Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Facebook Comment
Kunst kan het meest welsprekende commentaar op de werkelijkheid zijn en is meer waard dan duizend woorden
3. Drankverbod De woorden van politici zijn als vergiftigd water, dus denk er goed over na voordat je hen gelooft. 4. Zakelijke ladder De carrière van een vrouw mag niets te maken hebben met haar lichaam, maar met haar vaardigheden. 5. Herdenking We25 van de mooiste en meest unieke honden in de wereld. We willen ze allemaal! Nummer 8 is geweldig!
4. Een twee-kleuren mopshond. 5. Een gevlekte Boston Terrier. 6. En hier is een combinatie van verschillende kleuren. Het ziet er sensationeel uit! 7. Een hond met rokerige ogen. Een klein schatje! 8. Een puppy met een zeer originele vacht. Ik droom

Een hotel en een bibliotheek ineen, alleen maar in Japan…
Als je dit idee leuk vond, dan moet je het met je vrienden delen.

Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
4. Een verrassend cadeau! 5. Een foto met de broers en zussen. Het was niet helemaal zoals bedoeld. 6. Ik wil er niet mooi uitzien, ik wil alleen maar gelukkig zijn. 7. Een paar creatieve ouders zagen een mooie familie foto op Pintrest… Hij dro