Hoeveel zou jij kunnen betalen voor een nacht op zo’n plek?

We hebben iets speciaals voor reizigers die op zoek zijn naar iets indrukwekkends. Het is een plaats genaamd Sky Lodge in de Peruaanse Andes. Op een hoogte van 400 voet, of ongeveer 122 meter, vind je drie aan de rotswand opgehangen capsules die ideaal zijn voor fans die op zoek zijn naar een nacht met extreme ervaringen.

Deze ongelooflijke plek ligt in de buurt van de stad Cuzco in Peru, in de regio Sacred Valley, die is beroemd om zijn adembenemende uitzichten. De drie capsules meten 24 x 8 meter en zijn gemaakt van polycarbonaat en aluminium. Om er een te zien, en vooral om een nacht door te brengen in een van de capsules, moet je een reisje boeken bij het Peruaanse reisbureau “Natura Viva”. Een nacht in de magische capsule kost ongeveer 300 dollar per persoon. Stel je voor hoe heerlijk het moet zijn om wakker te worden aan de rand van een klif en de prachtige omgeving in je op te nemen. Dit bijzondere hotel zal zeker indruk maken op iedereen die de kans heeft zijn of haar nacht hier door te brengen. Ik vermoed wel dat mensen met hoogtevrees een dergelijke extreme ervaring zullen weigeren mee te maken.Denk eens na over hoe het moet zijn als je wakker wordt in zo’n natuurlijke omgeving.

1Het uitzicht is adembenemend.

2Om naar de capsule te komen, moet je met de lijn reizen.

4bron : naturavive.com

17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft. Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om allEen zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak.

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na

Een Hondenvriend Zal Altijd Van Je Houden, Maakt Niet Uit Hoeveel Geld Je Hebt…
Een hond met zijn eigenaar zorgt voor een soort vriendschappelijke relatie. Toewijding, loyaliteit en liefde van begin tot eind. Samen met zijn baasje – in voor- en tegenspoed. In tegenstelling tot mensen zullen honden iemand niet verlaten omda