Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!

Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes, die behalve dat ze dames comfort verschaffen, ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt.

Neem een kijkje bij waar je een gewoon inlegkruisje voor kunt gebruiken!

pocieta-wkladka-higieniczna


1. Zweetabsorbeerder

Als je een probleem hebt met overmatig zweten en er onder de armen op je kleding bijna altijd natte vlekken verschijnen, moet je dit idee voor het gebruik van inlegkruisjes eens uitproberen. Knip er een in twee stukken en lijm ze aan de binnenkant van je shirt vast. De vezels zullen het zweet absorberen en de kleding tegen zweetvlekken beschermen.

livingbettersales.co.nz

5


2. Altijd frisse voeten

Doe het inlegkruisje in je schoenen om vocht en zweet te absorberen. Hierdoor zullen je voeten fris en schoon blijven. Het zal ook helpen als nieuw gekochte schoenen te groot blijken te zijn.

herviewfromhome.com

2


3. Voor make-up

Om oogschaduw zich niet over het gezicht te laten verspreiden is het een goed idee om afgeknipte stukjes van een inlegkruisje onder de onderste oogleden te plakken.

Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien!

littlethings.com

3bron : cuisineandhealth.com

Internet tegen de realiteit. Zie hier hoe teleurstellend online winkelen kan zijn
Jurken voor speciale gelegenheden zijn erg duur. Daarom zijn niet alle vrouwen opzoek naar mogelijkheden om wat geld te besparen. Soms is de kans om daarin te slagen, soms erg teleurstellend.  Bekijk hier de foto’s van de ergste foto van onlinEen vriendschap met een hond redde zijn leven. Nu heeft deze man besloten het dier zijn dankbaarheid te tonen!
De vriendschap tussen honden en mensen bestaat al duizenden jaren en kan niet worden overschat. Honden redden mensen in verschillende situaties, ze kunnen iemands leven weer betekenis geven, en voor hen zorgen of beschermen. Honden houden van hun baa

Wat de pinguïn deed versaste iedereen! Bekijk wat er kwam tot de redding!
De kleine pinguïn bracht hemzelf in serieuze problemen! Hij werd omringd door een groep orka’s, die zou kunnen blijken te zijn een heerlijk hapje te zijn.

Deze hongerige hond pakte met haar mond een pasgeboren baby en deed iets wat niemand had verwacht! Dit verhaal zou een heel ander einde krijgen…
Een of andere hongerige en dakloze hond zwierf door de straten van Omanu (op het Arabische schiereiland), toen hij een zeer ongewone ontdekking deed. Hij vond een drie dagen oude baby, die door zijn moeder direct na de geboorte was achtergelaten. Hoe