In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!

Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door het gebruik van de juiste cosmetica, lichaamshydratatie en het letten op wat je eet.

Als laatste redmiddel kun je esthetische geneeskunde proberen, maar dat betekent een heel dure behandelingen, die niet iedereen zich kan veroorloven. Vandaag vertellen we je hoe om te gaan met onaantrekkelijke rimpels op hals en decolleté. Een belangrijke rol is weggelegd voor de positie waarin je slaapt!

zmarszczki-na-dekolcie


1. Op je rug slapen.

Op je rug liggen, op de rechter- of linkerkant, versterkt de vorming van lelijke deuken. Op die manier slapen zorgt voor spanning op de borst en draagt bij aan de vorming van rimpels er tussen.

12. Het kiezen van het juiste kussen.

Het is het beste om een te kiezen die zich aanpast aan de vorm van het hoofd en de nek. Dit zal je hoofd niet naar voren doen buigen, en de nekspieren meer ontspannen.

2bron : estaily.com

Facebook Comment
Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledemToen deze driejarige zich verkleedde als haar favoriete prinses, kreeg ze schokkende woorden te horen. Een kind mag nooit op deze manier worden behandeld!
Toen ik opgroeide, was ik een gelukkig kind, omringd door de liefde van mijn ouders en broers en zussen, en was er zeker van dat mij niets kon gebeuren. Hoewel er elders in de wereld wreedheid, haat en kwaad bestond, was ik me er niet van bewust. Hel

Dierlijke hybriden uit de hele wereld. Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan! Zie de geweldige foto’s!
Ik dacht dat ik alle wilde dieren op aarde had gezien. Ik had echter niet verwacht dat het mogelijk was om ze bij elkaar te zetten en nog meer verbazingwekkende wezens te maken. Sommige zijn lief, sommige zien eruit als het monster van Frankenstein&#

Deze man nam de auto van dit arme paar in beslag! 3 dagen later bedankten ze hem met tranen in hun ogen
Ouderen lijken maar weinig nodig te hebben om van te leven. Ze hebben een plek om te wonen, genoeg te eten en ze hoeven niet langer te sparen. Hun kinderen zijn allemaal volwassen, en ze hebben hun leningen afbetaald, zodat er genoeg overblijft om va