Hij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!

De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het internet in populariteit groeit.

Carlos en zijn vrienden wilde een videoclip voor hun nummer opnemen. Ze kozen een hoekje van het park waar ze hun apparatuur opzetten en de man begon te zingen. In eerste instantie verliep de opname op rolletjes, precies zoals gepland, maar na enige tijd benaderde een dakloze man hem. Carlos was bezig zijn lied “The Second Chance” te zingen en de dakloze man keek een tijdje toe hoe de man zong, knielde naast hem neer en begon ook mee te zingen.

danny 3


danny 1


Hij sloot zich met zijn krachtige stem aan bij de uitvoering van de man, en al improviserend creëerden ze een prachtig lied over het krijgen van een tweede kans in het leven, God en de liefde. De stem van de man gaf het lied een opmerkelijk karakter.

danny 2


Dit is waarschijnlijk iets dat niet herhaald kan worden. Je kunt dat zien op de manier waarop Carlos geraakt wordt. De dakloze man heet Danny en heeft, zoals de video laat zien, een geweldige stem.

denny 4

 

Het blijkt een erg oude en helaas vergeten waarheid, dat je nooit iemand kunnen beoordelen op hun uiterlijk of de situatie waarin ze zich bevinden. Dat betreft vooral de daklozen, die vaak goed zijn opgeleid en erg getalenteerde mensen zijn.

Bekijk de video zelf maar eens:

Ik vraag me af wat er later met Danny is gebeurd? Deel dit bericht met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Een jongen gaf over de radio zijn adres aan een man die hij niet kende. De afloop van dit verhaal zal niet alleen jou verrassen
Kinderen mogen niet met vreemden praten, laat staan hen informatie geven over hun gezinsleven. Zulk onzorgvuldig gedrag kan in een tragedie eindigen, en daarom leren ouders hun kinderen om vreemden op afstand te houden. Een Amerikaanse jongen volgdeDit Meisje Heeft Een Geweldige Talent. En Wat Ze Doet In 02:29 Is Echt Duizelingwekkend!
Deze gebruiker van YouTube, ‘isopuppy’ maakte een ongewone video, waarin ze haar vaardigheden in het gebruik van twee hoelahoeps laat zien. De manier waarop ze dat doet is echt geweldig! Ik benijd haar talent! WOW! Hieronder is de video w

Er Zijn Van Die Dagen Dat School Zo Slecht Nog Niet Is, Dankzij… Leraren! Zie Waar Ze Mee Kwamen!
Een school wordt voor sommige mensen geassocieerd met iets goeds en voor anderen met iets slechts. Aan de ene kant – quizzen, examens en tests, aan de andere kant – een heleboel vrienden, pauzes en spijbelen. En waar is in dit alles plaat

Deze hond vindt het ook leuk om video’s op het internet te bekijken! Geloof je me niet? Neem een kijkje!
Maak je geen zorgen dat je tijd verspilt aan het kijken naar lieve huisdieren op het internet.   Het blijkt dat ook dieren gek zijn op deze films! Als een hond obsessief naar deze video’s kijkt kan het niet slecht zijn, toch? In elk geval is d