Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!

Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes, die behalve dat ze dames comfort verschaffen, ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt.

Neem een kijkje bij waar je een gewoon inlegkruisje voor kunt gebruiken!

pocieta-wkladka-higieniczna


1. Zweetabsorbeerder

Als je een probleem hebt met overmatig zweten en er onder de armen op je kleding bijna altijd natte vlekken verschijnen, moet je dit idee voor het gebruik van inlegkruisjes eens uitproberen. Knip er een in twee stukken en lijm ze aan de binnenkant van je shirt vast. De vezels zullen het zweet absorberen en de kleding tegen zweetvlekken beschermen.

livingbettersales.co.nz

5


2. Altijd frisse voeten

Doe het inlegkruisje in je schoenen om vocht en zweet te absorberen. Hierdoor zullen je voeten fris en schoon blijven. Het zal ook helpen als nieuw gekochte schoenen te groot blijken te zijn.

herviewfromhome.com

2


3. Voor make-up

Om oogschaduw zich niet over het gezicht te laten verspreiden is het een goed idee om afgeknipte stukjes van een inlegkruisje onder de onderste oogleden te plakken.

Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien!

littlethings.com

3bron : cuisineandhealth.com

Wat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had gDit Kleine Huis Ziet Er Op Het Eerste Gezicht Vreemd Uit. Maar Wacht Maar Tot Je Het Van Binnen Ziet… WOW!
Het heeft 484 vierkante meter bruikbaar vloeroppervlakte en alles wat je verder nodig hebt: keuken, open haard, badkamer met douche, een tafel in de eetkamer, slaapkamer. Het huis biedt plaats aan acht mensen. Het is het hele jaar door te huur. Het i

Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld
Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met bel

Deze Verpakkingen Zullen Nog Lange Tijd In Je Geheugen Gegrift Blijven! Nummer 9 Is Iets Om Over Na Te Denken!
Het is algemeen bekend dat we bij het kiezen van een product voornamelijk naar de verpakking kijken, wat een krachtige marketing tool is. Het trekt de blik en moedigt mensen aan om het te kopen. Ontwerpers bedenken van jaar tot jaar steeds meer ingen