Dit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!

De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen.

De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittannië (Kyloe, Northumberland). Hij werd verlaten in de jaren ’80 van de 19e eeuw. Het paar was zo betoverd door zijn schoonheid, dat ze besloten om hem te herstellen.


1De nieuwe eigenaren wilden de oude elementen niet wegdoen. Ze renoveerden de gebrandschilderde ramen en de gewelfde plafonds, die de trots van het nieuwe huis zijn geworden.

2Ze investeerden veel tijd en geld om dit gebouw geschikt te maken om in te wonen. Zoals je kunt zien, was het die inspanning wel waard.

3

4bron : viahouse.com

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.Ze verbond 4 metalen containers met elkaar. Toen ik het resultaat zag, was ik sprakeloos van verbazing!
Claudie Dubreuil uit Quebec in Canada staat bekend om het uitvoeren van niet-standaard projecten. Ze gebruikt graag verschillende materialen en komt met ecologische oplossingen. Haar bedrijf – Collections Dubreuil – heeft al een heleboel

Hoe je in minder dan een maand een platte buik kunt krijgen, en maar vier minuten per dag oefent? Dat is gemakkelijk!
Gezond en atletisch zijn is voor veel mensen een uitdaging. Sommige mensen kunnen hun fysieke conditie zonder veel inspanning verbeteren, bij anderen zijn uren op de loopband nog niet genoeg. In zo’n situatie zal niet alleen de motivatie vermindere

Ze Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze h