Er werd een scheepswrak in het stroomgebied van de rivier de Missouri gevonden waarvan de lading goed bewaard was gebleven. Zo leefden de negentiende-eeuwse Amerikanen

De mensheid heeft altijd gezocht naar een vervoermiddel dat comfortabel, kosteneffectief en snel was. Door de eeuwen heen zijn er honderden verschillende machines gemaakt om de mens te helpen met reizen, inclusief stoomschepen, die in het negentiende-eeuwse Amerika een zeer populaire methode van vervoer over de rivier waren.

Vandaag de dag worden goederen meestal met behulp van tonnen zware trucks over het hele continent vervoerd, maar nog maar een eeuw geleden waren rivieren de belangrijkste snelweg voor het vervoer van goederen naar afnemers. Rivieren in het Middenwesten (Missouri, Ohio en Mississippi) werden druk bevaren door stoomschepen met hun kenmerkende wielen aan de zijkanten. Helaas zonken er elk jaar ongeveer vier schepen in het wilde water van de rivieren en namen de bezittingen van passagier en de commerciële lading met hun mee.
The-Steamboat-Arabia--pDe meeste van de gezonken stoomschepen raakten zwaar beschadigd op de bodem van het rivier en in de modder. Gelukkig werd er een uitzondering gevonden, de Stoomboot Arabië, die na drie jaar te hebben gefunctioneerd, in 1896 in het water van de Missouri, in de buurt van de stad Parkville (Kansas City) was gezonken. De oorzaak van het ongeval was een vlak onder het oppervlak van het water drijvende boomstam, waardoor de romp werd verbrijzeld.

Stoomboten waren in de negentiende eeuw een vast onderdeel van het rivierenlandschap

"The

De Stoomboot Arabia was een comfortabel en modern schip. Het had de mogelijkheid om meer dan 100 passagiers en ongeveer 200 ton aan vracht te vervoeren. Toen het naar de bodem zonk, zaten de ruimen vol met waardevolle goederen die bestemd waren voor de kolonisten, en dat is de reden waarom zoveel mensen jarenlang bezig zijn geweest met het zoeken naar het schip.

De zoektocht naar de plaats waar de stoomboot uiteindelijk tot rust kwam, duurde vele jaren.
Op de volgende twee pagina’s vind je meer informatie over het schip en de inhoud ervan. 
The Steamboat Arabia (6)bron : curioctopus.it

Ze dacht dat het een gewone moedervlek was, totdat ze beter keek. Iedereen moet deze korte gids over veranderingen van de huid kennen!
De meeste van jullie hebben waarschijnlijk wel een paar moedervlekken op je lichaam. Meestal besteden we er niet veel aandacht aan en behandelen ze als iets dat geen kwaad kan. Maar ze zijn niet altijd veilig! Sommigen ervan zijn een waarschuwingssigNee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bew

Artsen Gaven De Jongen Geen Kans Op Overleving. Toen Gebeurde Er Iets Ongelooflijks!
Mhairi Morris was 20 weken zwanger toen ze het tragische nieuws hoorde. De artsen vertelden haar dat er geen kans voor haar kind was om gezond geboren te worden. Artsen noemde het kind een “niet levensvatbare foetus”. Ze stelden een abort

Een niet erg slimme man besloot zijn vinger in dit gat te steken. Hij had onmiddellijk spijt van die beslissing…
Opscheppen eindigt vaak met pijn, dus is het beter om twee keer na te denken voordat je het probeert. De rede vertelt ons dat bepaalde soorten gedrag gewoon als dom kunnen worden aangemerkt. Sommige mensen vinden het maar moeilijk om rationeel te den