tiener is die vecht tegen kanker! Een ongewone jongen!
In 2013 Michael Tatelovich had een zeldzame kanker in zijn botten. Ewing-sarcoom is een uiterst kwaadaardige bewezen! Met behulp van Instagram besloot de jongen zijn ziekte te delen met de wereld. Zijn strijd vereeuwigd in foto’s die continu op

Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Braziliƫ loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naar

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeƫn en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel