Hij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!

De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het internet in populariteit groeit.

Carlos en zijn vrienden wilde een videoclip voor hun nummer opnemen. Ze kozen een hoekje van het park waar ze hun apparatuur opzetten en de man begon te zingen. In eerste instantie verliep de opname op rolletjes, precies zoals gepland, maar na enige tijd benaderde een dakloze man hem. Carlos was bezig zijn lied “The Second Chance” te zingen en de dakloze man keek een tijdje toe hoe de man zong, knielde naast hem neer en begon ook mee te zingen.

danny 3


danny 1


Hij sloot zich met zijn krachtige stem aan bij de uitvoering van de man, en al improviserend creëerden ze een prachtig lied over het krijgen van een tweede kans in het leven, God en de liefde. De stem van de man gaf het lied een opmerkelijk karakter.

danny 2


Dit is waarschijnlijk iets dat niet herhaald kan worden. Je kunt dat zien op de manier waarop Carlos geraakt wordt. De dakloze man heet Danny en heeft, zoals de video laat zien, een geweldige stem.

denny 4

 

Het blijkt een erg oude en helaas vergeten waarheid, dat je nooit iemand kunnen beoordelen op hun uiterlijk of de situatie waarin ze zich bevinden. Dat betreft vooral de daklozen, die vaak goed zijn opgeleid en erg getalenteerde mensen zijn.

Bekijk de video zelf maar eens:

Ik vraag me af wat er later met Danny is gebeurd? Deel dit bericht met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
21 Optische illusies, ronduit verbijsterend. Nummer 4 – wervelwind!
Optische illusies kunnen onze geest volledig verwarren. Het licht, kleur, perspectief, enz., op een kundige manier gebruikt kan ontzettend verwarren! Onze waarneming wordt misleid door de prikkels. Een paar interessante optische illusies vind je hierDe 6 meest unieke stranden in de wereld. 2 lijken wel van een andere planeet! PRACHTIG!
Wanneer je denkt aan de strand, dan denk je aan zand. Hier zie je 15 stranden, die geen normale zand hebben… Je zal verrast zijn! Bron: Burno Carlos 1. Strand in een grot in Algarve, Portugal Deze prachtige grot is ver weg van de strand Benagil

Zie je de schooier? Als je weet wat hij eigenlijk doet, zal je het nooit vergeten.
Herinnert u zich niet meer de kindertijd en schooltijd. Maar hij weet dat mensen kunnen rekenen op zijn hulp. Doet wat het kan om zoveel mogelijk mensen te helpen. Gekleed in oude kleren en slechte schoen, staat hij elke dag bij de Alexander Nevsky K

Een vader weigerde te betalen voor het huwelijk van zijn dochter. Toen ik erachter kwam waarom, was ik het met hem eens!
Gezinnen vallen wel vaker uit elkaar en beginnen ergens anders opnieuw. Sommige ouders hechten aan hun verantwoordelijkheden en proberen het toch, zodat hun kinderen alles krijgen wat ze nodig hebben. Anderen lopen weg voor hun verantwoordelijkheid e