Hij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!

De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het internet in populariteit groeit.

Carlos en zijn vrienden wilde een videoclip voor hun nummer opnemen. Ze kozen een hoekje van het park waar ze hun apparatuur opzetten en de man begon te zingen. In eerste instantie verliep de opname op rolletjes, precies zoals gepland, maar na enige tijd benaderde een dakloze man hem. Carlos was bezig zijn lied “The Second Chance” te zingen en de dakloze man keek een tijdje toe hoe de man zong, knielde naast hem neer en begon ook mee te zingen.

danny 3


danny 1


Hij sloot zich met zijn krachtige stem aan bij de uitvoering van de man, en al improviserend creëerden ze een prachtig lied over het krijgen van een tweede kans in het leven, God en de liefde. De stem van de man gaf het lied een opmerkelijk karakter.

danny 2


Dit is waarschijnlijk iets dat niet herhaald kan worden. Je kunt dat zien op de manier waarop Carlos geraakt wordt. De dakloze man heet Danny en heeft, zoals de video laat zien, een geweldige stem.

denny 4

 

Het blijkt een erg oude en helaas vergeten waarheid, dat je nooit iemand kunnen beoordelen op hun uiterlijk of de situatie waarin ze zich bevinden. Dat betreft vooral de daklozen, die vaak goed zijn opgeleid en erg getalenteerde mensen zijn.

Bekijk de video zelf maar eens:

Ik vraag me af wat er later met Danny is gebeurd? Deel dit bericht met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Het is vreselijk “Doden dierentuin” moet zo snel mogelijk dicht! Ik kan het niet geloven hoe wreed je naar dieren toe kan zijn!
Dierentuinen zijn per definitie een plek waar toeristen mooie, wilde dieren kunnen zien die je normaal alleen op TV ziet of op foto’s. En het zou blijken dat het dierentuin persoon zou zorgen voor de vaak unieke fauna, dat onder hun zorg staat&Een man liep langs en dacht dat het gewoon een hoop afval was. Toen hij wat beter keek zag hij iets bewegen…
Er wordt geschat dat er maar liefst vijf keer meer dakloze dieren zijn dan daklozen. Waarschijnlijk zal niemand verrast zijn bij het zien van een hond die over straat loopt. Het merendeel werd weggedaan omdat de eigenaar er genoeg van had of zij besl

Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen g

Een kunstenaar creëert vergankelijke kunstwerken die dicht bij de natuur staan. Bekijk ze voordat ze verdwijnen!
Miha Brinovec creëert haar werken buitenshuis helemaal uit natuurlijke materialen, zodat ze kunnen worden achtergelaten in hun natuurlijke omgeving, zonder schade aan te richten! Voortkomend uit het principe dat niets eeuwig duurt – er is alle