Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

Wij zijn op zoek naar onze hondje. Hij is wit en deels gemberkleurig. Onze kinderen blijven steeds maar huilen om hem, help ons alstublieft. Wij betalen aan wie hem vindt.


bron : dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Op deze “vredevolle” foto is iets wat jou de aandacht ontglipt. Zodra je het ziet… Oh god!
De webben zitten overal! (animals.viralnova.com)   Sommigen van hen zijn tot de rand gevuld met slachtoffers. (animals.viralnova.com)   Deze hond zal een echte probleem hebben om door deze nachtmerrie te komen. (animals.viralnova.com)Op het eerlijk gezicht lijken het net mensen! Maar niets is minder waar!
Moe na een zware dag.   (amusingplanet.com)

19 dingen die je waarschijnlijk verkeerd doet!
5. In plaats van de mandarijn ouderwets te pellen kun je het ook zo eens proberen.   6. Vouw de zijkanten van het karton op deze manier open, en de kinderen zullen het niet meer over zichzelf heen morsen en het zal voor hen makkelijker zijn om v

Adverteerders gebruiken slimme trucs, zodat producten er aantrekkelijker uitzien! SCHOKKEND!
4. Karton tussen de laagjes van een cake. De creme laat daardoor niet los, en hecht zich beter aan de “spons” vast. 5. Hete vochtige doekjes zijn verantwoordelijk voor een opstijgende damp. Vochtige doekjes worden in een magnetron verhit en achte