Deze dakloze hond zwierf de hele koude winter lang door de straten. Toen er eindelijk hulp kwam, kon ik mijn tranen niet bedwingen.

Bijna elke dakloze hond heeft een probleem met vertrouwen. Het is alsof ze weten dat als ze een mens vertrouwen, het uiteindelijk niet goed voor hen za aflopen. En helaas is dit oordeel vaak gebaseerd op negatieve ervaringen die het dier heeft gehad, terwijl het in de straten probeert te overleven. Een van die honden was Zuzi.

Verlaten door haar eigenaren bracht ze de hele winter alleen door, zonder enige beschutting. Traumatische ontmoetingen met hondenvangers deed haar de rest van haar vertrouwen in de mens verliezen. Het lot gaf haar een kans op verandering, toen ze bij Howl of a Dog kwam, een non-profit organisatie die dakloze honden redt en ze doet wennen aan een nieuw leven.

1


Hieronder kun je zien hoe Ziz veranderde, toen ze zich realiseerde dat haar nieuwe verzorgers haar echt wilden helpen. Maar ik waarschuw je dat de video je echt zal raken!

Zuzi begon weer met haar staart te kwispelen, alsof ze echt wilde geloven dat er iets in haar leven kon veranderen… maar ze had nog steeds geen vertrouwen. Gelukkig is alles goed afgelopen. Kijk zelf maar :).

Pagina 1 van 1Na het bekijken van deze korte video, gebeurt er iets heel vreemds. Geloof je het niet?
Probeer het zelf maar! Ga gemakkelijk in je stoel zitten, ontspan je en begin te kijken. Denk erom je volledig te concentreren op de letter, die in het midden van het veld beweegt. Lees de letters die de een na de ander tevoorschijn komen en draai jeNa het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat ze

Hij redde dit dier van een wrede behandeling. Toen de stier zag waar hij op zou komen te liggen, deed hij iets ongelooflijks!
Een stier met de naam Bandit had zijn hele leven in een kleine box doorgebracht waarin hij niet vrij kon bewegen. Zijn lot zou er waarschijnlijk nog steeds duister uitzien, als er niet was ingegrepen door een organisatie voor het helpen van dieren. M

Een vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders Ste