Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!

Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe knoflook voor het ontbijt grote invloed op de gezondheid heeft. Het verbetert de werking van het immuunsysteem en verlaagt de bloeddruk.

Als je knoflook op een lege maag eet, vernietig je alle bacteriën en het verbetert de werking van een groot aantal belangrijke organen. Welke met name? Lees het hieronder!

eating-garlic-on-an-empty-stomach0


Waarom zou je een teentje knoflook op een lege maag eten?

Het eten van knoflook op een lege maag verlaagt de bloeddruk aanzienlijk en voorkomt hart- en vaatziekten. Het verbetert ook de werking van de blaas en de lever. Het voorkomt bovendien maag- en spijsverteringsproblemen. Het helpt bij diarree, constipatie en zelfs aambeien. Recente studies hebben aangetoond dat het de aanmaak van serotonine bevordert, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het emotionele welzijn. Mensen die problemen hebben met hun zenuwen en onder stress leven, kunnen er veel baat bij hebben.

garlic


Wat nog meer?

Knoflook reinigt het lichaam en bestrijdt diverse parasieten en wormen. Het stimuleert de afvoer van toxinen, voorkomt diabetes en ziektes die betrekking hebben op het cardiovasculaire systeem. Het versterkt het immuunsysteem, voorkomt verkoudheid, griep en allerlei luchtwegaandoeningen. Het neutraliseert vrije radicalen en bevat veel vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een mooi uiterlijk van de huid.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie. 

garlic-skinbron : healthylifetricks.com

Iedereen die wel eens op z’n nagels bijt, moet deze feiten kennen! Dit is geen grap, maar een serieus probleem!
Nagelbijten lijkt een triviaal probleem te zijn, maar het blijkt onaangename gevolgen voor de gezondheid te kunnen hebben. Er wordt geschat dat één op de vier tiener worstelt met deze vervelende gewoonte. Dat is voor ouders een serieus teken dat er15 wetten uit de hele wereld die zo absurd dat het moeilijk te geloven is dat ze bestaan!
Zelfs als je een studie rechten hebt gedaan, zou je niet veel van deze verbodsbepalingen uit de hele wereld leren kennen. Ze zijn zo absurd dat het soms de moeite waard is te vragen waarom iemand de moeite genomen die dingen te verbieden… missc

16 Gadgets Die Je Leven Gemakkelijker Zullen Maken
Wanneer je deze gadgets ziet, denk je, “hoe heb ik hiervoor zonder kunnen leven.” Let op en je zult het zien. 1. Magnetische flessenhouder. Met deze ongelooflijk sterke magnetische stroken kun je een flesje bier bovenin de koelkast hangen

Een Vrouw Moest Snel En Vastberaden Een Besluit Nemen… Het Is Bewonderenswaardig Wat Ze Deed!
Een inwoonster van Milltown (Wisconsin) hoorde ‘s nachts een wanhopige schreeuw om hulp uit het bos. Ze aarzelde geen moment! Ze besloot om het uit te zoeken! Ze kon niet geloven wat ze zag… Ze zag de kop van een beer uit de stam van een