Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Een vader zette deze foto op Facebook. Wanneer je de rest ziet, begrijp je wat er aan de hand is!
Om zijn zoon te troosten, plaatste de vader zijn foto op Facebook. Hij verwachtte wel dozijn likes van hun beste vrienden, maar wat is er gebeurde overtrof hun stoutste verwachtingen. De foto werd door miljoenen mensen geliked! Het was een grote steuEen aapje is wanhopig op zoek naar hulp voor haar moeder die door een auto werd geraakt en stierf. Deze opname breekt je hart…
Veel mensen merken op dat de persoon die deze video heeft gemaakt niet op tijd reageerde om het diertje te helpen. Hopelijk heeft het een veilig thuis gevonden.

Deze ouders imiteren perfect de foto’s van hun dochter.
Iedereen zal het eens zijn met de stelling dat elke familie uniek is ;) Niemand kan je beter advies geven over jongens dan je oudere zus en niemand kan je zo irriteren als je jongere broer. Er zijn families waar de ouders ook veel gevoel voor humor h

Ik was doodsbang toen ik deze Japanse snelweg zag… Ik denk dat ik liever over de Poolse wegen zou reizen!
De helling is angstaanjagend. Aan de ene kant heeft hij 5,6%, aan de andere kant 5,1%! Het is niet zo moeilijk om je misselijk of duizelig te voelen.  De Eshima Ohasi brug is de derde grootste constructie van deze soort. De brug is zo hoog dat zelfs