Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!

Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes, die behalve dat ze dames comfort verschaffen, ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt.

Neem een kijkje bij waar je een gewoon inlegkruisje voor kunt gebruiken!

pocieta-wkladka-higieniczna


1. Zweetabsorbeerder

Als je een probleem hebt met overmatig zweten en er onder de armen op je kleding bijna altijd natte vlekken verschijnen, moet je dit idee voor het gebruik van inlegkruisjes eens uitproberen. Knip er een in twee stukken en lijm ze aan de binnenkant van je shirt vast. De vezels zullen het zweet absorberen en de kleding tegen zweetvlekken beschermen.

livingbettersales.co.nz

5


2. Altijd frisse voeten

Doe het inlegkruisje in je schoenen om vocht en zweet te absorberen. Hierdoor zullen je voeten fris en schoon blijven. Het zal ook helpen als nieuw gekochte schoenen te groot blijken te zijn.

herviewfromhome.com

2


3. Voor make-up

Om oogschaduw zich niet over het gezicht te laten verspreiden is het een goed idee om afgeknipte stukjes van een inlegkruisje onder de onderste oogleden te plakken.

Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien!

littlethings.com

3bron : cuisineandhealth.com

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verlietAls je dit punt even kneedt, zul je versteld staan van wat er met je lichaam gebeurt! Kijk zelf maar!
Jin Shin Jyutsu is leraar traditionele Chinese geneeskunde. Hij zegt dat de mens 26 zetels van kracht in het lichaam heeft die met verschillende organen worden geassocieerd. Blijkbaar ondersteunt regelmatige stimulatie van de betreffende punten de or

Herken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero

Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard