Je Tablet Kan Dingen Doen Waar Je Niet Eens Van Zou Kunnen Dromen. Je Moet Alleen Een Beetje Van Magie Afweten.

In de wereld van vandaag is er steeds minder ruimte voor magie. Het wordt verdrongen door de moderne technologie die de menselijke verbeelding grijpt. Het is heel goed mogelijk dat de volgende boeken van geheime kennis uit zal komen als e-books.

Maar het blijkt dat die twee krachten op een spectaculaire kunnen worden gecombineerd. Denk je dat je elke app van jouw iPod kent?

1Tovenaar Simon Pierre heeft een iets andere mening over dit onderwerp. Bekijk hier een voorbeeld van zijn vaardigheden.

 

Was je onder de indruk van zijn trucs? Zo ja, deel dit bericht dan met je vrienden.

 

Pagina 1 van 1Een foto van een bang kind die de hele wereld raakte. Dit gebaar zegt meer dan duizend woorden!
Een lid van het Rode Kruis – Rene Schult Hoff, die in het kamp voor Syrische vluchtelingen in JordaniĆ« verbleef, zag een klein meisje dat alleen tussen de gebouwen liep. Hij besloot zijn camera te pakken en een foto te maken. De reactie van heDe ouders van duizenden kinderen zijn doodsbang. Er zitten kankerverwekkend ingrediƫnten in de producten van Johnson & Johnson!
Voor elke moeder is de gezondheid van een kind het belangrijkste, dus vrouwen doen er alles aan om zich te verzekeren van de beste producten voor hun kinderen. Dat is geen eenvoudige taak, want het gevaar ligt overal op de loer, zelfs in producten di

Vrienden bezochten de verlaten silo. Dat is wat ze vonden, het is een nachtmerrie!
Vorige week, dachten een groep vrienden dat het een goed idee wat om de Titan Intercontinental Ballistic Missile I (ICBM) te bezoeken in het dorp in Colorado. Als deze foto’s niet erg genoeg waren. Wacht meer totdat je de “hydraulische vl

Ze Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!