In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!

Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door het gebruik van de juiste cosmetica, lichaamshydratatie en het letten op wat je eet.

Als laatste redmiddel kun je esthetische geneeskunde proberen, maar dat betekent een heel dure behandelingen, die niet iedereen zich kan veroorloven. Vandaag vertellen we je hoe om te gaan met onaantrekkelijke rimpels op hals en decolleté. Een belangrijke rol is weggelegd voor de positie waarin je slaapt!

zmarszczki-na-dekolcie


1. Op je rug slapen.

Op je rug liggen, op de rechter- of linkerkant, versterkt de vorming van lelijke deuken. Op die manier slapen zorgt voor spanning op de borst en draagt bij aan de vorming van rimpels er tussen.

12. Het kiezen van het juiste kussen.

Het is het beste om een te kiezen die zich aanpast aan de vorm van het hoofd en de nek. Dit zal je hoofd niet naar voren doen buigen, en de nekspieren meer ontspannen.

2bron : estaily.com

Facebook Comment
Dankzij het idee van een arts en de liefde van een broer, kregen deze baby’s een kans om te overleven! Dit verhaal is hartverwarmend!
Kinderen zijn voor hun ouders de kostbaarste schatten. Als ze oudere broers en zussen hebben worden die ook betrokken bij hun verzorging en problemen. Helaas gebeurt het wel eens dat kinderen te vroeg geboren worden of ziek zijn en dat vervolgens deJa, dit is het leven in Dubai! Bekijk foto’s die je zullen verrassen!
Dubai is een van die beroemdste steden, die de aandacht van de wereld trekt met innovatieve bouwprojecten en een enorme rijkdom. Voor veel mensen is het een waar paradijs op aarde, en ze vinden het moeilijk te geloven dat het 50 jaar geleden gewoon e

Echte kunst op ongebruikelijke locaties. Bekijk het werk van een Spaanse artiest!
Peja is het pseudoniem van een Spaanse kunstenaar die zijn werk aan de gebouwen en straten zet. Gaat uit naar de mensen van musea en galerieën, de mensen zijn die het er niet uitziet. Jego zijn werk is te zien op de muren van Moskou, Parijs, Istanbu

Een aap vond een achtergelaten puppy op straat. Wat is er toen gebeurde is prachtig!
Onbaatzuchtige gebaren komen niet alleen bij mensen voor, ook dieren zij in staat zijn tot hulp en mededogen. Dit verhaal is het beste bewijs. Het internet werd onlangs ontroerd door het gedrag van een aap, die voor een puppy zorgde zie alleen op str