Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!

Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand toevallig deze strikte regel breekt, dan zal die persoon snel worden bestraft. Iemand van de bediening komt met een schaar langs en knipt de stropdas af.

Het klinkt misschien belachelijk, maar het is absoluut waar. Later werden de trofeeën aan het plafond opgehangen, om de gasten eraan te herinneren de traditie voort te zetten. Vanaf 1957 werden bijna een miljoen stropdassen afgeknipt.

1

3In het begin was Pinnacle Peak een kleine winkel, die toeristen bediende die naar het nabijgelegen meer gingen om te ontspannen, later veranderde het in een erg originele locatie.

2 4
Deze Film Zal Je Relaxed Doen Voelen! Kijk Zelf Maar!
Het hebben van een huisdier brengt altijd verantwoordelijkheid en vreugde met zich mee. Vooral de kleine puppies zijn zo vrolijk en blij dat je ze de hele tijd wilt knuffelen. Bekijk de video, die is gemaakt door Brandy Haran. De journalist en filmmaDit huisje ziet eruit als de hut van een Heks. Als je over de drempel bent, zult je het niet meer willen verlaten!
Hoewel dit huis eruit ziet als een in een sprookje, is het helemaal echt. Het bedrijf dat het heeft gebouwd heet The Rustic Way, en is gespecialiseerd in ongewone projecten. Hun gebouwen zijn gemaakt van materiaal dat van recycling afkomstig is. Eige

Het afval van de een is de schat van een ander!
Zoals het gezegde luidt: “Het afval van de een is de schat van de ander”. Deze woorden passen perfect bij de Daasanach stam uit Ethiopië. Deze stam vond een creatieve manier om afval te recyclen: ze veranderden het in bijzonder fraaie sieraden,

Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een norm