Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.

Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar tevergeefs. Maar na een paar dagen, toen ze naar het kerkhof gingen, zagen ze de hond op Miguel’s graf liggen.

De naaste familie nam Capitan mee naar huis, maar zelfs daar kon hij geen rust vinden. Elke nacht ging hij stilletjes naar het kerkhof en viel in slaap op de grafsteen. Zijn gedrag ontroerde de beheerder, die besloot de hond binnen te laten voor de nachtelijke ontmoeting met zijn overleden eigenaar.


Men besloot de poort niet te sluiten voordat de hond er was. Na een nacht naast zijn vroegere eigenaar, gaat de hond weer naar huis. Hij heeft dit nu al negen jaar lang gedaan…

Bez-nazwy-1


Deze ontroerende foto’s zijn op Facebook geplaatst door een organisatie die dieren helpt, genaamd “Paw Justice”. Binnen een paar minuten hadden enkele honderden mensen het geliked. Velen verbaasden zich over het gedrag van de hond, en voelden mee met haar verdriet.

Als je dit interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : www.bhsclassof58.org

Facebook Comment
Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!
Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moeDit mysterieuze bos telt 400 kromme bomen. Onderzoekers worden geintrigeerd door dit grote mysterie!
In het Poolse Voivodeship staat een klein dennenbos met 400 bijzondere bomen. Elk van hen is vervormd doordat de stam een kleine boog vormt. Bijna allemaal zien ze er hetzelfde uit! Vermoedelijk werden deze pijnbomen geplant in de jaren 1930 op een t

Een verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

Deze gigantische hoop puin drijft nog in Spirit Lake! Het zorgt ervoor dat niemand de tragedie vergeet die meer dan 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden!
Heb je ooit gehoord van de Saint Helens vulkaan? Als dat zo is, dan zul je zeker weten wat er in de volgende foto’s wordt getoond. Zijn spectaculaire uitbarsting op 18 mei 1980 was een van de eerste die werd voorspeld door vulcanologische diens