Leerlingen kwamen in een studentbar achter een geheim van een serveerster en kwamen met een plan…

Zoals het oude gezegde luidt, is geluk het enige dat vermenigvuldigt wanneer het wordt gedeeld. En het is goed dat te beseffen. Elke dag ontmoeten we onderweg mensen, die we wel herkennen, maar over het algemeen niet echt kennen. Dit geldt vooral voor plaatsen waar we vaak naar toe gaan- een favoriete winkel, café of restaurant.

Soms werken er mensen in deze plaatsen, die een aangename sfeer voor je creëren en je komt er graag terug. Een broodje of een kopje koffie kun je overal kopen, maar soms hopen we dat degene die onze dag goed maakt met een glimlach of vriendelijke woorden, er zal zijn.Zo ging het precies in het schoolcafé in Elton University in North Carolina. Daar werkt Kathryn Thompson, die blij is elke gast te zien, en aardig is tegen iedereen en zo de studenten laat genieten van de tijd die ze daar zijn. Op een dag spraken twee studenten, Taylor en Lucy, open met haar over hun problemen en dromen.

De vrouw vertrouwde hen ook toe dat ze ervan droomde haar familie op een dag mee naar Disneyland, Florida te nemen. Haar autistische kleinzoon reageert alleen als hij Mickey Mouse ziet. Maar ze kan zich helaas zo’n uitgave niet veroorloven en de reis zou altijd een droom moeten blijven.

1141


Taylor en Lucy kwam met het een idee om een goede doelen-collecte te organiseren. Ze vertelden de vrouw niets, zodat ze zich niet ongemakkelijk zou voelen. Het bleek geen probleem de studenten een paar dollars voor de collecte te vragen. Iedereen mocht Kathryn graag en ze slaagden erin het benodigde geld in 3 dagen in te zamelen!

290


Deel jouw vriendelijkheid, je krijgt het altijd terug!

Toen ze het geld bij elkaar hadden, vertelden de meisjes Kathryn over de verrassing die ze hebben voorbereid! Samen met haar kinderen en kleinzoon gaan ze naar Disneyland:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Kan je zien wat er in dit plaatje verborgen zit? Neem een loep en ontdek wat anderen niet kunnen zien!
Op het eerste gezicht zijn het gewoon een paar kleurige rechthoeken, maar als je beter kijkt zul je merken dat er iets onder verborgen zit. Niet iedereen kan de tekeningen meteen herkennen. Sommigen hebben een paar minuten nodig voordat het lukt. ProKatten die honden gebruiken als kussens. Ze weten wel hoe ze lekker kunnen liggen.
Het gezegde “leven als kat en hond” komt niet zomaar uit het niets. Deze twee diersoorten werden ooit als elkaars ultieme vijand beschouwd en hoewel ze vaak onder hetzelfde dak samenleven, kunnen ze niet altijd even goed met elkaar opschi

Ze deed alleen op de helft van haar gezicht make-up… Toen ik de andere helft zag kon ik mijn ogen niet geloven! Maak je maar klaar om geschokt te zijn!
Elke vrouw wil er leuk uitzien, dus de meesten van ons hebben elke ochtend een zorgvuldige make-up routine. Alles wat men nodig heeft is geschikte cosmetica, kennis van een aantal fundamentele trucs en een beetje geduld om een gewone grijze muis te v

Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd
Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht. Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in