Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

De hond werd vrij snel ontdekt, maar hij was al dood. Hij was bevroren in de temperatuur van ongeveer -30 °C (-22 °F)! Een woordvoerder van de luchthaven Dmitry Tyukhtin kon niet geloven dat de eigenaren zo wreed hadden gehandeld. Hij had scherpe kritiek op hen.

Als we dit hadden geweten, zou de hond nog in leven zijn. Het was op die dagen heel erg koud, en Tori zat op een plek waar gewoonlijk geen mensen komen. Als hij in de terminal was geweest, zou iemand hem wel hebben gered.

Deze zaak maakte veel mensen woedend. Meer dan 7.000 mensen ondertekenden een petitie waarin de staat werd gevraagd om Urusov te straffen. Zij stelden dat Tori als een ongewenst object werd behandeld, maar dat hij wel een levend wezen was dat net als mensen gevoelens heeft. Een internetgebruiker schreef dat Oksana en Alexander “ziek en gevaarlijk zijn, en niet alleen een bedreiging vormen voor dieren, maar ook voor de gehele samenleving.”


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Facebook Comment
Hoewel hij slechts 23 jaar oud was, zorgde hij zonder aarzeling voor zijn zieke overgrootmoeder
Veel mensen klagen over jonge mensen die alleen maar naar hun telefoons staren en geen aandacht hebben voor de wereld om hen heen. Dat is niet helemaal waar. Het zijn verwende kinderen, net als de meeste oudere mannen. Maar dat geldt niet voor iedereOp het eerste gezicht lijkt het niet veel bijzonders, maar als je er een stuk afsnijdt, zult je iets bijzonders zien. Kijk zelf maar!
Het ongewone brood is speciaal gemaakt voor kinderen, maar heeft ook veel volwassen Aziatische fans, die gretig naar een stuk van dit fantasierijke brood reiken. Het wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zoals groene thee en aardbei

Deze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
“Niet alleen vandaag… op elke foto op FB”

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
6. Versier hem met het etiket en je bent klaar! In plaats van gelatine en kleurstof, kun je ook gekleurde gelatine gebruiken. Het resultaat zal bijna hetzelfde zijn! Op een soortgelijke manier kun je zwarte Coca-Cola maken. Voeg in dat geval een beet