Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!

Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen.

Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg. Het is opmerkelijk dat sieraden kunnen worden gemaakt van dingen die zo te zien alleen geschikt zijn om weg te gooien. Vandaag laten we je zien hoe je van ijsstokjes een mooie armband kunt maken.
Hier is wat je nodig hebt:
Een paar ijsstokjes, een pan met water, een bakje of de dop van een deodorant, diverse versieringen naar eigen keuze, zoals gekleurde tape, kralen, glitters enz.

 

1. Doe de stokjes in een pan met water en kook ze ongeveer een uur. Als ze iets zachter en kneedbaar zijn geworden, giet het water dan af en haal ze uit de pot.

12. Plaats de stokken in een ronde beker om ze de gewenste vorm te geven.

23. Zet de beker gedurende een paar uur op een warme plaats, terwijl de stokjes opdrogen..

3bron : ayudaparamanualidades.com

De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!
Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), heeElk Van Deze Onbekende Afbeeldingen Is Onderdeel Van De Grote Geschiedenis. Bekijk De Meest Fascinerende Foto’s Die Ooit Zijn Gemaakt!
Foto’s kunnen de geschiedenis “vangen”, en kunnen meer laten zien dan menige historische verhandeling die uit meerdere pagina’s bestaat. Op een klein stukje papier, in een dun frame, kun je een heleboel dingen vastleggen. De h

Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil
Een echtscheiding is een erg pijnlijke moment in het leven van een echtpaar. Mensen die ooit hun gevoelens deelden en een gezin vormden, besluiten dat ze niet meer samen willen zijn, dat ze geen toekomst samen hebben, en het erover eens om met elkaar

Deze 3 vriendinnen maakten samen een selfie. Twee jaar later was er opnieuw zo’n situatie. Toeval of stalking?
Elke dag zie je op straat, in restaurants, in het openbaar vervoer, parken, en allerlei andere plaatsen mensen die selfies maken. Foto’s maken in openbare ruimtes heeft zo zijn nadelen, want het kan soms gebeuren dat iemand anders per ongeluk o