Waarom leven mannen korter dan vrouwen? Hier zijn een aantal grappige redenen!De man kan altijd op zijn vrienden rekenen!

2

 Wow! Dat heet moed!

3

 Wat kan er mis gaan?

4bron : heftig.co

Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
3. Honing + thee We gebruiken deze combinatie vaak bij verkoudheid, maar het is niet altijd effectief. Warm water vermindert de activiteit van diastase en invertase met de helft. Om de behandeling succesvol te laten zijn, moet de thee een beetje afkoDeze magische beelden werden gemaakt met behulp van een zeer eenvoudige effect. Raad eens wat het is!
Het is moeilijk te geloven dat dit alleen maar een boom en een spiegel waren.

De vader van een 6-jarige meisje kreeg een tatoeage, zodat ze zich niet anders zou voelen!
Een lachende Charlotte met haar liefhebbende vader. Dit is hoe de tatoeage er in zijn geheel uitziet. Bijna hetzelfde als het origineel. Als je leuk vindt wat deze vader voor zijn dochter deed, dan moet je het delen met je vrienden.  

Ze Kocht Sprite En Goot Het Over Een Aantal Gekleurde Jellies! Kijk Wat Ze Maakte!
We gooien een stel kleurrijke gummieberen in de mal en overgieten ze met drank. Als je zulke bekers niet hebt, kun je net zo goed vormen voor muffins gebruiken. Dan zetten we ze een paar uur in de vriezer. Hier zie je wat het wordt! IJs met gummieber