Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

De hond werd vrij snel ontdekt, maar hij was al dood. Hij was bevroren in de temperatuur van ongeveer -30 °C (-22 °F)! Een woordvoerder van de luchthaven Dmitry Tyukhtin kon niet geloven dat de eigenaren zo wreed hadden gehandeld. Hij had scherpe kritiek op hen.

Als we dit hadden geweten, zou de hond nog in leven zijn. Het was op die dagen heel erg koud, en Tori zat op een plek waar gewoonlijk geen mensen komen. Als hij in de terminal was geweest, zou iemand hem wel hebben gered.

Deze zaak maakte veel mensen woedend. Meer dan 7.000 mensen ondertekenden een petitie waarin de staat werd gevraagd om Urusov te straffen. Zij stelden dat Tori als een ongewenst object werd behandeld, maar dat hij wel een levend wezen was dat net als mensen gevoelens heeft. Een internetgebruiker schreef dat Oksana en Alexander “ziek en gevaarlijk zijn, en niet alleen een bedreiging vormen voor dieren, maar ook voor de gehele samenleving.”


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Zon, zand en… ongelukken die vermeden had kunnen worden. Zie hoe deze mensen helaas door de zon verbrand zijn. Glimlach gegarandeerd!
11. Soepele overgang of zonnebaden “in termijnen”? 12. Nu zal hij voortaan wel onthouden om zijn shirt in te stoppen :D. 13. Verslavingen kunnen voor veel problemen veroorzaken. 14. Rrrr… Wat een tijger!   15. Een mooi kleurtjeDeze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Het ras bestaat al meer dan 600 jaar, maar het eerste officiële model voor het fokken was er niet tot 1984. In eerste instantie werden de honden gebruikt voor de jacht op beren en het beschermen van kudden schapen tegen roofdieren.   Ze worden

Deze ernstig zieke kitten werd alleen dwalend door de straten door mensen genegeerd. En dan doet een zeven jaar oud meisje iets geweldig!
Langzaam, maar met zichtbare resultaten, begon de kitten beter te worden. Zijn vacht begon weer te groeien, en zijn weefsels herstelde zich. Nu brengt de kitten, of eigenlijk de kat, elk moment door met zijn eigenaar. Het dier word Gülümser genoemd

Kijk Wat Er Gebeurt Als Een Kunstenaar Een Jaar In Het Bos Doorbrengt! In Het Echt Ziet Het Er Nog Mooier Uit.
Ze moeten er in het echt werkelijk indrukwekkende uitzien. Dit ziet eruit als een poort naar een andere wereld.