Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!

Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen.

Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg. Het is opmerkelijk dat sieraden kunnen worden gemaakt van dingen die zo te zien alleen geschikt zijn om weg te gooien. Vandaag laten we je zien hoe je van ijsstokjes een mooie armband kunt maken.
Hier is wat je nodig hebt:
Een paar ijsstokjes, een pan met water, een bakje of de dop van een deodorant, diverse versieringen naar eigen keuze, zoals gekleurde tape, kralen, glitters enz.

 

1. Doe de stokjes in een pan met water en kook ze ongeveer een uur. Als ze iets zachter en kneedbaar zijn geworden, giet het water dan af en haal ze uit de pot.

12. Plaats de stokken in een ronde beker om ze de gewenste vorm te geven.

23. Zet de beker gedurende een paar uur op een warme plaats, terwijl de stokjes opdrogen..

3bron : ayudaparamanualidades.com

Tijden het wandelen begon haar hond in de sneeuw te graven. Na een tijdje zag ze wat de hond had geroken!
Onze viervoetige vrienden houden van lange wandelingen. Hoewel de eigenaren niet altijd zin hebben om te gaan wandelen, is het moeilijk om nee te zeggen tegen de arme hond. Dus pakken ze de riem en gaan naar buiten, zelfs als het slecht weer is. MetDe echte invasie van het Kerst eiland! Bekijk het!
De Kerst eiland is een kleine gebied op de Indische Oceaan. Deze plek herdenkt de bijbelse paradijs overdekt met een tropische vegatie, vol met een magische uitkijk. Echter is het voor een inwoners een keer per jaar een echte nachtmerrie! Kijk hier w

Deze truc met een watermeloen zal zeker de aandacht van elk kind trekken. Kijk eens hoe gemakkelijk het is om te maken!
 Als je je kind wilt verrassen, dan is dit idee zeker schot in de roos. De verrassende watermeloen zal iets zijn dat je kind vast wel graag zal willen hebben. Als die het buitengewone uiterlijk van de vrucht ziet zal hij of zij zich afvragen hoe het

Deze arme man bood een jong stel zijn jas aan. Hij had nooit verwacht dat het lot hem er rijkelijk voor zou belonen!
Mensen die het minste bezitten geven het meeste, en delen hun bezit graag om anderen te helpen, daar was dit echtpaar van overtuigd. Het is gemakkelijk om te geven wanneer je een heleboel hebt. Je kunt foto’s van jezelf laten maken die laten zi