In deze positie slapen maakt je kwetsbaar voor lelijke rimpels. Kijk hier hoe je ze kunt voorkomen!

Veel mensen zijn bang voor de ouderdom. Ze weten dat ze er niet ,eer zo mooi uit zullen zien als voorheen en met de ouderdom zullen de eerste rimpels, grijze haren en wallen onder de ogen verschijnen. Natuurlijk kun je dit enigszins voorkomen door het gebruik van de juiste cosmetica, lichaamshydratatie en het letten op wat je eet.

Als laatste redmiddel kun je esthetische geneeskunde proberen, maar dat betekent een heel dure behandelingen, die niet iedereen zich kan veroorloven. Vandaag vertellen we je hoe om te gaan met onaantrekkelijke rimpels op hals en decolleté. Een belangrijke rol is weggelegd voor de positie waarin je slaapt!

zmarszczki-na-dekolcie


1. Op je rug slapen.

Op je rug liggen, op de rechter- of linkerkant, versterkt de vorming van lelijke deuken. Op die manier slapen zorgt voor spanning op de borst en draagt bij aan de vorming van rimpels er tussen.

12. Het kiezen van het juiste kussen.

Het is het beste om een te kiezen die zich aanpast aan de vorm van het hoofd en de nek. Dit zal je hoofd niet naar voren doen buigen, en de nekspieren meer ontspannen.

2bron : estaily.com

17 foto’s die bewijzen dat mensen in de jaren 30 en 40 meer hardcore waren dan we ons kunnen voorstellen!
We denken dat onze grootouders of overgrootouders werden geboren als lieve bejaarde mensen die ons wat geld geven als we hen bezoeken. Maar natuurlijk is het zo niet! De vroegere generatie is groot geworden onder totaal andere omstandigheden. DestijdDe moeder van een ziek kind gaf er de voorkeur aan haar eigen intuitie te vertrouwen in plaats van een arts! Wat ze deden was ongelooflijk!
Er is niets erger voor een ouder dan een kind dat lijdt, en niet kan worden geholpen. Deze ramp trof helaas de 35-jarige Stephanie Smith, wiens zoontje Jesaja werd geboren met een ernstige ziekte. Toen het kind geboren werd, was er geen enkele aanwij

Iemand dronk 2 liter Coca-Cola per dag! Kijk hoe het zijn gezondheid beïnvloedde!
George Prior besloot een experiment uit te voeren en de effecten van Coca-Cola op zichzelf te testen. Hij dronk 10 blikjes cola per dag. Na een maand ontving hij de resultaten, die een waarschuwing voor alle cola liefhebbers zou moeten zijn! De meest

Dit huis ziet er vervallen uit, maar het interieur is buitengewoon. Je zult nooit raden welk muziekster de eigenaar is
Het is een enorme vergissing om een boek te beoordelen aan de hand van de omslag, want daarmee zou je de ongelooflijke inhoud ervan kunnen missen. Hetzelfde geldt voor huizen. Soms is de buitenkant niet erg indrukwekkend, maar kan het zich beroemen o