Zon, zand en… ongelukken die vermeden had kunnen worden. Zie hoe deze mensen helaas door de zon verbrand zijn. Glimlach gegarandeerd!

5. Dit geval toont aan dat niet alleen vrouwen van schaarse zwemkleding houden :)

16. Een fan van Batman of gewoon onnadenkendheid?

107. Dit is hoe een lange blootstelling aan de zon eindigt. Kijk maar uit!

118. Heerlijke roze tattoo in bloempatroon. Nieuwe topmode deze zomer!

39. Ik vraag me nog steeds af hoe dit patroon is ontstaan.

210. We kunnen het verschil nauwelijks zien :). Misschien een idee om er een pet op te zetten?

12
bron : echtlustig.com, distractify.com

Ze liet haar man met hun kind thuis achter. Ze had niet verwacht om na terugkomst dit te vinden!
Pogingen van vader om de baby te laten slapen eindigen vaak op deze manier… Maar als het kind dan uiteindelijk op een of andere manier in slaap valt, kun je een grappige foto maken en hem met vrienden via sociale media delen. Of eindelijk eensDeze Tweeling Werd Geboren Met Hun Borst Aan Elkaar Vast. 9 Maanden Later Kunnen Ze Eindelijk Het Ziekenhuis Verlaten. Afzonderlijk!
Vandaag kan de tweeling eindelijk het ziekenhuis verlaten!   Mensen over de hele wereld hebben de familie financieel geholpen, omdat de medische kosten erg hoog waren. De trotse ouders plaatsten een bedankbrief op hun blog: “Dave en ik willen

In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
De gebouwen hebben een lengte tot 4,5 km. Ze staan ongeveer 150 meter van het strand.   Bij de bouw van Prora waren alle grote bouwbedrijven betrokken. Bijna 9.000 werknemers werkten aan dit gigantische project.   Met de komst van de Tweede

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.