Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Deze Hond Besefte Dat Een Pasgeboren Baby Stopte Met Ademen! Hij Deed Iets Dat Iedereen Verraste!
De hond vloog de slaapkamer van de Barentsz binnen en sprong op het bed totdat het echtpaar wakker werd. De geschrokken ouders wisten niet wat er gebeurde. Ze namen een kijkje op de babykamer. Harper was erg bleek en ze ademde niet. De ouders reanimeJe raadt nooit waar deze objecten van zijn gemaakt! Kijk goed!
Object “Ballonnen”. Details van de Ballonnen. Object “Opgezette Eenhoorn”. Een schilderij gemaakt van knopen.

Huisdieren kunnen zorgzamer zijn dan mensen. Maak kennis met Maggie, die het helpen van anderen in haar bloed heeft
Maggie’s bezorgdheid over de pups had niet alleen door moederinstinct kunnen worden gedicteerd, maar ook door de persoonlijke ervaringen van de hond. Maggie is een hond die uit het asiel geadopteerd is. Dus zij begreep hoe de andere honden die

Deze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!
Er leven tegenwoordig nog slechts zo’n 3000 nijlpaarden op de hele wereld en de mannetjes zijn zeer zeldzaam, zodat de geboorte van dit kind een echt feest is!