Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Het huwelijk duurde maar slechts 52 dagen! Om het verlies van haar verloofde te kunnen accepteren, vond zij iets bijzonders…
Tot het tragische ongeluk, een witte jurk was voor Janine een syimbool van geluk. Nu denkt ze aan het pijn vol verlies… (upsocl.com)   Volgens Janine was het water zuiveren een element, niet alleen voor het lichaam maar ook voor de zielHet voorgevoel van Hayley redde haar zoon die bijna was overleden aan de gevolgen van gewone Ibuprofen. Lees waarom je voorzichtig moet zijn met dit middel
Septikemie ofwel sepsis, is een soort infectie over het gehele lichaam. Het wordt meestal veroorzaakt door bacteriën van de pyogenes groep. Een bronpunt vormt zich in het lichaam, van waaruit bacteriën zich naar andere weefsels verspreiden. Factore

Wanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Vlucht 772 begon in de Republiek van Congo (Brazzaville), met als bestemming Parijs. Echter, het vliegtuig is gecrasht en is daar nooit geland… Iedereen is dood. (science.viralnova.com)

Deze baby is veel te vroeg geboren. Artsen besloten het in een plastic zak te doen. Het is ongelooflijk wat er daarna gebeurde!
De 37-jarige Sharon Grant was in haar twintigste week van de zwangerschap toen ze erachter kwam dat haar kind gestopt was met groeien. Het bleek dat er zo snel mogelijk een keizersnede moest plaatsvinden. Op 12 mei om drie in de middag, werd de klein