Dit mysterieuze bos telt 400 kromme bomen. Onderzoekers worden geintrigeerd door dit grote mysterie!

In het Poolse Voivodeship staat een klein dennenbos met 400 bijzondere bomen. Elk van hen is vervormd doordat de stam een kleine boog vormt. Bijna allemaal zien ze er hetzelfde uit! Vermoedelijk werden deze pijnbomen geplant in de jaren 1930 op een terrein dat destijds toebehoorde aan Duitsland. Inmiddels zijn een aantal tot wel 12 meter hoog geworden. De Duitse fotograaf Kilian Schönberger besloot hun schoonheid in een aantal prachtige foto’s vast te leggen.
Na het zien van de foto’s begonnen veel mensen zich af te vragen waar die vreemde vorm vandaan kwam. Experts zeggen dat het door opzettelijke en mechanische menselijke activiteit kwam. Op deze manier wilden ze hout met de juiste vorm krijgen voor bijvoorbeeld onderdelen van boten of voorgevormde onderdelen voor meubels of andere objecten. Een andere vergezochte theorie is dat het werd veroorzaakt door zware sneeuwval die heel lang op het hout bleef liggen.

1

2 3 4 6

Wij denken dat de eerste hypothese realistischer lijkt te zijn. Heb jij je eigen theorie over dit onderwerp? Deel die dan vooral door je mening te geven in een commentaar.
Deel dit bericht met je vrienden!

Pagina 1 van 1


bron : www.behance.net

Wanneer je een arme man ziet, geef je het vaak niet de aandacht. Hij was in staat om het te behalen. Zie hier hoe hij het deed!
Dit meisje zou niet meer willen terugkeren vanwage de al gewone meubelzaak van de werknemer. De man kon wellicht geïnteresseerd zijn in iets!Deze Magische Plaats Ziet Eruit Als Iets Uit Een Droom, Maar Hij bestaat Echt!
Dit is geen droom of een sci-fi film. Hitachi Seaside Park bestaat echt! Wil je er naartoe gaan? Het Hitachi Seaside Park in Japan heeft mooie magische bloemen, Nemophila genoemd, die elk jaar in het vroege voorjaar bloeien. Het park is 190 hectare g

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?

Ze Kwam Erachter Dat Haar Minnaar Haar Bedroog! Ze Nam Wraak Op Een Manier Die Hij Nog Lang Zal Onthouden!
Ik denk dat er niets erger is dan erachter komen dat je geliefde partner een slippertje heeft gemaakt. Bedrog is zeer pijnlijk en uiterst moeilijk om te vergeven. Een Japanse vrouw kwam er op een dag achter dat haar vriend haar met een andere vrouw h