Hij kwam het restaurant binnen om een warme maaltijd te eten. Plotseling kwam de eigenaar en… knipte zijn stropdas af. Hij begon met een traditie die me verbijsterde!

Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery uit Arizona is beroemd, niet alleen om hun grote steaks, maar ook voor het hebben van een niet zo gewone manier van omgaan met klanten. Je moet er niet komen met een stropdas om… En als iemand toevallig deze strikte regel breekt, dan zal die persoon snel worden bestraft. Iemand van de bediening komt met een schaar langs en knipt de stropdas af.

Het klinkt misschien belachelijk, maar het is absoluut waar. Later werden de trofeeën aan het plafond opgehangen, om de gasten eraan te herinneren de traditie voort te zetten. Vanaf 1957 werden bijna een miljoen stropdassen afgeknipt.

1

3In het begin was Pinnacle Peak een kleine winkel, die toeristen bediende die naar het nabijgelegen meer gingen om te ontspannen, later veranderde het in een erg originele locatie.

2 4
Het verhaal van dit hertje bewijst dat in het dierenrijk verschillen niet belangrijk zijn…
Darius vond een hert tijdens een wandeling in het bos. Het hert had een gebroken poot, en daarom besloot hij het mee naar huis te nemen. Hij maakte zich wel ongerust over hoe het een wild dier op zou kunnen schieten met zijn huisdieren, maar dat bleDeze 12 kinderen zien er precies hetzelfde uit als hun poppen.
Kinderen zijn geen speelgoed, maar vaak kunnen ze er met het juiste kapsel en kleding wel zo uitzien. Deze kinderen lijken heel erg op hun poppen, en dat is allemaal te danken aan de ouders die een actieve rol hebben gespeeld in de karakterisering va

Een anonieme informant bracht een man naar een gat tussen de gebouwen. Hij kon niet geloven wat hij daar vond!
Milieuactivisten van de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) kregen een melding dat er een aap gevangen zat in een nauw gat tussen twee gebouwen. Toen ze daar aankwamen, konden zij niet geloven wat ze zagen. Ze ontdekten direct het bange dier

Bekijk De Vreemdste Beelden Die Door Google Street View Zijn Gemaakt! Misschien Ben Jij Er Een Van?
Met Google Street View kunnen we verre plaatsen over de hele wereld verkennen en bezoeken. Niets is beter dan het adembenemend uitzicht op verschillende delen van de wereld dat voor onze ogen verschijnt. Maar het beeld is niet altijd aangenaam. Soms