Deze dakloze hond zwierf de hele koude winter lang door de straten. Toen er eindelijk hulp kwam, kon ik mijn tranen niet bedwingen.

Bijna elke dakloze hond heeft een probleem met vertrouwen. Het is alsof ze weten dat als ze een mens vertrouwen, het uiteindelijk niet goed voor hen za aflopen. En helaas is dit oordeel vaak gebaseerd op negatieve ervaringen die het dier heeft gehad, terwijl het in de straten probeert te overleven. Een van die honden was Zuzi.

Verlaten door haar eigenaren bracht ze de hele winter alleen door, zonder enige beschutting. Traumatische ontmoetingen met hondenvangers deed haar de rest van haar vertrouwen in de mens verliezen. Het lot gaf haar een kans op verandering, toen ze bij Howl of a Dog kwam, een non-profit organisatie die dakloze honden redt en ze doet wennen aan een nieuw leven.

1


Hieronder kun je zien hoe Ziz veranderde, toen ze zich realiseerde dat haar nieuwe verzorgers haar echt wilden helpen. Maar ik waarschuw je dat de video je echt zal raken!

Zuzi begon weer met haar staart te kwispelen, alsof ze echt wilde geloven dat er iets in haar leven kon veranderen… maar ze had nog steeds geen vertrouwen. Gelukkig is alles goed afgelopen. Kijk zelf maar :).

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!
Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specif16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).

Als jij ooit besluit om af te vallen, dan zal dit echtpaar jou inspiratie geven! Hoe dan ze het?
Voor dit echtpaar is niks onmogelijk! Met dank een grote vastberadenheid, kregen zij het figuur waar zij van droomde! In 2011 woog Robert 148 KG en zijn vrouw 130 KG! Het overgewicht is erg slecht voor hun gezond en welzijn. Hun besloten om daar dire

12 Redenen Tot Glimlachen. Heel Lief :)
Kijkend naar deze gifs vraag ik me af hoe iemand niet van dieren kan houden. Kijk eens hoe lief de wezens op onderstaande foto’s zijn.