Ze werd door haar vriendje gedumpt omdat ze te dik was… Ze kreeg zichzelf weer onder controle en liet hem zien wat hij kwijt was!

Als we een relatie met iemand hebben, verwachten wij ondersteuning en begrip van de andere persoon. Het is niet gemakkelijk een partner te hebben die ons altijd herinnert aan onze fouten en probeert ons te dwingen te veranderen.

Nadina Night had een gelukkige relatie vanaf toen ze 17 jaar oud was, maar een paar maanden geleden heeft haar wederhelft haar gedumpt, en zei dat ze veel te dik was. Tot dat moment was haar overgewicht geen probleem geweest, maar hij veranderde plotseling van gedachten en besloot met haar te breken.Zijn vrienden, die regelmatig de spot met de jongen dreven, hadden een enorme invloed op zijn beslissing. Ze zeiden dat Nadina niet geschikt voor hem was. Tim moest kiezen tussen hen en zijn vriendin. Hij koos voor zijn vrienden. Kort nadat hij het had uitgemaakt vond hij een slanke en erg aantrekkelijke partner.

1bron : keepit100.com

Facebook Comment
Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet. Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijdStop met het drinken van water uit plastic flessen! De waarheid daarvan is afschuwelijk!
We horen vaak over de vele voordelen van het regelmatig drinken van water. Er wordt beweerd dat een volwassene minstens 1,5 liter water per dag moet drinken. Meestal proberen we zo vaak mogelijk te drinken en we grijpen vaak naar een flesje drinkwate

Deze Film Zal Je Relaxed Doen Voelen! Kijk Zelf Maar!
Het hebben van een huisdier brengt altijd verantwoordelijkheid en vreugde met zich mee. Vooral de kleine puppies zijn zo vrolijk en blij dat je ze de hele tijd wilt knuffelen. Bekijk de video, die is gemaakt door Brandy Haran. De journalist en filmma

Wij houden van de winter… de winter en haar ongelukken!
De winter is geliefd en gehaat bij vele.   Hoewel, wanneer je een epische winter slip ziet, maak niet uit van de zicht.         (damnfreshpics.com) Wie zegt dat kunstschaatsen moeilijk is? Het blijkt dat de positie waar je bent n