Toen ik deze Koreaanse zonder make-up zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Klaar voor een schok?

Make-up doet wonderen. Door het gebruik van de juiste cosmetica kun je gelaatstrekken veranderen, wenkbrauwen accentueren, onvolkomenheden verbergen of de ogen en de mond benadrukken.

Met een beetje oefening kunnen we nog mooier worden dan we in werkelijkheid zijn, accenten versterken, gebreken verbergen. Eyeliner en mascara benadrukken de ogen, poeders of foundations bedekken onvolkomenheden van de huid, blusher en bronzer kunnen de vorm van je gezicht optisch veranderen en wangen benadrukken, en lippenstift kan heel mooi de mond uitvullen. Slechts weinig mensen beseffen hoe make-up ons uiterlijk beïnvloedt, en sommige mensen zullen verbaasd staan als ze de simpele waarheid ontdekken…

koreanka

De kracht van make-up is te zien in de video hieronder, waar een vrouw uit Zuid-Korea heeft besloten om haar make-up te verwijderen en de wereld te laten zien hoe ze er echt uitziet. Het effect is onthutsend. Ze ziet er niet slecht uit, natuurlijke schoonheid is iets wat geen cosmetica kan veranderen, zelfs niet de meest perfecte make-up.

We zijn mooi, of we make-up op hebben of niet. De juiste make-up mag alleen maar onze natuurlijke schoonheid versterken.Deze video is nu al een maand viraal geweest en is al meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Als je de video leuk vindt, deel hem dan met je vrienden. 

Pagina 1 van 14 glazen water gedronken direct na het wakker worden, zal je leven veranderen. Geloof je het niet? Probeer het eens een keer, je zult versteld staan!
Japan is een land waarin een groot deel van de inwoners honderd wordt! Op dit moment hebben er tegen de 40 duizend inwoners deze magische leeftijdsbarrière overschreden en ze voelen zich nog prima. Wat is het geheim van hun lange levensduur? Het zouOp de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!
Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende benaderingen als het om het vervoeren van dieren in een vliegtuig gaat. Bij sommigen is dit geen probleem, maar andere hebben niet eens de mogelijkheid. Vooral goedkope luchtvaartmaatschappi

Dankzij het idee van een arts en de liefde van een broer, kregen deze baby’s een kans om te overleven! Dit verhaal is hartverwarmend!
Kinderen zijn voor hun ouders de kostbaarste schatten. Als ze oudere broers en zussen hebben worden die ook betrokken bij hun verzorging en problemen. Helaas gebeurt het wel eens dat kinderen te vroeg geboren worden of ziek zijn en dat vervolgens de

Deze beroemdheden hebben hun historische tegenhangers! Zie hoeveel het op elkaar lijkt!
Wist u dat sommige beroemdheden hun historische look-alikes hebben? Geweldig dat zij zo op elkaar lijken! De meeste zijn bekend van televisie programma’s en films. Het blijkt dat mensen graag een lang leven voor zich! Het vereeuwigd hun foto