Toen ik deze Koreaanse zonder make-up zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Klaar voor een schok?

Make-up doet wonderen. Door het gebruik van de juiste cosmetica kun je gelaatstrekken veranderen, wenkbrauwen accentueren, onvolkomenheden verbergen of de ogen en de mond benadrukken.

Met een beetje oefening kunnen we nog mooier worden dan we in werkelijkheid zijn, accenten versterken, gebreken verbergen. Eyeliner en mascara benadrukken de ogen, poeders of foundations bedekken onvolkomenheden van de huid, blusher en bronzer kunnen de vorm van je gezicht optisch veranderen en wangen benadrukken, en lippenstift kan heel mooi de mond uitvullen. Slechts weinig mensen beseffen hoe make-up ons uiterlijk beïnvloedt, en sommige mensen zullen verbaasd staan als ze de simpele waarheid ontdekken…

koreanka

De kracht van make-up is te zien in de video hieronder, waar een vrouw uit Zuid-Korea heeft besloten om haar make-up te verwijderen en de wereld te laten zien hoe ze er echt uitziet. Het effect is onthutsend. Ze ziet er niet slecht uit, natuurlijke schoonheid is iets wat geen cosmetica kan veranderen, zelfs niet de meest perfecte make-up.

We zijn mooi, of we make-up op hebben of niet. De juiste make-up mag alleen maar onze natuurlijke schoonheid versterken.Deze video is nu al een maand viraal geweest en is al meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Als je de video leuk vindt, deel hem dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 1Na Tien Jaar Durfden Ze In De Bunker In Hun Tuin Te Kijken! Kijk Eens Wat Ze Hebben Gevonden!
Tien jaar geleden kocht een familie in Wisconsin het huis van de lokale chirurg Frank Pansch. Hij bouwde een bunker in zijn tuin waar hij kon schuilen voor een nucleaire aanval. De nieuwe eigenaren waren zich bewust van het bestaan van de bunker, maaHij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. H

15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt
Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. T

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Deze mensen hebben een ongelofelijk moed.   Ze klommen op hoge gebouwen en torens en maakte daar foto’s van.   (webmirra.com) Dubai.