Leerlingen kwamen in een studentbar achter een geheim van een serveerster en kwamen met een plan…

Zoals het oude gezegde luidt, is geluk het enige dat vermenigvuldigt wanneer het wordt gedeeld. En het is goed dat te beseffen. Elke dag ontmoeten we onderweg mensen, die we wel herkennen, maar over het algemeen niet echt kennen. Dit geldt vooral voor plaatsen waar we vaak naar toe gaan- een favoriete winkel, café of restaurant.

Soms werken er mensen in deze plaatsen, die een aangename sfeer voor je creëren en je komt er graag terug. Een broodje of een kopje koffie kun je overal kopen, maar soms hopen we dat degene die onze dag goed maakt met een glimlach of vriendelijke woorden, er zal zijn.Zo ging het precies in het schoolcafé in Elton University in North Carolina. Daar werkt Kathryn Thompson, die blij is elke gast te zien, en aardig is tegen iedereen en zo de studenten laat genieten van de tijd die ze daar zijn. Op een dag spraken twee studenten, Taylor en Lucy, open met haar over hun problemen en dromen.

De vrouw vertrouwde hen ook toe dat ze ervan droomde haar familie op een dag mee naar Disneyland, Florida te nemen. Haar autistische kleinzoon reageert alleen als hij Mickey Mouse ziet. Maar ze kan zich helaas zo’n uitgave niet veroorloven en de reis zou altijd een droom moeten blijven.

1141


Taylor en Lucy kwam met het een idee om een goede doelen-collecte te organiseren. Ze vertelden de vrouw niets, zodat ze zich niet ongemakkelijk zou voelen. Het bleek geen probleem de studenten een paar dollars voor de collecte te vragen. Iedereen mocht Kathryn graag en ze slaagden erin het benodigde geld in 3 dagen in te zamelen!

290


Deel jouw vriendelijkheid, je krijgt het altijd terug!

Toen ze het geld bij elkaar hadden, vertelden de meisjes Kathryn over de verrassing die ze hebben voorbereid! Samen met haar kinderen en kleinzoon gaan ze naar Disneyland:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Een winkeleigenaar schopte een dakloze die onder zijn winkel lag. Wat hij op de bewakingsvideo zag raakte hem diep
Wanneer we een dakloze zien, denken we meestal aan een bedelaar of een alcoholist. We hebben vaak het gevoel dat ze iets gedaan hebben om zo’n lot te verdienen, en daarom is het moeilijk hen een helpende hand toe te steken. In zekere zin is het waa17 foto’s die bewijzen dat mensen in de jaren 30 en 40 meer hardcore waren dan we ons kunnen voorstellen!
We denken dat onze grootouders of overgrootouders werden geboren als lieve bejaarde mensen die ons wat geld geven als we hen bezoeken. Maar natuurlijk is het zo niet! De vroegere generatie is groot geworden onder totaal andere omstandigheden. Destijd

Eigenaren van huisdieren en hun viervoetige klonen :)
Iedereen kent het spreekwoord: “Wie onder de wolven leeft moet leren huilen.” Dit geldt niet alleen voor menselijke relaties, maar ook – zo blijkt – voor relaties tussen mens en dier. Als bewijs zijn hier enkele foto’s v

15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt
Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. T