Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!

Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen.

Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg. Het is opmerkelijk dat sieraden kunnen worden gemaakt van dingen die zo te zien alleen geschikt zijn om weg te gooien. Vandaag laten we je zien hoe je van ijsstokjes een mooie armband kunt maken.
Hier is wat je nodig hebt:
Een paar ijsstokjes, een pan met water, een bakje of de dop van een deodorant, diverse versieringen naar eigen keuze, zoals gekleurde tape, kralen, glitters enz.

 

1. Doe de stokjes in een pan met water en kook ze ongeveer een uur. Als ze iets zachter en kneedbaar zijn geworden, giet het water dan af en haal ze uit de pot.

12. Plaats de stokken in een ronde beker om ze de gewenste vorm te geven.

23. Zet de beker gedurende een paar uur op een warme plaats, terwijl de stokjes opdrogen..

3bron : ayudaparamanualidades.com

Na het zien van deze foto’s zul je nooit meer ! Waarom is hier vrijwel niets over bekend?
Palmolie is ongelooflijk slecht voor de gezondheid, maar het wordt nog steeds in veel producten gebruikt. Het is te vinden in snoep, margarine, zeep, cosmetica, diepvriesproducten en instant soepen. Het is afkomstig van de vruchten van oliepalmen. HeDeze Verbazingwekkende Gifs Zullen Je Laten Zien Hoe Technologie In De Loop Der Jaren Vooruit Is Gegaan
Een aantal jaren geleden, maakten IT studenten primitieve 8-bit gifs. Tegenwoordig, in het tijdperk van de technologische ontwikkelingen, kunnen gifs imponerend zijn. Om dat te bewijzen hebben we een aantal interessante gifs samengesteld.

5 Vrienden geweldig idee! Kijk, hoe ze zijn veranderd in 30 jaar!
Wil je met je groep vrienden iets doen, waarover – misschien – de hele wereld zal praten? Misschien wordt je geïnspireerd door het verhaal van vijf jongens, die vanaf 1982, elke 5 jaar elkaar ontmoetten aan het Copco meer en daar een groepsfoto

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je ech