Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.

Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar tevergeefs. Maar na een paar dagen, toen ze naar het kerkhof gingen, zagen ze de hond op Miguel’s graf liggen.

De naaste familie nam Capitan mee naar huis, maar zelfs daar kon hij geen rust vinden. Elke nacht ging hij stilletjes naar het kerkhof en viel in slaap op de grafsteen. Zijn gedrag ontroerde de beheerder, die besloot de hond binnen te laten voor de nachtelijke ontmoeting met zijn overleden eigenaar.


Men besloot de poort niet te sluiten voordat de hond er was. Na een nacht naast zijn vroegere eigenaar, gaat de hond weer naar huis. Hij heeft dit nu al negen jaar lang gedaan…

Bez-nazwy-1


Deze ontroerende foto’s zijn op Facebook geplaatst door een organisatie die dieren helpt, genaamd “Paw Justice”. Binnen een paar minuten hadden enkele honderden mensen het geliked. Velen verbaasden zich over het gedrag van de hond, en voelden mee met haar verdriet.

Als je dit interessant vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : www.bhsclassof58.org

Kan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Vandaag presenteren we een andere manier om je waarneming en mentale conditie te controleren. Het belangrijkste voor de hele taak is om echt te focussen en je ogen te laten werken. Achter de rode haren van het tapijt gaan cijfers schuil. Focus en proEen bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar le

“Liefde is…” Zie 15 charmante definities van dit gevoel
LoveByte helpt koppels de mooiste dingetjes te vinden die met hun relatie te maken hebben. Verschillende strips en grappige tekeningen laten zien wat liefde tussen mensen werkelijk inhoudt! In hun serie “Liefde is…’, illustreren ze