Zeven dagen lang at ze rauwe knoflook op een lege maag. De veranderingen in haar lichaam zijn enorm!

Studies hebben aangetoond dat het eten van rauwe knoflook voor het ontbijt grote invloed op de gezondheid heeft. Het verbetert de werking van het immuunsysteem en verlaagt de bloeddruk.

Als je knoflook op een lege maag eet, vernietig je alle bacteriën en het verbetert de werking van een groot aantal belangrijke organen. Welke met name? Lees het hieronder!

eating-garlic-on-an-empty-stomach0


Waarom zou je een teentje knoflook op een lege maag eten?

Het eten van knoflook op een lege maag verlaagt de bloeddruk aanzienlijk en voorkomt hart- en vaatziekten. Het verbetert ook de werking van de blaas en de lever. Het voorkomt bovendien maag- en spijsverteringsproblemen. Het helpt bij diarree, constipatie en zelfs aambeien. Recente studies hebben aangetoond dat het de aanmaak van serotonine bevordert, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het emotionele welzijn. Mensen die problemen hebben met hun zenuwen en onder stress leven, kunnen er veel baat bij hebben.

garlic


Wat nog meer?

Knoflook reinigt het lichaam en bestrijdt diverse parasieten en wormen. Het stimuleert de afvoer van toxinen, voorkomt diabetes en ziektes die betrekking hebben op het cardiovasculaire systeem. Het versterkt het immuunsysteem, voorkomt verkoudheid, griep en allerlei luchtwegaandoeningen. Het neutraliseert vrije radicalen en bevat veel vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een mooi uiterlijk van de huid.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie. 

garlic-skinbron : healthylifetricks.com

Sterren die er net zo uit zien als hun beroemde ouders!
Talent is blijkbaar erfelijk. Misschien is dat de reden waarom zoveel kinderen van beroemde ouders voor een soortgelijke carrière kiezen. Soms slagen ze er door het veranderen van hun achternamen in om hun zelfbeeld op te bouwen en anders staan ze bAls je ooit ziet dat jouw kat zich zo gedraagt, dan moet je weten dat hij je iets heel belangrijks wil vertellen.
Als het gaat om zelfexpressie, dan zijn katten heel wat gereserveerder dan honden. Het zijn niet erg extraverte dieren, maar dat betekent niet dat zij niet van hun eigenaar kunnen houden. Ze blijken maar weinig te verschillen van honden. Bekijk de 10

Denk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein