In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!3. Een speciale beha.

Ondergoed speelt hier ook een hele belangrijke functie. Een beha met een spons in het midden ziet er een beetje vreemd uit, maar is ontworpen om de buste in de juiste positie te houden, als je niet de hele nacht op je rug kunt slapen.

3

antiwrinklebra.org

74. Hydratie.

Voordat je gaat slapen, moet je hals en decolleté royaal met creme insmeren. De vorming van rimpels wordt ook veroorzaakt door een droge huid!

45. Lichte maaltijd voor het slapen gaan.

Het is beter om ’s avonds snoep en vette voedingsmiddelen te vermijden. Alles wat veel koolhydraten bevat komt ook niet in aanmerking, omdat ze een vol gevoel kunnen veroorzaken. Met een volle maag zal het moeilijk zijn om op je rug te slapen.

5bron : estaily.com

Niks was in staat om het leven te redden van de pasgeboren. Het was een mirakel wat er gebeurden.
De kleine Michael was hiervan geschrokken. Niet zo lang geleden heb ik geholpen bij het regelen van haar kamer, en nu moest hij in het reine met haar vertrek te komen… Hij wilde nog een laatste keer voor haar zingen. Helaas mocht hij niet naarZe Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!
Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagen

Toen de jury van “The Voice of South Africa” hun stoelen omdraaiden, huilden ze in plaats van te glimlachen…
Vernon werd geboren met glaucoom maar kon tot de leeftijd van 5 jaar nog wel zien. Later verloor hij echter zijn gehele gezichtsvermogen en zelfs na 16 operaties heeft hij zijn verloren zintuig niet terug. De jongen zat niet bij de pakken neer en tre

De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ben je benieuwd welke andere taarten werden ontworpen door gekke banketbakkers? Bekijk de video hieronder – je zult zeker verrast zijn! Welke taart wil jij het liefst? Heb je een favoriet? :) Deel ze met je vrienden op Facebook! :)