Dode walvissen voor de kust van Duitsland. Wat er in hun maag werd gevonden is gewoon beangstigend!

Er werden dit jaar 13 potvissen dood aangetroffen voor de kust op de Noordzee (Sleeswijk-Holstein, Duitsland). Toen wetenschappers ze begonnen te bestuderen, vonden zij in hun magen iets heel erg verontrustend. 

In het maagdarmkanaal van de zoogdieren vonden ze grote hoeveelheden plastic afval, waaronder dertien meter lange visnetten, plastic emmers en delen van motorkappen! Potvissen zijn enorme dieren die zulke grote voorwerpen gemakkelijk kunnen inslikken. Geschat werd dat de dode jongen tussen de 10 en 15 jaar oud waren. De doodsoorzaak was hartfalen, en hoewel het eten van deze afvalstoffen niet de directe doodsoorzaak was, vormt het wel een grote bedreiging voor hen. De zoogdieren slikken deze objecten in, omdat ze denken dat het voedsel is.
ODe opeenhoping van afval veroorzaakt kolossale schade aan de maag. Een grote hoeveelheid afval geeft hen ook een vals vol gevoel, zodat ze geen voedsel meer proberen te vangen.

1

2


Er wordt geschat dat er in de wereldoceaan (alle mariene wateren op het oppervlak van de Aarde) ongeveer 269.000 ton afval in het water drijft! Dat is vooral plasticafval uit dichtbevolkte kustgebieden en schepen die in de open wateren varen.

audubon.org

9

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Zwervers worden op straat beroofd! De reacties van mensen op straat zijn echt schrikbarend en laat je er goed over nadenken!
U heeft ongetwijfeld vaker een dakloze gezien die donaties verzamelen op straat… Heeft u zich ooit afgevraagd wat u zou doen als iemand van een bedelaar zou stelen? Zou u op een andere manier reageren? Deze sociale experiment laat je echt nadenOscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.
Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.   Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken z

Nu en Toen. Dit is hoe het badpak zich in de loop van de afgelopen 65 jaar heeft ontwikkeld.
De zomer komt er binnenkort weer aan. Het is een goed moment om het badpak van vorig jaar te passen en te kijken of alles in orde is, of dat er iets versleten of uitgerekt is… Als tijdens het passen blijkt dat het niet meer geschikt is voor geb

Op Het Eerste Gezicht Is Dit Een Oude Verwaarloosde Tafel… Maar Na Zonsondergang Verandert Hij In Iets Fantastisch! Kijk Zelf Maar!
In oude houten meubels zitten vaak lelijke scheuren en schaafplekken die niet goed tonen. Een man besloot de natuurlijke afwijkingen te gebruiken en creëerde iets fantastisch. Ben je benieuwd hoe hij het deed? Lees op de volgende pagina! Waarschijnl