Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!

Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen.

Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg. Het is opmerkelijk dat sieraden kunnen worden gemaakt van dingen die zo te zien alleen geschikt zijn om weg te gooien. Vandaag laten we je zien hoe je van ijsstokjes een mooie armband kunt maken.
Hier is wat je nodig hebt:
Een paar ijsstokjes, een pan met water, een bakje of de dop van een deodorant, diverse versieringen naar eigen keuze, zoals gekleurde tape, kralen, glitters enz.

 

1. Doe de stokjes in een pan met water en kook ze ongeveer een uur. Als ze iets zachter en kneedbaar zijn geworden, giet het water dan af en haal ze uit de pot.

12. Plaats de stokken in een ronde beker om ze de gewenste vorm te geven.

23. Zet de beker gedurende een paar uur op een warme plaats, terwijl de stokjes opdrogen..

3bron : ayudaparamanualidades.com

21 situaties die niemand mogen overkomen. Nummer 7 is overweldigend!
Zowel goede situaties als die welke we liever vergeten, overkomen ons gewoon in het leven. Er ging hier zeker iets mis. Deze mensen hadden echt een slechte dag. Deze situaties zullen je zeker doen lachen.   1. Het ergste gevoel in de wereld RTerwijl de vrouw bezig was met het maken van een selfie met een brug in achtergrond, probeerde de man zelfmoord te plegen!
Een toerist besloot om een selfie tegenover de beroemde Brooklyn Bridge in de Verenigde Staten te nemen. Op hetzelfde moment trok de politie een man van de brug die zelfmoord wilde plegen. Wie moet je zijn, om je op zo’n dramatisch moment zo te

De reactie van deze moederhond op het herstel van haar pups is ongelooflijk!
Honden zijn niet alleen toegewijde en trouwe metgezellen van de mens, maar ook geweldige ouders. Hun toewijding wordt herhaaldelijk bevestigd door de vele opnames die op het internet zijn geplaatst. Ze zijn in staat een brandend gebouw weer binnen te

De zolder van een krankzinnigengesticht bevatte een opmerkelijke ontdekking. Je zult niet geloven wat ze vonden!
Dit krankzinnigengesticht werd in 1869 gebouwd in New York. Patiënten zouden er gewoonlijk hun hele leven doorbrengen, tot het in 1995 werd gesloten. Terwijl er aan het gebouw werd gewerkt, deed men deze ontdekking: er werden meer dan 400 koffers me