Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Deze hond ging elke dag naar de kerk toe. Toen ik dat het gezien kon in mijn emoties niet meer in bedwang houden…
Een paar weken werden ze door de eigenaar van Tommy begraven.Dit was hoe geneeskunde er een paar decennia geleden uitzag! Om te zeggen dat het een nachtmerrie was, is niet genoeg! [WAARSCHUWING: deze foto’s zijn behoorlijk schokkend]
4. Een hout-met-metalen beenprothese. 5. Een radiologie verpleegster en haar nachtmerrieachtige outfit. 6. Een defibrillator. Ziet eruit als een radio. 7. Een van de eerste “professionele” rolstoelen voor gehandicapten. 8. De behandeling

Meisje liet een jonge kat zien hoe hij eruit ziet. Zijn reactie is hilarisch
Niet iedereen is tevreden met zijn uiterlijk. Vrouwen zien bij zichzelf vaak onvolkomenheden en kijken met droefenis in de spiegel. Het is echter belangrijk om jezelf te accepteren als wie je bent en te stoppen met proberen al je gebreken te ontdekke

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
7. Een eekhoorn betrapt op het perfecte moment. 8. Een bijl in haar hoofd. 9. Deze vuist ziet eruit als… 10. Is het een spook of een droom? 11. Zelfs dolfijnen kunnen boodschappentassen gebruiken.  12. Zolang je maar op de juiste plek staat.