Je Tablet Kan Dingen Doen Waar Je Niet Eens Van Zou Kunnen Dromen. Je Moet Alleen Een Beetje Van Magie Afweten.

In de wereld van vandaag is er steeds minder ruimte voor magie. Het wordt verdrongen door de moderne technologie die de menselijke verbeelding grijpt. Het is heel goed mogelijk dat de volgende boeken van geheime kennis uit zal komen als e-books.

Maar het blijkt dat die twee krachten op een spectaculaire kunnen worden gecombineerd. Denk je dat je elke app van jouw iPod kent?

1Tovenaar Simon Pierre heeft een iets andere mening over dit onderwerp. Bekijk hier een voorbeeld van zijn vaardigheden.

 

Was je onder de indruk van zijn trucs? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden.

 

Pagina 1 van 1Een eenvoudig trucje van een creatieve moeder bracht een revolutie teweeg in de manier waarop kinderen in ziekenhuizen werden verzorgd. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?
In 2001 wachtte de Amerikaanse Yamile Jackson vol ongeduld op de geboorte van haar eerste kind. In het begin ging alles volgens plan, maar in de zesde maand stelden de artsen bij haar en haar baby de gevaarlijke aandoening zwangerschapsvergiftiging vDeze schatten op zolders zijn getransformeerd menselijk leven!
De populariteit van “Store Wars” en “Pawn Stars” maakt mensen ge├»nteresseerd in het vinden van een schat in de verwaarloosde delen van huizen. Het is meer dan waarschijnlijk dat ze niet zoals op televisie iets in de oude schu

84 Jaar Oude Grootmoeder Gaat Voor De Eerste Keer Bowlen. Zie Het Resultaat Dat Ze Behaalde. Je Zult Het Niet Geloven!
Het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen. Soms wordt het parachutespringen, soms een nieuw gerecht. Ouderdom hoeft geen triest afwachten te zijn van de volgende portie pillen. Deze oude dame zal je ervan overtuigen dat het altijd de moei

Creatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
We houden allemaal van T-shirts! Maar niet alle T-shirts trekken de aandacht, zijn interessant en de moeite waard om te dragen. Hier hebben we een aantal echt interessante voorstellen. Als je besluit een van deze shirts te dragen, weet ik zeker dat j