Leerlingen kwamen in een studentbar achter een geheim van een serveerster en kwamen met een plan…

Zoals het oude gezegde luidt, is geluk het enige dat vermenigvuldigt wanneer het wordt gedeeld. En het is goed dat te beseffen. Elke dag ontmoeten we onderweg mensen, die we wel herkennen, maar over het algemeen niet echt kennen. Dit geldt vooral voor plaatsen waar we vaak naar toe gaan- een favoriete winkel, café of restaurant.

Soms werken er mensen in deze plaatsen, die een aangename sfeer voor je creëren en je komt er graag terug. Een broodje of een kopje koffie kun je overal kopen, maar soms hopen we dat degene die onze dag goed maakt met een glimlach of vriendelijke woorden, er zal zijn.Zo ging het precies in het schoolcafé in Elton University in North Carolina. Daar werkt Kathryn Thompson, die blij is elke gast te zien, en aardig is tegen iedereen en zo de studenten laat genieten van de tijd die ze daar zijn. Op een dag spraken twee studenten, Taylor en Lucy, open met haar over hun problemen en dromen.

De vrouw vertrouwde hen ook toe dat ze ervan droomde haar familie op een dag mee naar Disneyland, Florida te nemen. Haar autistische kleinzoon reageert alleen als hij Mickey Mouse ziet. Maar ze kan zich helaas zo’n uitgave niet veroorloven en de reis zou altijd een droom moeten blijven.

1141


Taylor en Lucy kwam met het een idee om een goede doelen-collecte te organiseren. Ze vertelden de vrouw niets, zodat ze zich niet ongemakkelijk zou voelen. Het bleek geen probleem de studenten een paar dollars voor de collecte te vragen. Iedereen mocht Kathryn graag en ze slaagden erin het benodigde geld in 3 dagen in te zamelen!

290


Deel jouw vriendelijkheid, je krijgt het altijd terug!

Toen ze het geld bij elkaar hadden, vertelden de meisjes Kathryn over de verrassing die ze hebben voorbereid! Samen met haar kinderen en kleinzoon gaan ze naar Disneyland:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Deze dieren weten alles van je! Kijk zelf maar!
Een van de onontdekte mysteries is wat dieren denken. Soms is het makkelijk te achterhalen, bijvoorbeeld wanneer de hond je blij verwelkomt nadat je de hele dag weg bent geweest. Maar soms heeft een dier precies het gezicht om je niet op je gemak teHij sprong in de rivier om een hond te redden. Toen hij de oever weer had bereikt, besefte hij wat hem was gevolgd!
Diep in de zee leven wezens waar zelfs de moedigste man nog bang voor zou worden. Chauliodus, blobvissen, Anoplogaster, Bathynomus of Steenvissen zijn maar een paar voorbeelden van de talloze ‘monsters’ die in zeeën en oceanen leven. Nie

Een voorbijganger zag dat er iets uit een grote pijp stak. Gelukkig besloot hij het te controleren!
Een arme kat kwam ongelukkig vast te zitten in een grote metalen pijp, en kon er niet meer uit komen. Het zat daar twee dagen lang zonder voedsel of water. Hij was bijna volledig uitgeput. Zijn kopje zat urenlang in de volle zon. Het is zelfs een won

Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
Bij het planning van een gezinsuitbreiding kijken de toekomstige ouders vaak naar foto’s van schattige baby’s op het internet. Hun mooie, vrolijke gezichtjes kijken je vanaf de monitor met grote ogen aan. Ze denken meteen dat hun kind net