Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Facebook Comment
Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!
Dat is niet het enige waar je je zorgen over moet maken. Als je huisdier de hieronder beschreven symptomen vertoont, moet je het ook naar een specialist brengen: in cirkels lopen, doelloos in een kamer rondlopen, spiertrekkingen, met de snuit op de gDeze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!
Er leven tegenwoordig nog slechts zo’n 3000 nijlpaarden op de hele wereld en de mannetjes zijn zeer zeldzaam, zodat de geboorte van dit kind een echt feest is!  

Werknemers van kleine cafés doen elke dag iets geweldigs!
Sommige mensen genieten van hun werk, anderen helaas niet. Maar als je gepassioneerd over iets bent en het graag wilt doen, is werken zo slecht nog niet. Maar na de grote economische crisis zouden mensen in sommige landen blij zijn met elk soort werk

Bekijk hier de ironie hoogtepunten, wij hebben 15 grappige foto’s verzameld!
2.  Vrachtwagen betrapt bij McDonald’s fitness bedrijf… Niet alleen niet werken, maar ook om extra kilo’s te verliezen. Maar sinds je met een vrachtwagen kan rijden stopt het hun niet? (americanlivewire.com)