Zon, zand en… ongelukken die vermeden had kunnen worden. Zie hoe deze mensen helaas door de zon verbrand zijn. Glimlach gegarandeerd!

Het weer moedigt ons aan om zorgeloos in de zon te ontspannen. Iedereen weet dat er niets beter is om de stemming te verbeteren dan een behoorlijke dosis zonlicht. Sommigen kennen echter geen maat of vergeten lotions met een hoge SPF te gebruiken.

De effecten zijn soms afschrikwekkend. Het lichaam wordt rood, gaat jeuken en ziet er verschrikkelijk uit. Natuurlijk is het gemakkelijk om deze onaangename gevolgen te vermijden door gewoon goed voorbereiden te gaan zonnebaden.


1. Ik vraag me af wat ze hebben gegeten? Ik wed dat het een grote emmer met ijs was!

52. Een zonne-tattoo. Je kunt heel snel ook een krijgen:). Slechts twee uur in de volle zon.

83. Hij deed op een zonnige dag een kort dutje… En hier zijn de resultaten!

64. Vergeet niet om deze schoenen te dragen als je op vakantie bent!

9


bron : echtlustig.com, distractify.com

Een aangrijpend gezicht… Een hond kan zijn dode puppies niet alleen laten
Toen het 58-jarige gemeenteraadslid Paul Skinner met zijn vriend een ritje maakte, had hij niet verwacht dat hij een foto zou maken die het hele internet zou gaan beroeren. Vlak langs de weg in de buurt van Midville zagen ze een spaniël liggen. Ze lEen man groef een enorme kuil in zijn tuin, maar het resultaat is geweldig!
Wie een huis met een tuin heeft en buren achter een hek, weet dat ze soms ideeën hebben die niet van deze wereld zijn. En dan gaat het niet alleen om het ‘s ochtends maaien van het gazon of een grote Pitbull die uit het asiel komt. Dus toen Wayne

Ze werd aangevallen door verkrachters en toen kwamen er leeuwen achter haar vandaan… Wat er daarna gebeurde is gewoon ongelooflijk!
De VN heeft onlangs geschat dat ongeveer 70% van de relaties in Afrikaanse landen gebeurt door middel van geweld. Een bijzonder slechte situatie bestaat in Ethiopië, waar jonge vrouwen op brute wijze worden gedwongen tot een huwelijk. Het overgeven

Realistische tekeningen. Zie wat je kan doen met een simpele potlood!
Bekijk hier het werk van Nestor Canavarro, een tekenaar uit Argentinië. Met wat behulp van wat kleurpotloden en maximale concentratie hij maakt uiteindelijk iets wat je nooit met je ogen zal geloven. Zijn dit afbeeldingen of foto’s, bekijk het